myspys med realamanda

Jag myser på! hihi, har ätit kvällsfika, kollat på top model & druckit varm choklad! Och just nu sitter jag i min soffa & kollar på the office! Det blir nog sängen tidigt ikväll med så jag är taggad inför morgondagen. Måste ju klara igenom mig tyskan..


Svar på tal!

Kör faktiskt en liten sånhär "svar på tal"

... om Sony Ericsson Satio!:
det har varit fel på alla satio som mina vänner har köpt, dessutom har dom typ nokias operativsystem istället för sony ericssons, fy och skam




Realamandas svara: Jag & pappa var nere på kallinge radio idag & snackade med de om Satio och dess kvalite för jag sa just det att jag inte ville ha någon skit mobil som måste in på lagning 24/7 och då sa han som jobbade där att de första mobilerna de fick in var rätt många och då visade sig att det var något mjukvara fel, men efter de fixat de har de ej fått in några fler satio på lagning så förhoppningsvis ska det inte vara några problem :)

Sony Ericsson Satio!

Hihi ja nu har jag inhandlat en ny mobil som förhoppningsvis kommer på onsdag senast torsdag eller fredag så får den i veckan iallafall samtidigt som jag får mitt nya simkort dock med samma numer :)
Jag sa ju att jag ville ha en likadan som jag hade innan, dvs en sony ericsson c901 men vet ni vad?
Jag beställde istället en Sony Ericsson satio!! Så nu behöver jag inte önska mig en ny digital kamera i födelsedags present heller eftersom denna mobilen har 12,1 mega pixlar! Fatta ni vilken glad tjej jag är?? =D

video

Haha ja jag skrev ju om den festen i inlägget nedanför vilket ledde till att Anna Paulsen som också var på den festen skickade ett roligt klipp till mig som hon spelat in. Man ser inte så mycket men man hör ju rätt klart hur rolig jag var den kvällen eller vad man ska säga ;)


1 juni

Är det bara jag som inte riktigt greppat att det är första Juni imon? Jag trodde verkligen aldrig att sommaren skulle komma. OCh nu är den precis runt hörnet. Det är ju ffs sommarlov nästa vecka! Jag mår så otroligt bra just nu ni skulle bara veta. Och jag tror att min klass har märkt idag med hur glad jag är. Haha det har varit omöjligt för mig att få bort det feta leendet jag har på mina läppar!

Jag kommer ihåg när denna bilden tog. Då var vi på fest i kallinge & det var skiiit mycket snö utomhus. Jag & några vänner skulle med sista bussen som gick in till Ronneby. Och fem minuter innan bussen gick (en bit bort från huset) kunde jag omöjligt hitta mina skor. Alla stod och skrek på mig att bussen gick så det slutade med att jag fick springa i snön (som gick upp till knäna ungefär) UTAN SKOR! Haha det var helt galet. Tur nog var mitt ex så söt så han hittade mina skor och gav dem till mig. Snäll kille :)

söta läsare

Fan vad ni söta läsare är duktiga på att påpeka det uppenbara ;)
Ja jag har sagt att ja har dålig mic på min dator, men ni måste faktiskt har lite dåligt ljud på era datorer ifall ni hör exakt ingenting! haha! Men ja det är tillfälligt bara så ni kan vara lugna!!! Jag får en ny mobil i veckan och kommer då ladda upp videos med den! Haha sötnosar :) Älskar er iallafall :)


                 Anonym om God morgon!:
                 man hör inte något av det du säger även om man har typ på    
                 högsta volym, det gör man inte i förra videoinlägget heller :/


          Anonym om God morgon!:
         man hör nästan ingenting =/



Anonym
om God morgon!:
Du får nog spela in med något annat än camen för man hör verkligen inte någonting!

ny mobil.

Nu är jag hemma från skolan. Vi har kollat på två filmer & käkat kladdkaka. Yes vilken meningsfull dag :)
Nej men sista lektionen fick vi våra betyg i samhällskunskapen. Jag fick VG. Rätt bra för så mycket jag glidit igenom den lektionen. Sånt man ångrar lite i efterhand men aja.
Idag har jag egentligen träning men min hals vill nog inte det. Men får se hur jag gör. Sen ska jag även köpa ny mobil idag med. Ja det var ju jätte mycket vi fick ut på försäkringen?? Nej men jag har tappat min förut osv de tycker väl jag är hopplös. Haha! nej men aja en ny mobil är väl inte fel. Vill dock ha en likadan som jag hade innan. För älskar verkligen den! Så nu slipper ni mina kassa videoinlägg med webbcameran. Som jag vet att man hör riktigt dåligt på så nu ska jag spela in med mobilen istället. You like? Jag gillar iallafall :)
Så vi hörs när jag kommer hem vackra barn :)


God morgon!

Asså jag spelade typ in fem olika videosar & ljudet fuckar ut lika mycket på alla fem så ni får helt enkelt nöja er med att ljudet är efter! AJA! haha!


sleep tight!

Nu vill jag bara säga god natt alla sötnosar! Och i morgon på morgonen kan ni ju förvännta er ett videoinlägg! hihi!
Så vi "ses" ja ni ser mig imon;)


..

Saknar insperation..

Ny header!

Ja som ni kanske se så har jag ÄNTLIGEN fått mig en header!
Den är gjord av mig men själva fixningen på bloggen är gjord av ingen mindre än http://barafridajonasson.blogg.se/ tusen tack frida! Skit snyggt blev det!
Vad tycker ni söta läsare?? :D

Dag 2 utan mobil..

Ja nu har jag snart varit utan min mobil i hela två dagar.. Går faktiskt bättre än jag förväntat mig. Är dock fortfarande rädd att alla inte fått budskapet att min mobil är borttappad. SÅ SPRID DET VIDARE!! haha! Nej men jag får förhoppningvis en ny i veckan. HOPPASHOPPASHOPPAS!
Vad hade ni gjort ifall er telefon försvann, blev stulen eller gick sönder?

my baby!

Höja & sänka uppåt & neråt älskar & hata risa & rosa smeka & piska Hissa & Dissa

Jaha då var det dags för en hissa & dissa lista!



Hissa!

1. Nästa helg!
Japp jag vill hissa nästa helg! Den kommer bli helt underbar! för 1. Då är skolan i princip slut
2. På lördag vi ska ut och cykla och leka med laget och på kvällen blir det trädgårdsfest med laget. Jag älskar trädgårds fester. 3. På lördag blir det fest!! För då kommer Sara ÄNTLIGEN hem från USA. Hon har varit där i ett helt år! :O

2. Siesta. Ja siesta är faktiskt en riktigt rolig festival (ifall man nu inte jobbar) När vi inte jobbade hade jag riktigt kul & att kolla på banden var grymt! Synd bara att det regnade en massa :(

3. Videoblogga! Haha jag tycker det är riktigt kul och det är verkligen något jag kommer hålla på med i min blogg framöver. Det är så mycket lättare att uttrycka sig när man pratar än skriver. Eller hur?

4. Blonds have more fun! Det är så sjukt snyggt att vara blond! Detta är ingen diss till brunetter för det är snyggt det med. Men just på sommaren är det blondt hår som är inne!


Dissa!

1. Bajamajor! EUW! Ja efter att har gjort mina behov på en bajamaja i fyra dagar vill jag aldrig mer använda en! Usch fy & blä!

2. Mitt samvete.
Aa konstig diss jag vet. Men jag har sjukt dåligt samvete. Jag får verkligen dåligt samvete över minsta lilla fel jag gör. Det är sjukt jobbigt. Men sen är även en väldigt känslosam person fylld med sympati och empati. Hellre sån faktskt än känslokall. Men visst kan det vara jobbigt.

3. Att jag inte sett Sex and the city 2 än.. Sutt! jag måste se den i veckan och den ända dagen jag kan är typ onsdag, alla andra är uppbokade?? Aja jag får prata med Janni

4. Size zero. Det är disgusting. Ja jag tycker det ser förjävligt ut när folk eftersträvar att se ut som skelett. Vem vill det egentligen?

stackarna, de måste ju vara jätte hungriga?

5. VAR FAN ÄR SOLEN!!!???

cause i´m a punkrocker yes i am!

Idag blir det en sån sjuk slappis dag! eller? ;)
Ska kolla på lite repriser eftersom jag missade vissa av mina älsklingsprogram i veckan. Crycry.
Sen ska vi även äta hemmabakad pizza, och lilla mamma skulle köpa pringles & mer till mig! Hihi!
Hade egentligen planerat en trip till gymmet men äsch jag sparar mig tills imon istället med dettner ;)
idag blir uppdateringen lite sisådär för jag sover lite då & då! haha man kan tro jag lider av narkolepsi för jag somnar bara helt plötsligt då & då! haha! Men har som sagt en del sömn att ta igen efter Siesta.
Så jag uppdaterar mitt bäst snyggisar!
Kommer även en Hissa & Dissa lista senare så håll utsikt!


suck

Är jag den ända bloggaren som inte tänker skriva något om eurovision & dess bidrag..?

Jackie ferm

Vet ni vem jag & Linn "stötte på" nere på Siesta!?
Jo Jackie ferm. 'Tufft?

Videoinlägg

Jaha här kommer mitt andra videoinlägg, eftersom videofy.me inte kan ladda upp filer som är inspelade med webbcameran. Så var jag tvungen att använda mig av youtube..  Detta inlägget är rätt långt och jag babblar på om allt och ingenting. Ni får nog skruva upp ljudet lite för min mic på datorn är lite sisådär ;)



yey

här har vi då "klänningen" jag beställde hem från Nelly i veckan. Vad tycker ni, hiss eller diss?

dagens

Ni anar inte hur fräsch jag känner mig just nu!!! Så härligt att vara nyduschad, har nya snygga fräscha kläder på sig, lite accesoarer och lite smink!!! LOVE! Ska snart ner till min moster & grilla! Vad som händer senare ikväll vet jag inte. Typ inget för jag kan inte nå någon och ingen kan nå mig. sutt..


Me like push!! :D

Borta bra men hemma BÄST

Jag är hemma från Siesta en dag för tidigt. Och jag är jätte ledsen. Skulle filma det grymma bandet Teddybears sthlm som ni omöjligt kunnat missa igår, och då tappade jag min mobil sen måste någon snott det :'(
Så nu är jag mobillös. Grät som fan igår. Blev både nertrampad och sparkad i ansiktet när jag skulle leta efter min mobil. Folk var ju helt galna! Men det är väl så det är på festival. Kommer säkert bli sjuk ockås eftersom jag har jobbat dvs vaktat backstage i ösregnet. Jag & Linn har både bråkat med Artister och upptäckt nya bra band! som t.ex. First aid kit
Men men har iallafall varit grymt ledsen för detta med min mobil idag. Så när mamma & pappa hämtade mig & Linn bjöd pappa alla oss på donken! mums med cheesburgare! Sen hade även ett nytt numer av vecko revyn dimpit ner i brevlådan, plus att mamma just nu hämtar ut min klänning från Nelly. Min päron är verkligen underbara!
Måste faktiskt säga att det var sjuuukt skönt att duscha & skita på en vanlig toa. Har inte duschat sedan onsdags och jag hade en klarat ett till "toabesök" på en fucking BajaMaja! BLÖRK! Så inte Amanda stil );
Men men nu är jag hemma och det känns faktiskt jävligt skönt! Är ju sommarlov snart med bara "en" vecka kvar!
Tänkte göra ett videoinlägg idag men har ju ingen mobil så ska försöka lösa det på något annat sätt :)
Så  vi HÖRS senare! Synd att ni inte kommer få se de videos jag spelat in på siesta ;( buhu! Men förhoppningvis är Linn söt nog och skickar lite bilder & videos från Siesta!

En av låtarna jag spelade in med teddybears innan mobil försvann var Get mama a house.
Den är ju så sjukt bra och jag skrek med så gott jag kunde!
Åh ville verkligen visa er den filmen.. ÅNGEST! För teddybears är så jävla coola när det uppträder, för de visar aldrig ansikterna så de har stora björnmasker över huvudena! så sjukt coolt är det!!!



:)

http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is

Hej alla glada.

Har precis prata med Amanda, hon var lika gald som vanligt. Idag hade hon och Linnsan suttit och vaktat i ösregn och oska hela dagen och är dingsura. Men lika glada är dem för det, vad gör inte lite alkohol i kroppen?
Idag har jag (Sofie Svanberg) varit jätteduktig. Jag har gått en lång runda och sen solat ute i det fina vädret. Ivkäll tog jag och Rebecka tåget in och shoppade. Hon hittade en otroligt vacker klänning. Efter lite mat i magen gick vi och tittade på Ida som var hur fin som helst. Det är ju så att Karlskorna har sin bal idag.
Nu sitter jag hemma hos Marina och väntar. När jag kom trodde jag alla hade gömt sig, så gick runt och letade i Marinas inte allt för stora lägenhet. Men här var ingen. Så jag ringer Sanna och undrar vart alla är. Jo de är ute och letar efter Dicken som har sprungit bort från David. Så nu sitter jag själv här på festen medan alla andra springer och skriker efter Dicken! haha
Ha en bra kväll och Amanda hälsar!
Puss!

Siesta here we come!

Hej alla sötisar!
Hade faktiskt tänkt göra ett videoinlägg idag där jag "tog farväl" haha nej men det fick bli ett vanligt inlägg istället :)
Gör ett sånt när jag kommer hem istället och berättar om allt jag & Linn gjort! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och raka mig och sån skit. Lite fräsch vill man ju vara även fast det är en festival vi ska på ;) Men skitsamma :)
Ville bara säga hejdå! Och hoppas ni får det bra med Sofie ifall hon nu kommer ihåg att uppdatera något ;)
Men annars kan ni ju klicka er in här på söndag så får ni höra från mig igen! Tills dess, Ha det bra för det kommer jag ha! :D

Siesta bitches!!

Nu börjar det faktiskt pirra i min mage. Inte många timmar kvar faktum är att om exakt 12 timmar kommer jag, Linn, Louise och en till (kommer inte ihåg vad hon heter :O) stå nere vid tågstationen och vänta på tåget som kommer gå ner till Hässleholm! Åh jag är jätte nervös. Jag är alltid det när jag ska iväg såhär till ett ställe jag aldrig varit förut.. När jag kommer hem igen är det enbart en vecka kvar i skolan???? :S
Då har vi inga riktigt lektioner utan vi kommer ha betygsamtal.. Dock ska jag göra två prov den veckan. Har egentligen tyskaprov imon. Så får göra det nästa fredag. Riktigt bra för då kan jag fråga de andra vad som kommer på provet ;) Sen har jag även ett litet "redovisnings prov" i engelska för vi har inte haft engelska på jag vet inte hur länge. Tror inte vi haft det under hela maj?? Eller jo kanske första veckan :)
Haha men gud vad duktigt jag är på att komma ifrån samtalsämnet då?! haha! Pluggis Amanda tar över då och då ;) Aja när jag kommer hem från Siesta! kommer en klänning och mitt studiebidrag vänta på mig. Och självklart min underbara familj som jag kommer sakna som tusan :( & mina vänner med. Tur Linnsan är med mig. Men ni andra får gärna skicka iväg ett sött sms då & då ^^

Det kommer bli galet. Dock blir det oftast galet när jag & Linn är i farten!!! ;)

Gästbloggare!

Ja ni föreslog & jag lyssnade. Sofie Svanberg kommer ta hand om min lilla blogg medans jag är på siesta! Spännande va? ;) hihi!

massage

Nu ska jag dra ner till träningen för att få massage av vårt lags massör :) Så ingen träning för min del. Så jag är hemma snart igen och då ska jag avslöja vem som kommer gästblogga åt mig när jag och linn är på Siesta! =D

Nelly.com

Hank Dress SEK 149, Club L - NELLY.COM

Just det! Hade tråkigt idag på håltimmen & såg att Nelly hade fri frakt månaden ut så jag passade på att klicka hem denna söta "klänningen" Man ser det inte på denna bilden men det är en spetsklänning sen så är det knäppen därfram och ryggen är det spets utan tyg under :) Mycket snygg tycker jag :)

videoblogg

Damer & herrar här har ni min först videoblogg. jag vet att jag babblar på som fan.


lever gör jag.

Dålig uppdaeting igår. Men vet ni vad? Det skiter jag faktiskt i just nu för jag har lite viktigtare saker på G i mitt liv. Och igår åskade det så mamma ville att vi skulle dra ut jacket (vilket jag förstår för det small på rätt bra.)
Sen spelade jag ju match och var hemma runt halv tio och då ville jag inte heller uppdatera för jag var på så jävla dåligt humör.. Jag är nog världens sämsta förlorare..
Tänkte iallafall skriva upp dagens planer:
*
skolan fram till två.
*Mamma kommer och hämtar mig. Maxi förmodligen för att köpa det sista till Siesta
*
packa hela dagen (kom ihåg att ringa Linn!!)
*videoblogg? ;)
*skita i träningen för mitt knä vill inte.
*mysig tvkväll med popcorn för jag är hemma själv.



facebook

Blev nyss taggad på lite bilder på FB. Sånt tycker alltid jag är himla roligt. För jag ser riktigt dräggig ut på varje bild. Haha!!

Från lördags

lördags, Jag & söta Becka på Maxs båt :)

Jag & Linn dricker alltid med måtta :)

Hos Sofie förra helgen :)

Sofie, Martina & jag

Hos Lisa förr förr förra helgen tror jag! haha :)
Janni, kosken, jag, Becka & Anna

Jag & Linn på valborg!

Avsluta med en bild på mig som grillmästare i mina faboules high heels!!

gästbloggning?

Hmm jag ska ju till siesta på onsdag och eftersom jag inte har någon iphone eller liknande kommer jag inte kunna uppdatera bloggen. Så då har jag tänkt såhär. Ska jag ha någon som gästbloggar åt mig eller ska jag bara låte bloggen"vila" så får vi höras på söndag istället. Vad tycker ni? Och isf vilken av mina vänner skulle ni vilja ha som gästbloggare?

mums...

Ikväll blir det en riktig myskväll. Jag skulle ju egentligen haft det hela helgen men ja det blev inte så som nu kanske märkt :)
Men idag har jag gjort klart med all läxa som ska vara gjord och jag är så himla stolt över mig själv. Så ikväll kan jag ta det lungt med gott samvete. Så ska kolla på alla bra tvprogram och äta werther´s. ♥

Siesta..

Ligger just nu i min säng & väntar på att pizzan ska bli klar. Mums på hemmabakad pizza. Fantiserar mig även bort till siesta. Det är riktigt nära nu! Ska bli så underbart att få lämna Ronneby & den tråkiga vardagen i fem dagar. Lite synd att missa fotbollen bara. Som tur väl är så har jag med mig mina kära vapendragare Linn Svensson & en massa öl! Kan inte bli annat än lyckat! :)

jag just nu.

videofy.me

Vet ni vad sötnosar? Jag har blivit godkännd på Videofy.me nu så ni kan ju förvänta er en videoblogg de närmsta dagarna ;)

Söndag.

vilken grym uppdatering!!
Haha nej denna helgen har minst sagt varit fullspäckad..
Igår spelade jag match mot kallinge. Och det blev vinst med 4-1 så grymt härligt!! Hade nog dött ifall vi förlorat. Finns inget värre än att förlora ett derby. Och det finns inget bätter än att vinna!
Igår hade jag en grymt rolig kväll hemma hos becka. Vi grillade med massa snygga brudar sen blev det väl liiite dricka med. hehe!
Sen drog jag becka & Linn ut till ekenäs där Linn tog sitt första dopp med kläderna på hahah! Hon är galen. Så jag fick låna ut hälften av min outfit. Sen blev det sjävklart Katrins där jag & Linn delade på en mumsig vikingrulle! haha. Ja som ni kanske hör var det en galen kväll igår och jag kom hem runt 3 så så farligt var det ändå inte :)Just nu sitter jag hemma hos Linn med Becka där vi har en pluggdag. Haha! vilken dag ;)
Så vi hörs när jag har skrivit klart mitt samhällsarbete för just nu måste jag lägga all min krut på det. Och lägga bloggen lite åt sidan..

pirrar i magen..

God morgon sötnosar!
Jag är uppe väldigt tidigt för att vara en lördag men det är för att jag inte kan sova..
Är fortfarande skit nervös. Fattar inte varför det är ju bara en fotbollsmatch jag har ju typ spelat tusen sådana. Men aldrig med A-laget & sen just att det är kallinge vi möter plus att jag vet att tusen människor kommer vara där & glo. INTE OKEJ!
Åhh jaja det är 90 minuter bara. Får väl se ifall jag ska spela eller inte. Jag hoppas att Emilias hals håller.
Uppdatering på dagen blir inte så himla bra men det fattar ni kanske?
Ikväll ska jag gör hemmabakad pizza & bara mysa. Tror faktiskt det blir ensam. Men rätt skönt för jag har så jävla mycket att göra. Måste fixa en packlista och faktiskt börja packa för vet inte när jag ska hinna det annars.. Sen MÅSTE jag börja på mitt manusskript idag. Fan jag kan inte skjuta på det mer för det hinner jag inte..
SUCK!!!
Ha en bra lördag så hörs vi när jag kommit hem!


satan.

Är nervös som satan.. jag skriver mer imon!
God natt sötnosar!
puss

xoxo


Nu dra jag till Suffe.
Hoppas ni var nöjda med svaren på frågestunden.
Puss från mig :)

Svar på Frågestunden

1. Hej!
Har följt din blogg ett tag och undrar om du kan berätta för mig hur man får sådana fina tånaglar som du har?
Såg de på gymmet i veckan!
tack på förhand!
Realamanda svarar: Ja varför inte börja med en oseriös fråga ;) Haha ja min otroligt fina tånaglar har jag fått från mina fotbollsskor :)

2. varför blir inte du och "c" tillsammans igen?
Realamanda svarar: Hmm ja jag vet inte riktigt ifall jag kan svara på denna frågan så bra, för ibland undrar jag samma sak. Men han har helt enkelt andra planer här i livet..

3. alltså guud hur får du din blogg så fin? shit du måste lagt ner mycket tid
Realamanda svarar: Förmodligen en till oseriös fråga men skitsamma för jag tycker att min blogg är jätte söt. Saknar bara en header jag vet :)

4. vad väger du och hur lång?
Realamanda svarar: Kort & knubbig! haha

5. Hur många bloggläsare har du? =)
Realamanda svara: Ja det varierar men det ligger mellan 110-120 :)

6. Vilka bloggar läser du?
Realamanda svara: Kissie, paow, dessie, gaybloggen, anagina, hugorosas, dollyblond, annie, fjortislisa, misssjulia, duvetnikkie, pissmyraan, barafridajonasson

7. vilken är din favorite mat?
realamanda svarar: Haha jag trodde redan min bloggläsare hade förstått det men det är TACO!

8. Vem är din så kallade stalker?
Realamanda svarar: haha ska jag vara ärlig så har jag ingen aning om vad personen heter :P

9. Har du bristningar?
Realamanda svarar: Ja det har jag. Inget jag har komplex för dock :)

10. funkar äppelcidervinägern?
Realamanda svarar: Ja jag har ju inte ätit de så länge men absolut det hjälper dem iallafall jätte mycket mot sockersuget har dock inte vägt mig än så jag vet inte ifall jag gått ner något :)

11. Vad är det vill bli när du blir "stor" då? ;)
Realamanda svarar: När jag blir "stor" vill jag bli psykolog :)

12. Vilket är ditt favorite ämne i skolan?
Realamanda svarar: Absolut historia. Tyvärr har jag snart läst klart den kursen. Men engelska är även ett ämne jag gillar :)

13. vad skulle du gjort fall du vann en miljon?!
Relamanda svarar: Åh vilket tråkigt svar ni får nu men jag skulle absolut spara en massa pengar! Sen en och annan shopping tur skulle det med blir så klart :)

14. När kommer videon du har lovat?=)
Din blogg är sååå bra!!!<3
Realamanda svara: Tack så mycket! :) Jo en video kommer så fort jag blivit godkännd utav videofy.me :)

15. Röker du eller snusar,eller testat?
realamanda svarar: Under min fjortis tid så blev det väl en och annan cigg på fester. Men absolut inte längre. Nu snusar jag faktiskt hellre på fester. Dock tycker alla killar det är väldigt ofräscht. Men vafan få dem får väl vi eller hur tjejer?

16. Hur många barn vill du ha?
Realamanda: Två eller tre. Beroende på min ekonomi :)

17. Vad ska du göra på sommarlovet?
Realamanda svarar: Jag ska jobba sen blir det väl en och en annan roadtrip. Ska även kolla på älskade LW
Och självklart festa en massa!! :)

18. Skulle du vilja har en stor blogg som tex kissie,dessie osv och käna massa med pengar?
Relamanda svarar:
Hmm jag vet faktiskt inte. Visst skulle det vara kul med en stor blogg men så stor vet jag inte. Och lite extra cash är ju aldrig fel :)

19. Vad gör du på fritiden)?
Realamanda svarar: Jadu det jag skriver om på min blogg varje dag! haha nej men jag spelar & tränar en hel del fotboll. Festar även & umgås med min underbara vänner.

20. är du oskuld? :)
Relamanda svarar: nope :)

21. vad har du för betyg?
Relamanda svarar: Hmm knepig fråga eftersom jag går på gymnasiet och där får man inte betygen likadant som man får på högstadiet plus vi läser kurser på gymnasiet och alla läser olika och i olika tempo osv. Men jag har rätt bra betyg skulle jag nog säga :)

22. hur många fingrar håller jag upp..NU
Realamanda svarar: Tre? :D

23. vilken linje går du?
Går du på knuthan eller vad de heter?
Realamanda svarar: Ja jag går på Knut Hahn & jag läser Samhälle och till höst kommer jag ha inriktningen internationellt :)

24. Är det någon som har köpt din moped,den du visade på bloggen för några veckor sedan?=)
Realamanda svarar: Haha nej jag är så himla seg så jag har inte lagt upp den på blocket än :P

25. Kan inte du göra en sminkvideo..?
Realamanda svarar: Ehm jag vet inte. Jag tror det skulle bli lite tradigt och kolla på mig när jag sminkar mig. Plus att jag redan gjort ett smink inlägg :) Så jag ska nog hålla mig till vanliga videos istället :)

26. Är du blyg?
Realamanda svarar: Absolut inte! Haha jag är så frispråkig att mina vänner ibland får skämas över mig ;)

27. du skrev att du skulle svara på alla frågor.
men du har tatt bort en? hur förklarar du det?
Realamanda svarar: Jag vet inte vad du går på men jag har inte tagit väck någon fråga! Haha men härligt vilken kolla du har på mig ;)

28. skolkar du mycket eller aldrig?
Realamanda svarar: Nej jag gillar faktiskt vara i skolan :) Men visst har man "råkat" missa en annan tyska lektion ;)

29. Hur många syskon har du?
och vad jobbar dina föreldrar med?
Realamanda svarar: Jag har en söt storebror. Haha jadu inte för jag vet varför du vill veta det men min mamma är förskolelärare & min pappa är målare.

30. Vem är den där Gossip Boy? har alltid funderat på de:) Tacksam för svar!
Ps gillar din blogg:)
Realamanda svarar: Den där Gossip Boy är ingen mindre än min söta klasskompis Christoffer "piffan" Svensson. ;)

31. hur stor penis fördrar du?:P
Realamanda svarar: STOR? I like them small ;)

32. hur många har du haft sex med? :) din blogg är jättebra! :)
Realamanda svarar: Fler än 1 mindre än 5 ;) thats all i´m saying ;)

33. kan inte du ändra bloggdesignen och kanske uppdatera lite bättre? rätt tråkigt som det är nu faktiskt :P alla bloggar är ROSA
Realamanda svarar: No fucking way. Jag ändrar aldrig mig själv för någon annans skull :) Ifall min blogg inte förfyller dina krav får du leta upp en blogg som gör det eller kanske till & med starta en egen? :) Men kan hålla med om att det hade varit bättre med en header och jag jobbar på det.

34. har du haft sex på fyllan? :)
Realamanda svarar: Ja tänk att så busig har jag varit! ;)

35. vad ska du göra ikväll eftersom du inte vill festa med stackars fannie?
Realamanda svarar: Haha mattepatte då :P Nej men jag har match imon så bäst att inte festa dagen innan :)


JW

Jag har en vän som är singel & sökande. Någon som är intreserad? :)


jag tar inte väck några frågor.

Sitter just nu i skolan & ska egentligen göra mitt powerpoint arbete. Läsa bloggar är mycket roligare :)
Och angående min frågestudn så såg jag att någon hade kommenterat att jag hade tagit väck en fråga. Ehm nej det har jag inte? Jag kommer svara på alla frågor jag får och jag tar inte väck någon. Ifall ni tycker det är någon fråga som saknas eller nått mer ni vill fråga så har ni till ikväll på er :)
puss

Friday i´m in love!

Godmorgon sweethearts!
Underbara fredag är äntligen här! ska bli så härligt med helg & förhoppningsvis fint väder! :)
För min del blir det en lugn helg utan fester :) Ikväll ska jag ha en mysig hemmakväll där jag svara på era frågor. Och ja jag ska faktiskt plugga lite med.. SUCK!
Imon blir det DERBY! Ronneby mot Kallinge. Jag är skiit nervös. Det blir min första A-lags match så jag hoppas bara att jag få sitta på bänken med Carro ;)
Men iallafall nu ska jag snart cykla till skolan. Och först på schemat står historia. Och det betyder muntligredovisning.. är skit nervös.. Sen sista lektionen har jag & Frida nationella muntligt i engelska A. Jaja.. Vi får se ifall jag överlever dagen. Det är ju trotts allt fredag ;)
Jaja jag skulle bara önska er en bra dag & det kommer förmodligen ett inlägg när jag har datorkunskap med :)

morgondagens planer


FRÅGESTUND!!!

Fråga mig vad som helst i detta inlägget!! Ni har hela dagen/natten på er även lite tid imon med för på fredagkväll svarar jag på alla era frågor!!!

fint!

insåg även att min rum behövde en make over..
eller vad tycker ni?

God morgon!

Godmorgon mina hjärtan!!
Det är så himla underbart att ni bara blir fler och fler varje dag :) puss på er!
Idag är jag ledig. Dock blir det ingen slappdag för det. Nej nej har massa planer idag. Så ja jag vet inte hur det blir med uppdateringen idag. Men jag ska göra mitt bästa :)
Under tiden ska jag göra ett inlägg där ni kan ställa alla era frågor :)
Men först tänkte jag bara skriva upp lite to do saker jag måste göra idag!
* skriva manusskript i samhällskunskapen
* göra klart din privata ekonomi
* förbereda inför min muntliga redovisning imon
* träna fotboll & möte
* kanske ut & springa en runda?

Ja som ni ser så har jag endel att göra idag!!

sleep tight!

Sitter just nu i min soffa nyduschad & härlig! Älskar inte ni också känslan av att vara nyduschad? Haha jag luktar så gott så jag bara vill äta upp mig :)
Jag kollar på celebrity rehab with dr drew på femman. Åh det är så sorligt när man ser människor som verkligen nått botten och inte vet hur de ska reda upp sitt liv. Usch sånt är hemskt jag vill bara hjälpa dem. Det är förmoligen därför jag vill bli det jag vill bli när jag blir "stor"
Men iallafall jag ville bara säga god natt sötnosar!
Och vet ni vad? imon är det dags för fråge stund så klicka er in här imon och ställ alla möjliga frågor. Lovar att svara på alla ;) haha!



jag gillar min turban :D

Home bitches!!

Hej sötaste bloggläsare! Åh vad glad jag blir när jag loggar in här på bloggen och se alla nya kommentarer! Ni har blivit så duktiga på kommentera! Och angående "pricken" på min näsa. Det är ingen prick. Det är min näsa som ser ut så ibland på bilder i vissa vinklar ;) haha! Sen var det även någon som hade frågat om en frågestund här på bloggen vilket jag tycker låter som en super bra ideé! Eller vad tycker ni?


älskar egobilder ;)

hit the gym!

Nu dra er favoritbloggare ner till gymmet. Hoppas inte min stalker är där :)


wiihoooo

Vet ni vad jag fick på mitt nationella i Matte B??
jo VG!!!


Jag är inte bara snygg jag är smart också!! :)

videofy.me

Haha nu har jag faktiskt ansökt om ett konto på videofy.me för jag tänker INTE lägga upp mina videos på youtube ;) Så ja jag väntar på att den ska godkännas tyvärr vet jag inte hur lång tid det kan tar.. Åh jag var ju faktiskt taggad på att lägga upp mitt videoinlägg nu :P Aja det kommer kanske senare ikväll ifall jag blivit godkännd annars kommer det ett videoinlägg senare i veckan :) Men vi hoppas på ikväll right?
Någon som vet ifall det tar lång tid att få sitt konto godkännt där? :)

spännande..

haha jag kan ju säga såhär.. Jag har gjort ett videoinlägg nu. Frågan är vågar jag lägga upp den??


vet inte vad jag ska säga..

Fan ifall det är sant, hoppas bara det är rykten..
man lär väl höra imon i skolan.

sweet dreams..

Tänkte bara skriva ett litet god natt inlägg.. Ska dock inte sova än. Blir nog att kolla på några sex and the city avsnitt som vanligt! Eftersom min svenska är inställd imon (tack gode gud) så jag har sovmorgon till 10! :)Så första lektionen är idrott så det blir extra sovmorgon för jag slipper sminka mig och sån skit! Great.
Hmm det verkade vara några som gillade ideén med Realamanda goes videobloggare. Bud på göra ett videoinlägg BARA FÖR att jag vill att misssjulia med ska göra ett ;)
Nej men vi får se hur det blir med det :)
ville bara säga god natt och tänkte även skriva upp morgondagens planer:
* Skolan
Idrott, matte & tyska..
* hem & blogga
* äta
* Gymmet!!!
Nån som vill hänga på?
*
tvkväll & mys


God natt från mig & blurran!!


hmm to videoblog or not to videoblog that is the question..

Åh vad jag sitter & klurar på ifall jag borde börja videoblogg eller inte..
vad tycker ni söta läsare?




Höja & sänka uppåt & neråt älskar & hata risa & rosa smeka & piska Hissa & Dissa





Hissa!


1. Min första hiss går till en viss persons klädstil. Och den personen är ingen mindre än Julia Rhönnstad. Tycker hon har en riktigt härlig och egen stil som passar henne perfekt!
Kolla in själva. http://misssjulia.blogg.se/

2. Andra Hissen går till solen som äääntligen tittade fram idag. LOVE IT! hoppas vädret är fint nästa vecka med då det äntligen är dags för SIESTA!

3. Jag vill även Hissa Sex and the city. Ja ingen kan ju missat den underbara serien?? Finns ju även en film. Och tvåan är det premiär på om 9 dagar!!


Dissa!!


1. Min "stalker" haha ja, tror det eller ej men även en liten bloggare i Ronneby har en egen stalker...

2. Min andra diss är faktiskt en "person diss" och den personen jag vill dissa är Sandra Ranta. Du vet vad du gjorde idag när vi spelade "hej knäckt"

3. Jag vill dissa att jag klippt/filat ner mina låånga naglar :'/
Åhh jag har glömt att måla lack på mina naglar på den senaste tiden så under macther osv har en efter en knäckts så nu börjar jag om på ruta ett.. Men det ska nog gå snabbt tack vare Myrraolja ♥

4. En FET diss på dessa två veckor kvar som är seriösa i skolan. HATE THEM! All fucking läxa, prov, inlämningsuppgifter, föredrag osv har alla lärare lagt nu. underbart..


Insperation?

Såg nyss att duvetnikkie.blogg.se la ut låten fuck it med Eamon. Då blev jag sjuukt sugen på lyssna på
Fuck you right back med Eamons förre detta flickvän Frankee. Det är lite mer girlpower i den ;)
but you know there´s always two sides of every story


you wish i was you friend right?

Vilken underbar vän jag är :) Egentligen har jag egen tråkig läxa men istället låter jag Sofie skicka hennes engelska uppsatts till mig så jag kan renskriva den åt henne :)
Aw på mig! :)


Nationella done!

Just nu har jag datorkunskap, ni vet ju att det är då jag uppdaterar från skolan ;)
Just nu håller vi på med det sista i datorkunskapen vilket är powerpoint. Vi ska göra ett eget powerpoint arbete som vi ska lämna inom två veckor kanske :) Jag gör om arbetsmiljön...
Men iallafall vi skrev ju nationella idag i fyra timmar.. Tror ni jag satt så länge? nää..
Nej men alltså jag har faktiskt inga kommentarer om detta provet för sist jag skrev nationella i matte A så trodde jag absolut att jag skulle få IG men då fick jag VG så man vet aldrig så det gäller bara att vänta och se antar jag :)
Ni andra som skrev Nationella idag hur gick det för er?
Jag slutar om 20 minuter så ska jag möta upp Janni som går på västra dvs lerina. För lite glass på torget så när jag kommer hem blir det bilder :)
Tror även ni kan förvänta er en Hissa & Dissa lista idag med faktiskt ;)
Så håll utskik för jag har en del uppdatering att ta igen med tanken på hur lite jag uppdaterade igår.. Endast två inlägg. Det är nog nytt rekord :)

Nationella!!

Jaha då var dagen kommen.. Dagen som jag aldrig trodde skulle komma. haha nej men.. Idag är det dags för nationella i Matte B och jag känner redan nu hur mycket skiiiiit det kommer att gå. Vi ska sitta där mellan 8-12 så jag har med mig lite "fika" nej men jag har med mig tunnbrödsrullar, drickyoghourt & mer!! (haha ifall jag kan dricka mer?)
Idag kör jag även på mittbena ;)
Men ni?? Har ni sett det UNDERBARA vädret?? Jag hoppas verkliigen det håller i sig :) Ska sthlm få sol ska väl vi med det!!
Men men LYCKA TILL ni som ska skriva nationella i matte B idag!


Tänkte bara skriva in dagens planer med:
* skola, Nationella & datorkunskap
* hem & plugga..
* äta
* träna!!
* Tvkväll med kvälls fika :) MYS!


Ner och bli bossad va Dettner

Vet ni vad nu ska jag till gymmet & jobba på min sommarkropp ;)
vi får väl se hur många valkar jag har i sommar :)
Så vi hörs när jag kommer hem för nu har jag lagt matten på hyllan för den gör mig förbannad :)

måndag igen?

Hej hjärtegull er favorit pluggis bloggare är här! Haha nej jag ville bara skriva hej och önska er en bra dag. För det lär inte jag ha ;) Haha nej nu ska jag faktiskt lägga min söta bloggdator åt sidan och ägna min dag åt Matte
Inte vilket matte som helst dock, utan underbara matte B! :)
Sen ska jag även hinna ner och träna på S.T.A.C med laget. puss på det. Jag lär väl inte kunna gå imon för lyfta vikter är inte min grej ;) haha jo det är det faktiskt dock inte så tunga som Dettner ger oss.. :(
Men men fler inlägg kommer faktiskt idag vet bara inte när..
Men vi hörs när vi hörs!


love you guys

Veckan som kommer nu är faktiskt inte okej.. Det är läxa exakt varje dag. Det är två nationella inlämningsuppgifter som måste göra och plugga ihjäl mig till tyska provet ifall jag ens ska ha en minsta chans att få godkändt den j*vla kursen.. sen går varje kväll till träning. Lennart sa en väldigt "insperande" sak till mig idag. Så nu jävla ska jag ligga i på träningarna!. På torsdag är jag ledig!! Det är väl det ända pluset denna veckan. Tyvärr går även hela den dagen åt läxa och kvällen åt fotboll. Så ja tyvärr kommer nog bloggen lida endel men jag vet att ni mina söta bloggläsare förhoppningsvis har översikt med det så söta som ni är :)

FYFAN VAD ÄCKLIG JAG ÄR!!!

Det första jag gör när jag kommer hem från matchen (vilken gick j*vligt bra förresten) är att spy. Och det är inte för hur hårt jag slet på planen (vilket jag faktiskt gjorde) nejnej jag skulle svälja en äppelcidervinäger tablett. Då tog jag närmsta dricka vilket var en mer förpackning som stod på mitt bord (som jag trodde var från igår) MEN NEJ! När jag sväljer tabletten med meren så känner jag hur mögel klumparna bara glider ner i halsen på mig!! FYFAN!!!!!!!!!!!!!!!

Helgens bravader

Fredag

Mm puss

Linnsan!!!

Martina & Linnsan! SÅ söta!

Suffe! Tack för en bra kväll!!

Lördag

Piffan var taggad!

Jag & Janni!

Linus & jag

*dör*

haha inne på toan

Lovisa


Tack alla för en rolig helg :)

Godmorgon sockerbarn!

Hej hjärtan! Ja ni har igen aning om vad jag gjorde igår för jag hann aldrig skriva mina planer här i bloggen. Men jag & janni drog ut till j-hus till Lisa. Hade en riktigt rolig kvällen/natt. Var hemma halv nio i morse och har sovit tills nu. Så nu taggar jag inför match!! Ja idag möter vi KFF hemma. inte okej. haha nee men kff är bra. så vi får väl se hur det går :) Plus att jag har fete skoskaven men jag får väl tejpatejpatejpa..
Men jag tänkte lägga in massa bilder från helgen nu snart
:)
sååå


Amanda & Janni på Willys

Ja det är inte alltid lätt att gå & handla med Janni. Haha nej men vi var ju & handla på willys. Så tänkte lägga upp lite bilder.

Janni & hennes snygga foppaballerina! haha

Racefart på Janni genom Willys

Haha detta är nog den fulaste bilden som någonsin tagis på mig & Jannepe


Taco!

Nu ska jag & Janni ner till stan & handla lite mat. hihi! För vi ska nämligen laga taco! mums :)
Så jag uppdatera mer när jag kommer hem & då kommer även bilder :)

Svar på kommentarer

Tänkte bara svara på lite kommentarer :)


Anonym om
Så fixar du Realamandas ögonfransar!:
Måste testas, dina ögon är ju så fina!


realamanda svarar
: Ja det tycker jag du borde! :) Aw tack så mycket :)


Anonym om Så fixar du Realamandas ögonfransar!:
Hur långe ska man ungefär varma ögonfransböjaren på plattången?


realamanda svarar
: Ja det bero på vilken värme du har på plattången. Men jag har alltid 200 grader sen värmer jag tills den blir rikigt varm. Men se upp så du inte bränner dej!! Det har jag gjort ett antal gånger. Så var lite försiktig i början :)


Anonym om Så fixar du Realamandas ögonfransar!:
jättefina ögon har du!


realamanda svarar
: Aww vad ni är söta! Tack så mycket :)



anonym
om Tjolahopp;D:
alltå dina ögonfransar är inte snygga någonstans, ser jättedumt ut..
realamanda svarar: Avundsjuk.. Haha nej jag bara skojar :) Nej men det är din åsikt var glad att du har korta ögonfransar då. För jag ÄLSKAR mina :)


God morgon!

Sött inlägg jag fick till inatt va? ;) Hoppas ni har lyssnat på låten. Den är förjävla ful asså. inte för jag vet hur jag hittade den två på natten när jag var på fyllet men ändå :)
Nu ska jag snart till gymmet med sofie :) Vi kanske ses där nere? ;)
Nej men när jag kommer hem ska jag svara på lite kommentarer osv :)
Jag kommer även lägga upp lite bilder från igår :)

frulle & lite tv tittande :) Så Amanda stil!!

& självklart lite mys med blurran!!


shoes

Sämsta låten ever!!!!! haha lyssna på den no dör! jAJA fylle inlägg här men vi hötrs imon köss ma!
men lyssna på¨låten nu ni dör jag lovaer.

Tjolahopp;D

Så nu ska jag iväg på grillning och sen lite fest med.. Haha ja man vet aldrig med mig :)
Så tänkte bara slänga in en facelook + en så kallad dresscode ;) Ni vet hur dålig jag är på ta det ;P

Min dresscode. En jeanstunika & svarta legging plus ett svart linne :)

störd facelook men whatever :) Aja nu väntar linn på mig så måste dra!

Ni får ha en bra fredagskväll sötnosar!
kössma!

Så fixar du Realamandas ögonfransar!

Okej här kommer äntligen ett inlägg där jag visar hur jag sminkar mina ögonfransar! Men tänk nu att ifall ni ska göra likadant så måste ni förstår att jag har rätt långa ögonfransar så ni inte blir besvinka ifall era inte blir exakt likadana. Men jag kan lova att lite längre blir de nog :)

Okej lets go!

Det första jag gör är att måla på lite ögonskugga.

Sen tar jag min älskade ögonfransbörjar. Detta går inte göra ifall man inte har en ögonfransböjare.

Sedan.. Tada!! Värmer jag min ögonfransbörjare på plattången. Värmen gör att ögonfransarna håller sig uppe hela kvällen. Perfekt!

Såhär blir det då!

Sedan målar jag på ett slarvigt lager med denhär mascaran:

MaxFactor

Sedan målar jag över & underfransarna med den här mascaran:

Maxfactor! Efter jag målat det första lagrerna med denna mascaran vilket är ca 5 lager så låter jag mascaran "torka" lite. Efter det målar jag så många lager som jag känner för att ha just den kvällen och ikväll blev det såhär:

så blev resultatet :)
Vad tycker ni verkar det svårt eller lätt?
något ni kommer prova? :)


My shoes!!

Nu kom jag precis hem från Maxi för jag & mamma har handlat saker tills ikväll osv :)
Sen var vi även hos skomakarn och hämtade mina favoritskor som nu är lagade!! :D Så de ska jag ha på mig ikväll :) Nu ska jag börja sminka mig så snart kommer sminkinlägget hihi :) (hoppas franasarna blir som jag vill bara) ;)


time to be a girl!

Nu tänkte jag att jag skulle fixa min naglar. Fila ner dem en aning & sedan lägga på någon härlig färg :) Tänker dock inte visa hur jag gör för det känns som om alla Ronnebybloggar gjort det denna veckan. Men jag kan visa resultatet senare :)

Kissie is so last year..

När jag kom hem igår kväll (natt) så tittade jag på Bella & tyra show. Kändes som ett måste eftersom Kissie var gäst. Först trodde jag inte hon skulle dyka upp men det gjorde hon.. Ja & vad tyckte då jag om det?
Jo PINSAMT!
Hon var sjukt aggresiv och såg till att försvara sig ordentligt. Den här "rollen" hon säger att hon spelar känns fan inte som en roll. Hon är en bitch rätt igenom. Visst såg man en skymt av Alexandra när de snackade om hennes bilder och att hon kunde sjunga osv men annars var hon en riktigt fet bitch. Usch fy & blä!
Så, var det någon av mina läsare som såg Kissie göra bort sig? Isåfall
vad tyckte ni?

Sjukt var missnöjd hon måste varit med sitt utseende innan med tanken på hur mycket hon ändrat det... Hade inte jag föjlt hennes blogg sen långt innan hade jag aldrig trott att detta skulle vara kissie.

såhär fixar jag mina fransar..

Hallå snygg apor! Såg nyss att det var 16 timmar sedan jag gjorde ett inlägg. det är inte illa ;)
Haha nej men idag har jag inget för mig på hela dagen så då blir det uppdatering. Men sen på kvällen ska jag hem till Sofie för grillning och lite krök med en massa snygga brudar!! Åh det ser ut att bli en bra kväll!!
Dock var gårdagen en riktigt bra kväll med :) Grillade faktiskt hemma hos sofie då med ;) Med Henne, David & Max! Som sagt var en riktigt bra kväll igår :) Vi käkade grillat snackade massa skit poppade popcorn & spelade kort! Så jag hoppas att denna fredagskväll blir lika lyckad :)
Men iallafall vet ni vad jag kommer lägga upp idag????
Jo ett sminkinlägg där jag visar hur jag fixar mina fransar :)
Vad tycker ni om det?
Mja så håll utskik under dagen :)

kössma

Nu är jag hemma igen.. Blev borta lite längre än planerat ;) Först vägstädade vi ju en åt vi lunch på brunnen & efter det en solig träning! Sen så drog jag upp till min kusin & hans flickvän för där var endel från släkten så jag fick grillat kött & potatis! mums ;) Blev även efterrätt :)
grejen är den att jag inte orkar skriva något långt inlägg för är trött i mina fingrar. Stunder som dessa man önskar att man videobloggar :)
men men orkar inte skriva massa skit så jag lägger in lite bilder från dagen istället :)

schnygg rumpa sofie :)

sexy bitch!!

Jag ville hellre mata hästarna :(


Vägstädning på G!!

Hej sweethearts!
Blev ingen mer uppdatering igår. Kände att jag ville umgås med Sofie istället :)
Var rätt längesedan bara hon & jag umgicks. Så det blev en massa tv-tittande, godisätande & skitsnack! :)
En perfekt onsdagskväll imo :)
Idag är det dags för vägstädning! Så det finns en chans att ni kommer se realamanda gå längsvägarna i orange reflexväst mellan 11-13 ;) haha
men jag tänkte bara skriva upp lite kortfattat dagens planer:
* Vägstädning
* Lunch på brunnen
* Träning
* möte?
* hem & BLOGGA!!
* kvällen är öppen för planer så bara hör av er sötisar :)

Suffe & jag vi är goda vänner..

Suffe & jag skulle egentligen ner till gymmet & biffa till oss lite inför beachen. Men istället ringde jag henne & ändrade planerna så istället ska vi ner till Brunnsvallen för att kolla när Rbk (herrarna) förhoppningsvis rullar lite bra boll :)
Så nu måste jag fixa till mig lite för såhär ser jag ut just nu.. blööörk!

Vacker va?

Dagens citat

Haha idag har faktiskt roliga saker sagts så jag tänkte lägga in de topp tre bästa citaten! :)

På håltimme kollade jag, Carro, Lisa & Elin på en fotbollsmatch mellan samhälle idrottsprofilen & El killarna i trean. Det ena laget hade gröna tröjor & det andra hade vita. Då säger Elin såhär
- Men i vilket lag spelar han i svart tröja då?
jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig & så sa jag
- Men Elin det är ju domaren..

Andra citatet kom från mig idag på matte lektionen när Lisa ledde in oss i ett samtal om Marsvin och då skulle jag berätta för alla om mitt gamla marsvin Musli
- Musli hon var jätte tjock! eller nee hon var inte så tjock. Nej hon var faktiskt normalviktig..

Det sista citatet sas av Frida. Hon tyckte det jag sa om Musli var så himla kul så hon sa såhär
- Asså det citatet kommer jag aldrig glömma!! ehm vad var det du sa nu igen?

Nöt 1! Elin Algfors!
nöt 2! Amanda Andersson
nöt 3! Frida Jonasson


Vilket citat tyckte ni var bäst? Jag tycker utan någon tvivlan att Elins var riktigt klockren!

wow första inlägget för idag!!

Hola bitches!
Ja jag måste hissa mig själv för underbar uppdatering, don´t you agree?? haha!
Nej men idag har det varit en hemsk dag i skolan. Hatar onsdagar. Idag morse övervägde jag seriöst att stanna hemma men jag antar att det var tyskan som fick mig att gå till skolan. Skulle ju skriva uppsats idag. Jisses vad bra det gick. Tror jag fick ihop tio rader med lite påhittade ord.. haha en uppsatas på tio rader, det är fan inte illa ;) Men men får väl tänka possitivt! Jag gick dit iallafall haha! Nej men även ifall denna skoldagen har haft riktigt äckliga lektioner (svenska, idrott orgentiring, matte & tyska) så har jag fått mig en del goa skratt. Har fan skrattat åt Fridas torsk hela dagen! Den var verkligen underbar. Dock inte för stackars frida som fick jätte ont :(
Men jag är sån tyvärr att jag skrattar hysteriskt när någon slår sig.. en egenskap jag måste jobba på tror jag ;)
Nej men hade ni sett torsken hade ni också skrattat något hysteriskt ;) FÖRLÅT FRIDA!!
Men JUST NU väntar jag på min underbara mamma som är och hämtar.. THAI MAT åt mig!!
Det blir kyckling med jordnötsås!! Det är så sjuuukt gott asså :)
Så jag uppdaterar mer när jag ätit :) pusss!!

Höja & sänka uppåt & neråt älskar & hata risa & rosa smeka & piska Hissa & Dissa




Hissa!


1. Jag vill hissa er söta läsare som lämnar små söta kommentarer här i bloggen!
Ni gör verkligen min dag! Jag blir så himla glad när jag får sånna. Speciellt dagar som dessa.

2. Vecko revyn. Det är min absoluta favorit tidning har premunerat på den jag vet inte hur länge och jag blir alltid lika glad när jag hittar den i brevlådan!!

3. kort vecka. Ja jag måste ju hissa att det är en kort skolvecka denna veckan. Så himla underbart att vara lediga i 4 dagar :) det är ju alltid något!

4. Att jag fått sommarjobb. Hemskt vad jag tjatar om mig jäkla sommarjobb men åh jag är så glad att jag fått ett sommarjobb och extra glad att det är precis i början av sommaren!!


Dissa!


1. Rökning.
Usch fy & blä för rökning. En cancerpinne som ser till att man dö i förtid. Nej tack!
Nu är det inte rökare jag dissar för jag har tyvärr massa vänner som röker utan det är själva rökningen lukten giftet som gör mig äcklad.
Fimpa nu!

2. Finnar.
haha detta dissar jag om och om igen. men vafan det är ju så jävla äckligt. jag hatar när man vaknar upp på morgonen och ser en fet & äcklig finne i ansiktet. Speciellt nu på våren när jag helst går utan fondation.

3. Avundsjuka människor. Dvs folk som trycker ner andra för att få sig själv att må bättre. patetiska. Don´t you agree?

Dagens hjältar!

Jag, Josefine & Carro utsåg oss själva till hjältar idag i skolan när vi "räddade" en fiskmås som var i klämd. Eller ja.. Jag trodde den var i kläm. På Knut hahn har de glastak vilket gör att det blir sjukt varmt på skolan när solen steker på så därför kan man öpnna taket högst upp. Så idag under luchen var taket öppet och då satte det sig en fiskmås där uppe. När taket sedan skulle stängas satt fiskmåsen kvar. Och då blir jag helt galen och börjar skrika och hoppa upp och ner. Fiskmåsen skulle klämas ihjäl trodde jag. Så jag, Josefine & Carro börjar stressa upp oss och visste inte vad vi skulle göra. Så först sa vi till några lärare som sa att vi var tvungna att säga till i receptionen. Men det var ingen där så istället försöker vi hos vaktmästaren men han var inte heller där. När vi kommer tillbaka var måsen borta och vi kände att det var tack vare oss :) Ni vet ju var man brukar säga "Det är tanken som räknas" När vi sedan kollade på klockan insåg vi att vi var sådär 20 minuter försenade men vafan. Vi räddade ju faktiskt ett liv! typ ;)


Vecko Revyn!!

Kolla vad jag hittade i min brevlåda! :)

hola amigos

Vilken tur att jag gick till skolan idag. Blev på så mycket bättre humör. Mina underbara vänner gör en verkligen på gott humör, även lite bluff & en klämd fiskmås?! haha ja det berättar jag mer om lite senare i ett annat inlägg. ;)
Idag skulle jag ju ha nationella i tyska men det blev inte så till min lycka! hihi! Så vi hade bara vanlig lektion. Sen hade vi även matte där min sammarbertspartne var Carro! Vi var sjutk duktiga! Jag har ju bara matte i en vecka till nu sen ska vi ha nationella på fyra underbara timmar! Can´t wait!! haha nej men sen ska inte jag ha matte mer :) LOVELY!! Har även haft samhällskunskap idag eller nej det hade vi typ inte vår förvirrade lärare kom in och sa nej det blir ingen lektion idag för det hade hänt en sak sen gick han.. great :P måste börja med mitt manusskript snart med :) jaja tråkigt skolsnack som jag alltid lyckas kläma in i mina inlägg nu för tiden! haha! intresant tjej hon den där realamanda ;)
haha nej men när jag kom hem lagade jag pannkakor för jag var hungrig som satan. det var ju äckel maten numer 1 idag!
haha idag tänkte jag att jag skulle köra på en dresscode jag gör ju aldrig det annars. så tänkte ta ett kort i speglen så som alla andra ronnebybloggar gör. haha!
hahahaha gick ju inte fullt så bra som jag tänkt mig.. så här blev det!!

men snygging!!
Så jag kör Amanda stil istället och lägger in en sån här dresscode istället ;)

sååå Amanda stil! :)

fuck this..

God morgon.. ja mitt humör suger för att jag är en riktigt dålig förlorar. Tyvärr förlorade jag mer än bara matchen igår.. gaah!
Vill inte gå till skola egentligen men jag har nationella i tyska idag. Jag vet inte ifall det kan bli bättre. Eller vad tror ni?
har träning idag. vetifan ifall jag ska träna eller inte. Fick nån störd smäll på knät igår så det känns faktiskt inte helt okej.. Så funderar på dra gymmet och träna magen & armarna eller nått istället. Bara jag slipper använda benen.
Hej & hå vilket possitivt inlägg detta blev då. Men vafan..
hoppas ni har översikt med att saker och ting har hänt och jag mår inte jätte bra dirket.
drömde även världens hemskaste dröm. Den var så sjukt verklig.. när jag vaknade i morse var min kudde dygnsur och det första jag sa, var "det var bara en dröm!!"


love hurts

jag lovar mig själv här & nu att aldrig mer bli kär..

Ett hjärta är? ALLTID RÖTT!

ÅHH vad taggad jag är för matchen!! Samligen är om en timme nu. Förhoppningsvis orkar jag 90 minuter denna matchen med :) Det ska nog inte vara något större problem. Var ju på gymmet i lördags och sprang på löpabandet. konditionen är okej faktiskt :) Sen blir det ju faktiskt donken efteråt!! Haha alltid på bortamatcher sitter jag i donken bilen ;) Så de sista minuterna i andra halvlek när man är döds trött är det ända man tänker "håll ut! du får donken ifall du håller ut hela matchen" haha! Nej men ville bara säga HEJA GLASBACKEN! hoppas ni söta läsare håller tummarna för tre pinnar idag för det gör jag :)


i wanna be a billionaire so fucking bad

Asså fan vad jag älskar frida för att hon tipsade om denna grymt braiga låt Billionaire!
Detta kommer lätt var min sommarplåga i år. kommer förmodligen lyssna sönder den ;)
Tänk er att ni sitter på en stran och bara glassa i solen och lyssnar på denna låten. AMANDA LIKE kan jag u bara säga :)

Amanda <3 söta kommentare

Jag är på sjuuukt bra humör idag måste jag bara säga! Jag fick nyss reda på att jag får vara på hjorthöjden och sommarjobba så jag slipper centrum dock synd om lilla caroline som får vara ist ;)
Men sen är jag även sjukt glad för att solen har bestämt sig för att titta fram igen! Lycka Lycka Lycka säger jag bara. Är även sjutk taggad till matchen ikväll! Dags för att kötta igen! Min sår & blåmärken har precis försvunnit så tycker det är dags för nya nu! :) Ja ni kanske märker hur glad jag är!! Haha sitter här hemma och skrattar osv. Hade nog varit sjutk roligt och spela in mig just nu!
Menmen Idag blir uppdateringen kass haha det kan jag säga redan nu men ska försöka uppdatera nu när jag är hemma dessa två & en halv timmar. Dock måste jag hinna plugga lite med. Är ju inte lätt när man går en pluggislinje som alla säger. Fattar inte varför det är så många som säger att samhälle är en pluggislinje. Det går faktiskt rätt många osmarta personer där med! :)
MEN iallafall ville bara skriva av mig lite som vanligt :P ÄLSKAR ER!

skrållan

såhär mysigt har jag det med min kisemise just nu ♥

kössma

Haha ibland undrar jag ifall jag gör reklam för min blogg på fyllan? Jag har alltid extra många besökare på söndagar :) tur nog stannar dem alltid så det gillas :)
Jag ville iallafall bara säga god natt till alla er sötnosar som orkar klicka sig in här varje dag. Och iblad lämnar små söta kommentarer. Ni har faktiskt blivit bätter på det! :)
Men men tänkte bara skriva ner morgondagens planer:
*
Skolan vet faktsikt inte hur många lektioner jag har imon. sånt man märker :)
* Hem, äta blogga plugga, powernapa packa fotbollssakerna
* Match i svängsta
* donken!!
*
soooova! ZzzZzZzz
*

good bless the broken road..

Så här känner jag för dej..

fuck it

Åh vilken underbar uppdatering jag slår till med idag då!
Nej men är inte blogghumör idag. Jag känner att jag inte har något att skriva om.. bäst och inte skriva överhuvudtaget då för allt blir bara så himla falskt och fel då. Exakt sånt jag hatar. falska saker. falska människor, falska förhoppingar. Jag tror det är det värsta. Falska förhoppningar. Det är nog därför jag bestämde mig för bloggnamnet realamanda. you are never goning to find my fake it.
så ja jag hoppas ni har lite översyn med att även jag kan ha en dålig dag.
Jag har ju sovmorgon imon så stannar nog uppe ett tag till, så det kommer ett inlägg senare. Förhoppningsvis mår jag bättre då.

Dagens fråga





Anonym om facelook:
Dina ögonfransar är så himla fina vad har du för mascara? =)



svar: Hej anonym! Tack så himla mycket :) Ja detta är en vanlig fråga jag får men jag använder alla slags möjliga Maxfactor mascarer! De funkar bästa på mina ögonfransar. Maxfactor ge sån himla volym! Så Amanda stil!

Min absoluta favorit mascara :)

drop kick

Hej & hå vilken uppdatering idag! haha nej men jag kom nyss hem från drop kick! har varit där & ätit med Min mamma, pappa, moster & hennes man :) Så nu är jag sjuuukt mätt. Skulle egentligen dragit till gymmet idag men jag orkar tyvärr inte rulla ner dit.. plus jag har match imon så det är bäst att spara på krutet ;) För imon har vi ett rätt bra lag :) tror jag? dock är glasbacken bättre :) Vi är ju faktiskt serieledare! :) Men men ska fortsätta kolla på 16 and pregnant. Sen ska jag lägga in en dagens fråga :) Har redan en fråga jag ska svara på med ifall ni har en fråga ni vill ställa kan ni ju göra det i detta inlägget så tar jag kanske den istället :)


party all night long!

Här kommer lite bilder från igår! :)

Jag inne på Lisar toa tror jag. Haha!

Jag & Janni

En söt bild på mig :)

Janni, jag & sofie

Janni, Nina, Sofie & jag

Nina & janni

Jag, Linn & janni på våra ryggar ;)

Jag halv fyra på natten när jag kommit hem. Jag tror att jag
tyckte att jag var snygg? HAHA!!


Svar på kommentar

Anonym om i will survive:
vad betyder ttyl? :D:D:D:D::D


svar: TTYL betyder Talk to you later :)




i will survive

haha! Jag lever! Känns dock inte .. Ja igår kan det hända att det blev Party istället ;) Jag & Linn var lite spontana och drog ut till Johannishus på fest hos Lisa. Fyfan vad kul det var asså :) Jag kommer ladda upp bilder snart! Anledningen till att jag inte uppdaterat förens nu är för jag har sovit så himla länge.. Var hemma halv fyra i natt :) Dock är jag inte så bakis för jag höll på till cider och öl igår. Och träningsvärk som fan hade jag när jag vaknade. härligt.. Blir nog en runda på gymmet idag igen. Sen ska jag även kolla ifall jag har mina samhällsböcker hemma för isåfall kan jag börja med mitt manusskript. SUCK! Aja det måste ju med göras. Sen ska jag även skriva klart ett arbete om Privat ekonomi.  Hade även behövt göra lite minns du frågor.. ÅH JAG HATAR SAMHÄLLSKUNSKAPEN. Men men inte många veckor kvar nu. Jag & Linn räknade ut igår att hon & jag ska bara gå i skolan 10 dagar till i Maj. Så sjukt nice :) Men jag ska äta frukost nu så jag uppdaterar snart & då kommer även bilderna från igår :) hihi!

adios amigos

Nu ska jag dra, jag uppdaterar när jag kommer hem :)
Ni alla söta läsare få ha en riktigt härligt lördags kväll för det kommer förhoppningsvis jag ha :)

facelook

Damn i look good today! ;)
haha nej men tänkte slänga in lite bilder på hur jag kommer se ut ikväll :)



fixfixfix

Sorry för uppdateringen är dålig men jag håller på & fixa mig förfullt för jag & Linn ska cykla om 1 timme till stan sen hem till Filip :)
Så ja ni kan ju väntar er att en facelook kommer upp snart och kanske även en dresscode med :) jag få se efter jag valt kläder :)
pussssssss

Dagens fråga




a  (a) om God morgon, lördag!:
vad ska du sommarjobba med? :)

              svar: Jag ska sommarjobba som "vaktmästare" på Ronnebyhus! :)



löken

The bitch is back ;)
Haha nej men nu har jag varit nere på gymmet och pumpat! Höll på i en timme och fan vad jag svettades ;) fräääscht!
Ska käka lite lunch nu! Kyckling mums! Och ikväll blir det grillning med de bästa! :)
Men ska som sagt äta lunch nu så

hit the gym!

Blää ingen vill följa med mig till gymmet så jag antar att jag får pallra mig ner det ensam.. Det kanske är bäst iofs. Alltid när jag är där nere med en vän, blir det faktikt mer snack än träning ;)
Så idag blir det ett hårt pass ensam. Jag uppdaterar så fort jag kommit hem! Jag vill ju inte att ni ska sakna mig för mycket :)


God morgon, lördag!

Hola lovers & haters!
Lördag idag, underbart va?vill jag bara hoppa över helge Asså egentligen rna för då kommer man till sommarlovet snabbare som faktiskt är sjuukt nära! Nästa vecka går vi ju bara i skolan mån, tis & onsdag. Så sjukt härligt :) Sen veckan efter det går jag hela veckan i skolan, sen sista veckan i Maj så går jag bara måndag & tisdag för på onsdagen åker jag & Linn till siesta! Åh jag längtar så sjuuukt mycket!! :)
Som ni kanske märker på det jag skrivit så är jag på så himla bra humör idag asså! Var fete lyckan igår när jag fick reda på att jag fått sommarjobb i början av sommaren! Förhoppingsvis får jag vara på hjorthöjden iår och inte i centrum som förra året för då vet jag inte vad jag ska göra. Så hoppas hoppas hoppas på hjortan!
GAAH jag är så glad! :D
haha aja
Just nu tittar jag på Teen mom och väntar på att jag får äta frukost. Måste vänta en kvart till :)
Sen ska jag nog pallra mig ner till gymmet! Måste bränna lite fett! haha! Få se ifall någon söt vän vill följa med mig ner? ;) Smsa mig då! PUSS


Amanda tipsar!!

Nu tänkte jag köra en lite Amanda tipsar ;) Ni vet jag brukar ju lista med så varför inte köra tipsa med? det rimar ju till och med! haha ;)
Men iallafall som ni alla förmodligen vet, som följt min blogg nu ett tag så har jag världens bästa granne! Hon är en sjukt störd vän! haha på ett bra sett dvs säga ;) The one and only Linn Svensson. Ifall ni gillar min blogg (dvs min humor) lär ni förmodligen gilla hennes med för vet ni vad hon har skaffat en blogg! Läs den här: Linnsvensson.bloggplatsen.se


Linn & Amanda

Haha! syns det att jag & Linn har tråkigt denna fredagskväll eller? Grejen är den att vi är grannar så vi kan ju egentligen bara gå över till varandra. Tyvärr har båda ätit liiiiite för mycket mat idag & ingen av oss orkar rulla till varandra... synd nog. Tycker dock Linn kan rulla över hit med sin externa hårddisk ;)

haha nu när jag laddade upp bildern så ser jag att det är nog bara folk med riktigt bra syn som ser bilden ;)
men det spelar nog ingen roll för ingen fattar vår humor ändå :P

SOMMARJOBB!!

ÅH vad glad jag är! Öppnade precis min mail & såg att jag fått sommarjobb! Det bästa är att det är i början av sommaren! 21 juni till 9 juli! PERFEKT ju!!! åh är så glad :D
hoppas jag får på Ronneby kommun med då är jag fan rik i sommar! :)

Karlshamn

Lite bilder från idag!

haha världens sötaste!

dessa brillor kommer jag & linn steka i på SIESTA!
(ja jag vet att jag ser blek ut brevid linn)

fräsch tjej ;)

Haha jag är nog den äckligaste människan i världen.. Igår köpte jag ju en ny bag som jag skrev här på bloggen så då passade jag på att kasta min gamla för den började typ bli kletig och möglig på sidan.. inte för jag brytt mig så mycket om det men ändå. Så när jag (mamma) skulle kasta den öppnade hon ytterfacket och hittar detta..

Någon som kan gissa vad det är?

sexy bitch


Ett hål i örat & nya brills! =D

love love love

Nu är jag hemma igen! :)
Hej alla vackra!
Jag har haft en riktigt härlig dag i Karlshamn med Linnsan & bilder kommer senare :) För just nu sitter jag & kollar på Titanic, var verkligen skit länge sedan jag såg den.. Jag ska även snart äta taco! Mums!!
Ja det jag gjorde idag var då alltså TA HÅL I ÖRAT! där uppe ni vet ;) Jag hade hål där förut men jag tog ut det var när jag tog det hålet var under min moppe period. Och då var det inte så lyckat med ett hål där när man drog på och av hjälmen jämt och ständigt :) Så nu passar det perfekt med ett hål där :D jag tycker ju det är så snyggt med vetdu ;) Dock vill jag har hål i navlen med! Det hade jag med innan.. haha! förra sommaren. Så nu har jag ett äckligt ärr där. Så jag vill ha ett nytt hål så att man inte ser ärret. Men men det är en annan femma..
Men nu ska jag äta taco! Bilderna kommer efter jag ätit!


Friday i´m in love!

Godmorgon!
FREEEDAG! Hihi är så glad. helgen är här tjalalalla :D
Nu ska jag snart äta lite fukost :) Ville bara säga god morgon till alla mina söta läsare & även hälsa att nu får ha en bra fredag!
Jag ska ju till karlshamn efter skolan så finns risk för dålig uppdatering idag men såfort jag kommer hem från k-hamn uppdaterar jag :D

idominfjårtizz

Nu säger jag med mina idominläppar extremkrull GODNATT!!

Svar på kommentar

Anonym om Criminal minds:
kan de vara "ta hål i ...." något sånt :P hehe



svar: Ja vem vet ;) Ni får helt enkelt vänta och se imon! :D

Criminal minds

Nu är jag hemma igen efter fotbollsträningen & mötet :) Gick rätt bra, dock fick jag fete skoskaven. Blir ju alltid så när man har nya fotbollsskor. Och jag är så himla smart så jag glömmer att tejpa foten innan..
Imorgon har jag sovmorgon tror jag? mja vi kör på det :) Har fått sova ut ordentligt denna veckan ;) i måndags började vi tio, tisdags tio över åtta, onsdag halv 9, idag kvart över elva, imon kl 10 :)
Så sjukt härligt att det är fredag imon! Dock känns det inte som om du är fredag imon för denna veckan har gått sjuuukt snabbt asså. Har inte hängt med över huvudtaget ;) Men det ska bli riktigt skönt med helg :) En lung helg utan fester för en gång skull med :)
Fredags planer:
* skola sovmorgon, datorkunskapsprov & engelska
* karlshamn med Linn & Sofie för att ** *** * ****
* Ut & springa med Linn
* Taco!
* sedan?

Jag & Janni ♥

Amanda Listar


Idag ska jag lista saker som jag hatar dvs saker som irriterar mig & gör mig sur

1. Folk som skryter. Åh vill du irritera mig till max är det bara att skryta på. blöö hatar folk som skryter

2. När jag inte får uppskattning. Jag älskar när folk uppskattar det jag gör. För jag uppskattar nämligen allt mina vänner gör för mig. Så det finns ingen mer irriterande än när man gjort något bra för en vän & så får man noll uppskattning för det.

3. klagomål. Snälla skriv en elegi eller något. Får panik när folk skriver på t.ex. fb hur mycket deras liv suger osv.

4. När mina ögonfransar krabbar innan fest. När detta händer kan jag få riktiga utbrott och skrika rätt ut och riva ner saker och ting. Jag har ju rätt långa ögonfransar och jag böjer dem och ibland händer det (oftast innan fest) att de inte vill böja sig som jag vill och gärna spreta åt alla håll & kanter.

5. Folk som inte kan ta ett nej. Det vill säga när folk tjatar på en. Vill jag inte festa denna helgen gör inte jag det och det spelar ingen roll hur mycket ni än tjatar på mig. Jag gör som jag vill. Du är bara irriterande. Ja typ så kan jag tänka när folk tjatar. (dock var detta ett dåligt exempel för jag är alltid på när det är fest)

6. döva pensionäre som går mitt i vägen när man ska cykla förbi och inte hör att man plingar på dem.

7. när man sitter på toan och pappret är slut..

8. när alla träningskläder ligger i tvätten.
Som i tisdags när det var fotbollsträning. då låg alla strumpor och sportbhar i tvätten så vad fick jag göra? jo ta de ur smuttstvätten. mums.

9. folk som bara pratar om mig själva. Visst är det kul att lyssna på andra. men när jag inte få en minsta syl i vädret blir jag skit irriterad.

10. När någon har gjort punka på cyklen. Ja förra torsdagen var det någon j*vel som punkat min cykel efter träningen. TACK!

äppelcidervinäger

m  (m) om Nya fotbollsskor:
vad kostade äppelcidervinäger pillerna och vart köpte du dom, life?


svar: Priserna varierar vart man köper dem och hur många tabletter man köper. Jag köpte mina på nature livets apotek som ligger på gågatan. Jag köpte en som heter Figurett som innehåller 60 kapslar så detta paketet kommer hålla i ca 20-30 dagar beroende på hur många kapslar man tar om dagen. Priset på mina tabletter var 100 kr. Men de finns säkert att köpa på life med :)

Nya fotbollsskor

Nu är jag hemma. Jag var på stan med Mammi. Vi gick först till skomakarn och lämnade in mina skor. Sedan gick vi till hälsokost butiken på samma gata och där köpte jag mina äppelcidervinäger tabletter :) Sedan åkte vi ner till team sportia. Där det blev nya fotbollsskor, en ny bag & gråa mjukisbyxor♥ som jag tänkte att jag skulle ha med mig till Siesta! Skönt att allt var gratis :) det tyckte nog min mamma med ;)
Just nu sitter jag & kollar på Tyra Banks Show och klurar lite på Amanda Listar. Jag vet redan vad jag ska lista för något måste bara klura ut 10 saker ;) Jag hann ju inte göra en Amanda Listar förra veckan så denna veckan måste den ju vara extra bra ;) Don´t you agree?
Men nu ska jag nog ta en liten powernap!


Dagens fråga




Anonym om Morning!!:
varför vill du gå ner i vikt med hjälp av äppelcidervinäger?



svar: Hej! Jag väger några kilo mer än vad jag egentligen vill väga. Jag har läst en del om
äpplecidervinäger och jag tycker att det är värt att prova :) Äpplecidervinäger är bra för ämnesomsättning & förbränningen. Äpplecidervinäger hjälper även mot sötsuget och man känner sig inte så himla hungrig. Därför tänker jag prova det :)

Morning!!

God morgon sötnosar! Shit vilken härlig sömn jag fått. Jag har sovit i nästan 10 timmar :) detni ;)
Jag börjar liksom inte förens KVART ÖVER 11 idag :) sedan slutar jag typ halv ett men vi får väl se med vår mattelärare. Hon fick för sig att vi var TVUNGNA att ha extra matte? Kan hon ens göra så? Aja lärarna tror typ de har makten över allt. sick..
Men men ska snart ner och äta lite frukost. Min m*nsmage skriker efter mat. Det var någon som undrade varför jag satten en sån stjäna i ordet när ni ändå vet vad det ska stå. Men det är för jag tycker det ser så otrevligt ut att skriva ut hela ordet likadant som k*k alla vet vad det ska stå där men det ser inte lika otrevligt ut som om jag skulle skriva det utan stjärnan :) Det är iallafall så jag ser det och det är ju faktiskt min blogg så jag skriver som jag vill :) Sen var det även en läsare som lagt märket till att jag inte ställt "den viktiga frågan" men det är för jag är inte riktigt säker vad jag vill än :) Men såfort jag bestämt mig frågar jag ju självklart er vad ni tycker om saken :)
Men men här har vi dagens planer:
* skolan en lektion..
* stan med mamma, köpa fotbollsskor, lämna in ett par skor hos skomakarn (mina favorit skor) sen tror jag även att jag ska köpa äppelcidervinäger. Ej bestämt mig än..
* hem & blogga och bara ta det lungt (Amanda listar kommer även idag)
* äta
* träna fotboll på b-vallen
* möte
* hem & soooova!


du gamla du fria du fjäll höga nord..

Linn visade mig en otroligt oattraktiv egenskap på fotbollsmatchen idag. Hon kan inte svenska nationalsången?!
Såhär sjöng linn du gamla du fria du smäll feta ko.. Haha! Alla svenska borde kunna sin egna nationalsång. Precis som tyska ska kunna sin amerikaner sin osv.. Därför har Linn ingått ett vad. Hon ska lära sig sveriges nationalsång tills sveriges nationaldag. Passande va? Tror ni hon klara det? förresten kan ni hela vår nationalsång? alla fyra verser?


myspys med realamanda

Vet ni vad jag gillar? Eller jag tror ni kanske redan märkt att jag gillar det men iallafall.. Jag gillar lägga in osminkade bilder på mig själv här på bloggen. Tycker det är jätte kul! För jag vill att folk verkligen ska se hur jag ser ut och att folk inte tror att jag alllltid ser ut som jag gör på fester osv. För vissa av mina bloggläsare som inte känner mig kanske träffat mig på fest eller sett bilder på mig på FB osv vet att jag sminkar mig sjuuukt mycket. Men det är faktiskt bara när jag ska på fest annars gillar jag det casual. För ska jag vara ärlig så tycker faktiskt jag att jag är rätt söt osminkad. Asså utan att låta kaxig eller något nu. Men det tycker jag att alla borde tycka om sig själv ofixad. För ifall man enbart tycker man är vacker med smink kan man ju aldrig riktigt vara sig själv. synd nog.. Kom ihåg tjejer & killar att självförtroende är ALLT. Det är något även jag jobbar med. Men vilken tonåring gör inte det?

haha ja otroligt seriösa bilder.. Men ni som träffar mig bara på fest, tycker ni att skillnaden är stor?

grey´s anatomy

Nu är jag hemma och jag fryser ihjäl, har en så sjuuuuk m*nsvärk & är hungrig. Så ska börja med att stoppa i mig ipren sedan ta en dusch efter det göra mig lite toast & varm choklad och sen mysa ner mig i soffan med min filt om mig och kolla på grey´s anatomy. Perfekt ju :) minus m*nsen dock..
Så jag göra all den skiten nu sen hörs vi när jag har myst ner mig i soffan :)

Fotboll,fotboll,fotboll gör jag inte annat?

haha! Ja jag ska alltså ner till brunnsvallen nu snart & kolla på fotboll med Linnsan!! heja sweden!!
Vi fick även två gratis biljetter :) bara tacka & ta emot :)
Hoppas vi ses där nere? ;)
Har lite bråtom så detta blir ett kort inlägg men såhär se jag ut ikväll :)

haha idag fasnar jag verkligen inte på bild! :P

Hola! hello! gutten tag!

Nu är europadagen slut. Tyvärr fortsätter skoldagen som vanligt nu.. blää!
Har två lektioner kvar. de hemskaste med. Jag önskar typ att brandlarmet går precis när tyskan börjar eller något :) nu har vi iallafall håltimme till kl 1.. dvs i två timmar. Segt som fan för ingen hade med sig en kortlek idag heller. Och maten söööög och pengar glömde jag hemma så nu kan jag varken köpa något i cafeterian eller köpa äppelcidervinäger. Får helt enkelt göra det i morgon. Jag lär väl inte hinna det idag ändå för jag kanske ska kolla på fotboll på brunnsvallen sen. Det är Sverige-Frankrike. Det kan ju vara rätt kul att kolla på :) Dock har jag ingen att gå med för alla i laget ska vara publikvärdar. jag slapp undan det ;) hehe!
Så jag får se ifall någon av mina lite minder sportintreserade vänner vill följa med mig :)
Annars dra jag bara ner till gymmet eller cykla ner till stan & köper det där "pillerna" :)
Men men nu ska jag läsa lite bloggar! hihi :)

God morgon!

Hej lovers!
Onsdag idag & jag är supertaggad på europadag!! tyvärr inte lika taggad på tyska.. men men hinner inte skriva så mycket så tänkte bara slänga upp en facelook

jag ser total nerdrogad ut, men vafan :D
Ha en bra dag!!

I love soccer!

Åhh vilken rolig träning det var :) tiden gick snabbt som tusan..
just nu sitter jag & googlar äppelcidervinäger. Någon som hört talas om det? Jag ska nog köpa det imon :)
orkar tyvärr inte förklara vad det är ifall ingen bryr sig så ifall ni undrar får ni helt enkelt fråga mig så svara jag i ett annat inlägg :)
Imon börjar jag kl halv nio. Wow 20 minuters extra snozzetid!! (stavnigen på det?)
För imon eller aa denna veckan har vi europavecka på Knut hahn så imon ska vår klass plus några till eller kanske alla? vad vet jag :P Vi ska iallafall ha europadag. Så första ska vi sitta i aulan sedan i matsalen och bara lyssna & lyssna :P efter det har jag håltimme i 2 timmar :) blir väl några runder bluff då kan jag tänka mig ;)
Ska även klämma in ett blogginlägg imon med. För tyvärr slutar jag sent imon (ända dagen i veckan då jag gör det) Men jag ska försöka uppdatera flitigt ändå :)
Morgondagens planer:
* Skolan europa dag, matte & tyska
* stan köpa äppelcidervinäger
* hem & blogga, äta powernappa?
* gymmet, någon som vill följa med?
* ta det lungt :)


Sov gott allihopa! ♥

do you play the beautiful game broder?

nu är det dags för lilla mig att byta om sen pallra mig ner till brunnsvallen för lite fotboll :) Ser även att det har klarnat upp för strålande solsken! hoppas inte det blir för jobbigt med allergi nu bara..  men det ska väl förhoppningsvis går bra. Jag har ju mina ögondroppar i "sjukvårdsväskan"
Men men vi hörs när jag kommit hem. Då ska jag även ställa en väldigt viktig fråga till er :O!!

reklam reklam reklam..

Detta är min nya favorit reklam!! bredbandbolaget. ni vet.. upplev mer upplev mer upplev mer med bredbandsbolaget. Vissa tycker den är lite för mycket men jag älskar den så fort den kommer på reklamen sjunger jag alltid med! hihi


här är även några andra favoritreklamer enligt mig :)


har ni någon favorit reklam? :D

sweet dreams..

i natt så drömde jag om dej & det väckte gamla minnen, jag fick aldrig någon chans...

drömmde en så himla underbar dröm i natt.. jag ville verkligen inte vakna. Jag önskar jag kunde stannat där föralltid. Varför tog jag inte vara på tiden bättre? Varför tar jag saker och ting förgiviet? ibland skulle man vilja spola tiden tillbaka. Jag har den perfekte tiden som jag önskar att jag kunde få leva i föralltid. Precis allt var perfekt...


Dagens låt

Nu lär väl folk kommentera men åhh den låten är skit gammal, men ni får helt enkelt göra det då för jag tycker verkligen denna låten är riktigt härlig :)

Fannie Mattson i ett nötskal!!

Fannie säger: Amen pollen kan inte det vara hästapollen?
Amanda säger: ehm stavas inte det med Å?

Min fannie är den smartaste :)

schuuule

Just nu sitter jag i skolan.. nationella gick helt okej faktiskt :) iallafall läsförstålsen. Hörf.. visste jag att den skulle gå skit så ingen surprise där inte ;)
Är inne på min sista lektion nu och vår datorkunskaps lärare är sen som vanligt :P
Så efter denna lektionen slutar jag :):):):)
dagens planer:
* skolan DONE!
* powernap
* plugga..
* äta
* träna
* TV-kväll!!


svar på kommentar

carro om Nasty picture!!:

härligt att du offrar dig så amanda haha :p



svar: Amen ofc! Haha allt för glasbacken.. till och med min vackra kropp ;)

tisdag, shalalalall

Hej hjärtegull!
Tänkte berätta det uppenbara,idag är det tisdag!
i morse hade jag lite tid över och det första som slog mig var MORGONINLÄGG! haha!
Dock är jag liiite stressad för jag ska snart skriva nationella som jag berättade igår..
Men jag ville iallafall bara säga att jag hoppas att ni får en bra dag!
Sen ville jag även påminna er om att säga grattis till Sofie Koskenkorva som fyller 17 idag!
hipphipphurra!! Grattis på dej :)


sleep tight!

Just nu har jag sånn extrem huvudvärk.. denna allergi är INTE okej. Aja ska krypa ner i sängen nu och fortsätta kolla på petra mede show. inte för jag tycker om henne men vem gör det?
Vi får hoppas på att huvudvärken är borta imon för då är det dag för nationella i engelska igen. Hörförståelse & läsförståelse. död åt hörf.. men läsf.. är faktiskt helt okej :) Rätt "skönt" att ha nationella imon dock för då slipper jag tyska. Det är nog det bästa som kan hända mig!! sen slipper vi även matte och det är ju faktiskt inte heller helt fel! Engelska är ju faktiskt ett av mina favorit ämne, så vi får hoppas på att det går bra imon :) Lycka till till alla er andra ettor plus massis som med ska skriva nationella imon :)
Men nu ska jag ner på toa och borsta min perfekta gaddar! haha!

GOD NATT!

kurrkurr

Såg på duvetnikkie.blogg.se att hon käkade toast och då blev jag självklat sjuuukt sugen så jag ska gå ner och göra en toast i reklamen av svenska hollywood fruar vettni ;)

DKMA

ja ingen lär fatta rubriken men det gör jag ;) haha!
Min bror kom nyss in på mitt rum med en påse chips & en halv 200g marabou mjölkchoklad & la det i mitt knä och sa varsegod. Haha ibland är han bara för söt :P
Fåse ifall jag orkar äta något dock.. vill inte göda upp mig för mycket nu när sommaren är nära så funderar på att göra lite kvällsmat senare istället :)

Höja & sänka uppåt & neråt älskar & hata risa & rosa smeka & piska Hissa & Dissa



Hissa!


1. Jag vill hissa de människor som står ut med mina humörsvägningar.
Jag vill hissa en speciell person som har fått stå ut med de på senaste tiden. Med massa "bråk" och sedan förlåt sms.. Ibland är jag knäpp och därför är jag jätte glad för de äkta vänner som står ut med mig :)

2. Högklackade skor. Jag äääälskar skor med klack speciellt väldigt hög klack. Det kan har något att göra med att jag är så himla kort och tycker det är snyggare att vara lite längre. Plus alla snygga skor har hög klack
                                                                                                                          
3. De få veckor som är kvar. Nu är nedräkningen pågång på riktigt. På Knut Hahn har de nu hängt upp stora lappar på väggen i entren där det står just nu 40 dagar kvar till studenten. Imon kommer det stå 39 osv..
Det är det första man ser när man kommer in i skolan och det gör en sjuuukt glad! Alla verkar så himla glada nu när sommarlovet är nära! :)

4. ögondroppar. Ja asså jag vet inte vart jag skulle ta vägen utan mina ögondroppar just nu?

Dissa!


1. min uppdatering på senaste tiden.
I know it sucks. Men den ska bli bättre. Som vi säger i RBK bättre & bättre dag för dag.. Haha nej men förra veckan var en sjuuukt stressig vecka & det känns väldigt skönt att denna veckan kommer vara mycket lungar och mycket mer uppdatering.. dock vill jag ha fler kommentarer! Ni var ju så himla bra på det ett tag?

2. Lösnaglar. Fet diss på lösnaglar. Det är inte snyggt någonstans. Det ser så himla billigt & fake ut..
Förläng hellre naglarna själva då eller hos en nagelsalong. Eller gör som jag. Bit helt enkelt inte ner dina naglar :)
Använd Myrraolja!!

3. brist på motivation. Åter igen FET diss på det! Vissa dagar är man helt enkelt för lat för t.ex. göra läxa eller träna bara för att man har brist på motivation och sånt ger mig ångest! Jag hatar känna ångest. blää

4. skrapsår..
ja ifall ni sett bilderna jag la upp innan idag så kan ni ju se att jag har ett rätt stort skrapsår på mitt ben. Usch jag hatar det. Det gör sjukt ont att duscha & det ser ju förj*vligt ut. Tur nog är det inte väder för shorts/kjol än så det gör ju faktiskt inte så mycket. Men fet diss på smärtan skrapsår medför..

CPI till salu

Just nu håller jag på att lägga upp en annons med min moped på blocket. Jag är ju inte så teknisk men jag försöker allafall ;) Håller även på att klura lite på Hissa & Dissa listan som kommer upp efter jag ätit! Så nu har ni något att se fram emot ;)

my hair

Just nu sitter jag i min soffa & käkar nudlar medans jag kollar på Top model 12 :)
jag just nu. Osminkad och söt :) haha!

Jag frägade & klippte ju mitt hår i torsdags, min frisör blekte nästan hela mitt hår sen la hon även i några mörka slingor sedan la hon även en mörkar nästan lite rödaktig färg i botten. sedan klippte hon det slitna.
Jag tycker inte om när man ser så jäkla fake blond ut. jag har haft det så xantal gånger men nu är jag helt inne på helst en lite snygg utväxt med lite mörkare slingot riktig Amanda stil ;) haha!
Så vad tycker ni, hiss eller diss? själv älskar jag det :)

my hair

Just nu sitter jag i min soffa & käkar nudlar medans jag kollar på Top model 12 :)
jag just nu. Osminkad och söt :) haha!

Jag frägade & klippte ju mitt hår i torsdags, min frisör blekte nästan hela mitt hår sen la hon även i några mörka slingor sedan la hon även en mörkar nästan lite rödaktig färg i botten. sedan klippte hon det slitna.
Jag tycker inte om när man ser så jäkla fake blond ut. jag har haft det så xantal gånger men nu är jag helt inne på helst en lite snygg utväxt med lite mörkare slingot riktig Amanda stil ;) haha!
Så vad tycker ni, hiss eller diss? själv älskar jag det :)

Sex and the city

Fannie påminnde mig nyss om att Sex and the city 2 kommer ju faktiskt på bio denna månaden! 28 maj. Dock är ju jag på siesta då så måste vänta till juni när jag kommit hem. Men åhh vad jag längtar!! Jag älskar verkligen sex and the city! Gör inte ni med det?

Nasty picture!!

När jag vaknade i morse hade jag verkligen ont i heeeela kroppen. Det var jätte länge sedan jag spelade en seriematch och jag hade verkligen glömt hur sliten jag alltid är dagen efter. Det är inte lätt när ens enda uppgift på planen är att kötta ;) haha nej men det är det jag älskar med att spela som innemittfältare. Jag kan kötta hur mycket jag vill överallt! :D
iallafall,så här ser vissa av mina kroppsdelar ut idag..

mitt vänster ben (y)

mitt högra knä, massa inre blödningar (y)

min höft! plus min sexiga bränna! hahah

söt gubbe!

Nu är jag hemma igen och har mysigt ner mig i min säng.. hihi!
Denna skoldagen var vääldigt jobbig måste jag säga. Det började med sovmorgon till tio sen hade vi svenska där vi skulle redovisa våra böcker. 45 min senare slutade vi. Ja asså vi slutade för dagen, inga mer lektioner!
Haha! älskar samhällslinjen, Vi har massa egen abrbetstid :)
Efter skolan stack jag till stan med Fannie. Jag var tvungen att inhandla en ögonfransbörjare. Min förra gick sönder i fredags! Buhu! Jag klara mig inte utan en ögonfransbörjare! Jag skulle verkligen ALDRIG sminka mina ögon med mascara utan att böja mina ögonfransar först. Det är ett BIG NO i Amandas regelbok :)
Menmen efter det gick jag till Willys för jag skulle köpa tuggummi. Men då kunde jag inte motstå att köpa Werther´s kolor med :$ Sen när jag stod i kassen så sa en gubbe brevid mig så här till mig
- Ja idag blev det bara grönskaker ser jag. Haha jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt. Så himla söt var han!!

I don´t care if monday´s blue

God morgon hjärtegull!
Här kommer ett morgoninlägg från moi!!
Idag är det måndag! Vilket betyder en ny vecka & nya tag. Som ni kanske märker ni så ska min uppdatering bättras på! Den har ju varit förj*vlig förra veckan. Men nu är min bok äntligen utläst så jag har ingen bok som distraherar mig :) Men jag tänkte iallafall skriva upp dagens planer:
* Skolan
* hem & blogga!
* äta
* kanske träna? få se ifall jag orkar jag är sjukt sliten efter matchen igår..
* sen blir  det tv-kväll plus massa mer bloggande! Kommer även en Hissa & Dissa lista! :)

snyggbrud93

Nu ska jag snart gå hem till min moster & äta kyckling! Dock är jag inte riktigt på humör nu. Jag kan knappt gå, hela min kropp värker & mitt huvud väger hundra kilo och jag måste egentligen läsa. Men skit samma en tjej måste ju äta :)
Tänkte slänga in en riktigt sliten facelook så ni alla ser att jag verkligen ser ut som en vandrande zombie
! Schnyggt!!


I´ve been taking way to many soccerballs in my head

Tada jag lever idag med ;) Haha nej men jag har spelat match idag på morgon därför det inte kommit något morgoninlägg :) Men fattar ni hur glad jag är just nu? Åh serien kunde inte börja bättre! Förra veckan vann vi med 3-0 och idag spöade vi skiten ut lyckeby med 5-1! Åh det är så himla underbart att spela fotboll! Dock är inte mina knän för vackra ;P men sånt man får ta! Måste bara säga sjukt bra spelat glasbacken!!
Idag ska jag läsa ut min bok. Har ju faktiskt bara 240 sidor kvar nu ;) haha! Ska även på middag hos min moster & träffa lite släkt :) det är ju alltid trevligt såhär en söndag :)
Men jag ska försöka uppdatera mycket flitigare idag även fast jag måste läsa :) hoppas ni har översyn för det :)
isf PUSS på er :)


sleep tight!

Nu är jag hemma efter en riktigt mysig kväll med Janni & Massis. Vi har kollat på pearl harbor. Massa lipande iallafall från min sida kan jag ju säga. Haha! Nej men det har varit riktigt skönt med en slapp dag för en gångs skull :) Hoppas ni mina söta läsare också haft en bra lördags kväll :)
Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen för jag ska upp tidigt imon för att spela match med glasbacken!
Så ville bara säga GOD NATT!!

ciao Bella

Nu kom jag nyss hem till Janni som satt här i sin soffa så söt & väntade på mig i hennes fina sverige tröja som hennes bror gjort i slöjden! haha! normal familj detta. Hon kollade med på ciao Bella och gillade den precis lika mycket som mig! ;) fattar inte varför vi kollar på den fortfarande? Snart kommer även Linn hon skulle bara sola först den busungen. Ikväll blir det en riktigt slappis kväll med fettogrejer och tjejsnack! So Amanda style. Nej usch fy så hade jag lovat mig själv att aldrig skriva här i bloggen. Det är bara riktigt PINSAMT!
Nu fick även Janni ett sms om att Björn & Max med skulle komma. MYS!
länge sedan man hade myskväll med de killarna faktiskt.. tråkigt nog..
 


fuck this..

Sitter i min Soffa nu & kollar på film. Ciao Bella. Skit tråkig, jag har sett den alltför många gånger men är helt enkelt för trött för att byta. Eller på för dåligt hur. Jag fattar inte hur du kan ändra mitt humör från toppen till botten på noll sekunder..  Aja jag ska nog bort till Janni lite senare & bara ta det lungt och prata lite. Berhöver det just nu.. Shit vilket deppmongo jag känner mig som nu. ÅHH jag hatar känna mig deppig.. Så nu ska jag göra det jag gör bäst. Bara skaka av mig alla känslor och le istället.

Smile bitch, tears don´t make thing better..

Älskar att lägga upp bilder på mig själv när jag är ofixad!


Dags för mig att ta tag i läsningen!!

Gårdagen! valborg!

Igår hade jag riktigt kul! Det började med massa fix hemma hos Janni, med ett par snygga brudar (Janni, Massis, sofie & Linn) Alla blev skit snygga ;) Sen kom resten av brudarna så då var det dags att tända grillen! Jag var som vanligt grillmästare. Dock gick det inte så himla bra igår jag råkade bränna linns kött & xantal korvar ;) haha! Sånt som händer! Hade iallafall rikigt kul hos janni med massa lekar & skoj! Sen drog jag och några till upp till Josefine för att hälsa på :) Det slutade men att jag hamnade i ett djupt känslosamtal.. Ni alla vet ju hur man är på fyllan ;) Sen skulle jag dra vidare till round table där resten av mina söta vänner var :) Hade sällskap med Sebban, Anton & Petter dit. Vi tog även upp några på vägen ;) haha. På Round table var det rätt mycket & trevligt folk faktiskt! Tackar för det! Haha sen i slutet mot kvällen hamnade man som vanligt på Katrins ;)
Slutade även men att jag gick barfota genom stan! Lyckat!!

Tuff bruuuuud!

Petter, Anton & Sebban

Sebban & jag

haha! Jag på stan utan skor!

hahah min stortår ser ju störda ut! hahah

Janni & hennes kebabrulle! ;)


i´m alive

Haha jo jag lever! Tror det eller ej ;) Det var ju ett tag sedan jag uppdaterade nu eller nja igår.. Men känns som tusen år sedan :) Igår blev det skit stressigt så jag hann inte uppdatera. När jag kom hem från stan. Men jag inhandlade iallafall ett linne från LK cheap monday. Sen köpte jag ett par mönstarde leggins från JC. Sen glömde jag säga att jag även in handlade en nu mascara i torsdags. Min favorit! Maxfaktor.

Skriver mer om gårdagen & även bilder kommer snart! Så TTYL!

RSS 2.0