Bakiskväll

Få bli myskväll/tjockiskväll/filmkväll/bakiskväll ett kärt barn har många namn. Ska antingen till Becka eller Henke. å hoppas de inte blir för mycke slagge ikväll ;) Sen kanske fillepille kommer med vi fåse :) 


mitt hår ser jätte ljust ut.. konstigt?

gårdagens fest

Tack till Jens för en härlig fest :)


Beckas och min drink :)
nån shot på det med :)
medans becka var på toa passade jag på att ta lite egofoton :)
söta Hanna
Nella och Rebecka :)
fylle ;)
ett stycke glad pojkvän
blenne & billal
haha becka..
en av tusen misslyckade hoppbilder
Janni & kosken
Johan & Emil

Albin

Tack alla för gårdagen :)



kvällen outfit

inget märkvärdigt kör casual ikväll :)


Nu sticker jag till becka. Tänkte fixa mig hos henne därav den fina censuren på mitt face haha! Vi ska även blanda goa drinka och bli lulliga och härliga (förhoppningsvis) ;) Sen bär det av till storstaden kallinge för fest :)
Har kameran med mig ikväll så imorgon kommer det upp festbilder :)


Ge mig onsdag


Äntligen fredag!

Som jag längtat! Är ledig i helgen med ska bli skönt att få sova ut för en gångs skull ;) Behöver ladda om mina batteri med för nästa vecka ska jag jobba mån,tis,ons,tor,fre & lör. Jobbigt värre men cash is king så jag klagar ej :)

Ikväll ska jag vara by myself. Skönt ska lägga upp en plan inför hösten. Kommer förmodligen blogga mer om det när jag är klar :) 

Imorgon blir det fest & jag är taggad!


Mitt senaste inköp

om man bortser från ett par svarta byxor, hårinpackning, öronhängen och sånt smått.

Söt va?

money money money, most be funny

Just det fick min lön idag. Den var vad jag hade förväntat mig. Så nu i veckan ska jag och Fille betala vår resa vi bokat. LÄNGTAR! Längtar även efter lönen som kommer i augusti. Den kommer vara fet :)

måndag

Fyfan vad trött jag var när jag vaknade i morse! Det var helt sjukt, eller ja jag har vart trött hela dagen men jag klarade mig igenom hela jobb dagen. Duktig tjej.

Imorgon ska jag dock upp en timme tidigare för måste till jobbet redan kvart över 8 för skulle hjälpa till i bageriet. Så imorgon kommer jag förmodligen jobba 10 timmar. jippe. Men men det är ju pengar. Och dagen kommer avslutas på &vin med moster hennes man, mamma och pappa och Fille förhoppningsvis :)

Jag vet att uppdatering SUGER och så vidare och så får det vara så länge. Det blir bättre när skolan börjar och jag har lite mer fritid. förhoppningsvis.


Vill även skänka en tanke till Norge. Lider med alla drabbade. Att ens något sånt kan hända.

Mina skor

Tycker det är gulligt att de heter Mandy precis som jag :)

Fredag jag är kär

Hej sötisar!

Jobb idag som vanligt och det blir jobb imon med. ja jag vet en lördag. Skandal.. Men det är ju östersjö så måste jobba. Men det är bara kul. Riktig kaos har det varit på jobbet dessa dagarna. Inte visste jag att folk kunde bli så galna över lite kaffe haha! Pensionärer alltså.. ;)

Så ikväll blir det ingen fest för måste upp tidigt imorgon för att ta 8-tåget till k-hamn. Men imon blir det fest kan jag säga er. Då blir det förmodligen utgång med. Ellie sa att det var 18 på Mingel imon så det är ju perfa! :D Ska bara få med mig någon vän dit :))
Så ikväll blir det mys by myself lite chips med dipp och sedan börjar gladiator så ska nog kolla på den :) En klassiker :)

Min kväll :)

Spontan shopping i kna

Woups blev ingen uppdatering där ett tag för jag, Janni och Sofie åkte in till Karlskrona. Jag och kosken skulle egentligen bara följa med Janni till stadium men så blev självklart inte fallet. Det kan man ju räkna ut med röven. Dock var vi där inne klockan 5 så vi hade bara en timme på oss att shoppa men det var inga problem. Tur att vi inte var där längre faktiskt för då hade det blivit dyrt haha nää men det var verkligen rea överallt! Så jag fyndade på :))

Detta var vad jag fick med mig hem

Mönstrade short från Gina, korallfärgad bandeau bh från Gina, blå skor från Stadium och den beige kjolen är från HM den blir perfekt till hösten så den var dock inte på rea. Och sedan tidigare idag köpte jag ett franskmanikyr set :)


Onsdag och inget jobb

Hej!

Idag skulle jag jobbat egentligen (som vanligt) Men i morse var jag tvungen att åka till doktorn (som vanligt) för att kolla en grej. Så var där klockan elva i morse kunde inte få tid snabbare efter som vi ringde åtta i morse. Menmen det gick bra hos dotorn och fick massa grejer jag ska ta nu så det blir bra. Hoppas jag. känns som om det alltid dyker upp nya grejer som gör att jag inte blir helt återställd.. Skitsamma nu ska jag inte vara så depp. haha! Ni fattar säkerligen ändå inte vad det är jag skriver om så skitsamma :)


Sen har jag även varit på banken och gjort lite bankärende vuxen som man är ;) Nej men satte in lite pengar och sedan fixade jag internetbank och även ett vuxenkort (visa) så nu blir det äkta internetshopping woho! :D

Idag ska jag faktiskt bara ta det lungt vila upp mig lite inför de kommande arbetsdagarna. Är ju östersjö så det lär bli kaos på jobbet. haha men det gillar vi :)

Sen ska jag även fixa mina naglar. Blir nog franskmanikyr :) Visar er senare hur det blir :)
TTYL!

internetshopping <3

impulsiv som man är så gick man in på nelly.com och helt plötsligt hade man klickat hem sig ett par skor? Men det var bara bra för jag är i behov utav ett par bra klackar.
Plus att de var jäääätte söta! Och de blir perfekta till hösten
Mandy SEK 314, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Eller vad säger ni? söta va?

Mitt mirakelpiller

Förra veckan skrev jag ju om ett "mirakelpiller" jag äter och så var det någon som undrade över det och jag sa att jag skulle skriva ett inlägg om det och självklart hann jag inte det så jag gör det nu :)

Tar förgiviet att de flesta tror det handlar om att gå ner i vikt eller något sånt med tanke på dagens vikthets men nej det är inget sånt piller utav detta piller heter Panto-3 och det är för håret och naglarna. Håret blir starkare och även naglarna plus att det växer snabbare :)

Panto-3 är alltså ett kosttillskost som går att köpa i hälsokostbutiker och även beställa på internet. Vad Panto-3 gör är att de ökar blodcirulationen och näringstillförselen vid roten. Ökad blodcircualation gör alltså att håret växer snabbare därför är det även bra att massera hårbotten ofta. 

Jag har märkt skillnad sedan jag började äta Panto-3. Mitt hår växer som ogräs och det är långt ifrån så slitet som det var innan. Man måste äta Panto-3 ett tag innan de börjar verkar. Jag har ätit det i 2 och en halv månad tror jag. Så ifall ni vill prova på Panto-3 förvänta er inte resultat efter bara någon veckan. Just saying :)



Tisdag

dagens
uppsatt hår som vanligt, halv skabbig sminkning och ett linne på det. fint.


Min födelsedag

Hade världens bästa födelsedag igår!
Vill bara säga tack till alla som firade mig. Hade både släkt och vänner hos mig igår och gud vad kul det var! haha! Inte trodde jag moster min kunde shotta tequila. En riktig fyllefest blev det utav det hela. Iallafall för min del ;) haha! Men man fyller bara 18 en gång! 
Sedan drog vi (runt 1 tror jag) till JH. Och när jag kommer fram till vakten och han ber om mitt legg så visar jag upp mitt busskort!! HAHA, full som jag var har jag lyckats ta med mig mitt busskort ist för mitt legg. Lyckat! Så fick åka hem och hämta mitt legg sen åka ner igen. Jisses vilken kväll alltså!

Här har ni lite bilder som jag tog under kväll men min kamera som jag fick igår utav mor & far! :D

Min kamera :DDD Fin tröja va? Hello kitty. HAHA!

Fick en bukett rosor utav min underbara pojkvän med ett kort i vet inte om ni ser vad det står men det står iallafall "Jag kommer älska dig tills den sista rosen vissnar Amanda" och sedan bland alla de fina roserna så har han satt ner en plastros. Verkligen det mest romantiska jag vart med om. awiii
kvällens med vinden i håret
ser jag bitch ut nog becka? Hon har fått för sig att jag ger ifrån mig något hon kallar bitchblicken. Fattar verkligen inte vad hon menar?? :O
Söta vänner jag har ska ta en bättre bild på whiteboard tavlan :)
pusskalas
ännu mer pusskalas!
sötisar
bilden säger allt
Min tårta som jag gjort själv :D

Söta mamma 

Min amigo Linn

Tequilarace! Det var väl här det började spåra en smula..
haha!
Lina, jag & Sofie
hej

cooool bryyyd

hela gänget

Becka & blenne :)

Sista bilden sedan blev nog alla lite för fulla för att hantera kameran! haha!


grattis till mig!

IDAG ÄR DET INGE VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET FAKTISKT MIN FÖDELSEDAG!

kan inte fatta att jag nu är 18. Sjukt!

torsdag.

Dommedagen! Haha nej. Vi får se hur det blir idag.

Uppdaterar när jag kommer hem blir väl runt 9 om inget annat händer.

dum av dig!

Är sur, arg, ledsen och irriterad så orkar inte uppdaterar hoppas ni förstår. puss


Woho update!

På tiden va? Ursäkta mig för jag uppdaterar sämst i världen men så kan det va när man har jobb osv. känns som om jag inte hinner någonting nu när jag jobbar. -jag går upp 7 och sedan är jag hemma 6 på kvällen och då vill man ju gärna göra något inte bara sitta hemma. Det är ju trotts allt sommarlov.
Men jag jobbar faktiskt hellre så jag kan tjäna pengar och åka utomlands. Jag och Fille kollade på resor igår. Hittade ett jätte bra ställe. Tyvärr kan vi inte boka än pga olika anledningar. SURT! Vill ha det bokat och bestämt :( 

Just det jag hade fått två frågor jag har glömt svara på. Det var någon som undrade när jag ska tatuera mig och det ska jag göra den 9:onde Augusti. 
Sedan var det någon som undrade över mina "mirakelpiller" Och jag tänkte faktiskt göra ett seperat inlägg om dem som kommer komma upp denna veckan :)

Ikväll kommer Filip hit och myser med mig. Känns som det var tusen år sedan vi bara hade myskväll. På senaste tiden har båda haft annat för sig om dagarna och då har det blivit att vi bara sovit med varandra. Visst vi träffas ju då men det är ändå inte samma sak. Alla som har eller har haft ett förhållande vet vad jag menar :)
Vi ska iallafall kollar på Harry Potter och dödsrelikerna del 1. För imon blir det bio Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Längtar ihjäl mig! Men vill samtidigt inte se den för när jag sett klart den blir det inget mer. Då är det över.. Känns jätte sorligt. Harry Potter är ändå en stor del utav min barndom. Visste ni att en gång var jag och Jullan med i Radion där vi blev intervjuade på premiären utav Harry potter och halvblodsprisen tror jag det var. Haha fult va? Jag menar HP var den första riktiga bok jag läste. Sjukt va? För nu är jag liksom 18 eller ja inte än men det är inte långt kvar nu hehe ;) Så ja på gott och ont är det alltså dags för premiären utav den sista Harry Potter filmen.



Gåshud!

Kvällens!


It´s friday friday!!

Fredag idag & alla i ronneby vet vad det betyder. Tosia! Ska festa men ska ikke dricka alkohol :) Dukigt va? aa jag vet :))

Nu ska jag alldeles strax sticka till jobbet. Jobbar sent idag så får stressa lite sen på kvällen men det får bli så idag :) Jobbar imon med så måste stressa då också men men what to do liksom :)

Ska försöka uppdatera ikväll men blir det förstressigt så hoppas jag ni förstår om det inte blir någon update :) 

Nu måste jag ner och äta frukost sen cykla till bussen :)


Just det, god morgon

glömde helt bort att skriva ett "morgoninlägg" inte för att det är ett måste eller så men det är väl lite trevligare kanske :)
Som ni kanske förstod i förra inlägget så är jag ledig idag. Och självklart suger vädret då. Igår var det verkligen hur fint som helst (iallafall i khamn) och idag när jag är ledig så är det såhär :( Aja jag får väl dra mig ner till solariet ist dådå..
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eller jo jag ska ta tag i lite pappersarbeten. Haha oj vad vuxet det lät! 
Även när jag inte jobbar så jobbar jag.. Men pengar är ju alltid pengar eller hur? :)

Men innan jag ta tag i allt det ska jag nog ner och koka lite nudlar och ta mina mirakelpiller :)


SNART!!! :D :D :D :D

Är det normalt att sakna jobbet när man är ledig?

här bakom står jag & ser söt ut

mjaa


Man måste dö några gånger innan man kan leva!

God morgon sockerbitar!

Idag är det dags för en ny jobbdag. Förhoppningsvis kommer jag inte må dåligt och bli värsta mensmonstret. Ja det är den tiden på månaden.. Kul när man har ett serviceyrke med och ska vara snäll mot allt och alla. Men det kommer nog gå bra så länge ingen retar upp mig :) 
Idag slutar jag halv sex men funderar på stanna lite längre och hjälpa Ellie med stägningen så jag jobbar ihop lite mer timmar. Så kommer kanske hem med 7 tåget annars halv 7 bussen. Det lär ni märka när jag uppdaterar iallafall. Sedan ikväll ska jag kanske till terassen. Inget bestämt än men få se :)

Såhär söt är jag idag i mitt uppsatta hår :)


Puss & kram ses på stan!

Svar på tal

Anonym om sista inlägget för dagen :):
Hur kan du beställa tid för baluppsättning om du inte vet vilket datum balen är på? :P

Svar: För när jag bokade tid så sa jag att jag inte var riktigt säker på vilket datum det var och då sa hon att det inte gjorde något för såfort hon får reda på vilket datum det är flyttar hon över bokningarna dit :) Så man bokar bara balfrisyr så får man tid på baldagen. :)

köpenhamn

Känns som det alltid är tisdag när jag uppdaterar??


Nu uppdaterar jag iallafall efter ett litet uppehåll. Var ju i köpenhamn som jag skrev. Hade det jätte bra fram till klockan halv 7 typ då världens oväder bröt ut. Jag överdriver inte när jag säger att det var det värsta vädret jag varit med om. Det verkligen spöregnade, blåste, haglade, åskade och blixtrade som bara den. Helt sjukt var det! Men vi hann åka lite karuseller innan ovädret bröt ut. Åkte demonen. Fatta vad rolig den var! Haha Fille vart skit nervös och han åkte inte ens den ;) haha nej men ska jag vara ärlig så var jag med skit nervös när vi stod i kön. Sa till Hanna minst tusen gånger att jag skulle bajsa ner mig. haha! Sen började jag tänka på den filmen Final destination. Om ni sett den fattar ni vad jag menar.. Aja den berg och dalbanan var iallafall roligast sen var de andra lite för mesiga för min smak men men :) 
Hann inte ta så många bilder för min mobil dog tyvärr. Men hade nog inte kunnat fotografera iallafall för då hade min mobil säkerligen blivit vatten skadad men tänkte lägga in de bilder jag tog :)


Fille var hos frissan precis innan vi åkte till köpenhamn. Visst blev det fint?
Syskonen
I sagotunneln blev det mys
haha! Jag, Hanna, Oscar och Johanna i Demonen.
Dålig bild kanske men man ser ju hur mycket det regnar och detta var bara början. Vart ju översvämning typ överallt :S
har tänkt på det. Jag har haft nästan alla hårfärger förutom blått. Kanske något att satsa på?

sista inlägget för dagen :)

Hemma hoss Fillepille nu. Jag sitter vid datorn och lyssnar musik medans han ligger i soffan och kollar på tv. Typiskt..
Vi ska nog se någon film sen sova. Upp tidigt imon ju blir nog till att ta 8 tåget är i köpenhamn runt 11 då och det är ju lagom :)

Iallafall såg att jag hade fått lite frågor så tänkte bara passa på att svara lite snabbt.
Någon som undrade ifall jag kunde visa bilder på mitt rum och hus och ja mitt rum kan jag visa bilder på när jag kommer hem men få se hur jag gör med huset :)

Sen var det någon som undrade vilket datum balen är och ska jag vara ärlig har jag inte den blekaste aning :P
Aja allt från mig ikväll tror jag så nu ska jag faktiskt mys med min man! Hörs på söndag!
Sötis fille på balen och två random brudar :)

Min kväll

Har rätt mycket att göra ikväll så känner mig en smula stressad. Måste se över kläder och sånt sen packa allt inför imon (berättar sen) och sen så måste jag ta hand om lite business och sånt sedan ska jag säga hejdå till mammi oc pappi sedan cykla hem till fille där det blir myskväll orkar inget annat idag för vi åker rätt tidigt imon. Redan kl 9. Vi alltså jag Fille och hans familj ska till köpenhamn! Kul va? Vi ska gå på tivoli sedan bo på hotell och stanna till söndag. Och min pojkvän är så underbar så han bjuder mig awii ♥


Så imorgon blir det ingen uppdatering men det förstår ni kanske? :)
Och just det! Måste visa ser sen (alltså på söndag) vad jag köpte till mig och Fille idag. Matchande tröjor haha! Toffelvarning men vafan who cares? Det var sånna cheap monday tröjor med döskallar på om ni fattar vilkar jag menar. Så köpte jag en vit till mig och sen svart till honom :) Lä lägga upp bild på det :) Men iallafall som jag skrev innan så är jag stressad så hinner inte blogg mer just nu men bloggar nog från fille så TTYL!

Surprise!!

Blev ingen större förändring för jag är faktiskt väldigt nöjd med den hårfärgen jag har just nu. Tycker den passa bäst med min färger i ansiktet om ni förstår vad jag menar :) Men jag färgade iallafall utväxten sedan ljusade jag upp håret pyttelite och sen klippte hon det självklart med för var verkligen i stort behov utav det. Mitt hår har växt som ogräs på senaste tiden (klagar verkligen INTE) men det vart lite slitet så därför behövdes det klippas. Tror äntligen mina mirakel pille börjat hjälpa så det är därför mitt hår blivit så "långt" :)
Här har ni iallafall före och efterbilderna
före:
efter:
Som ni ser kanske inte jätte stor skillnad men det är svårt att fånga på bild men ja lite skillnad ser man :)
Och just det idag bokade jag tid för min baluppsätting. Helt sjukt det är ett år kvar men vill verkligen inte vara ute försent för aldrig att jag hade velat att någon frisör jag inte ens känner ska fixa mitt hår. Nej jag vill ha min frisör och det fick jag :)

it´s friday friday...

ÄNTLIGEN fredag! Och äntligen är det den första Juli. Har längtat som bara den. Varför? Jo för idag ska jag till frissan. Ska klippa och färga håret som vanligt. Om ni bara visste hur ofta jag är hos frissan och färgar håret. Kommer inte ihåg när jag färgade det hemma sist? Jag vågar verkligen inte göra det :P haha! 
Kanske om jag har jätte mörkt hår för då kan det liksom inte bli fel? Eller? För då har man bara en färg i hela håret. Men jag har hur många som helst haha! Tycker det är snyggare :) Men iallafall ska ta en förebild och en efterbild så ska ni få se sen hur det blev.
Jag älskar byta hårfärg så vi får väl se vad det blir för någon idag ;)
'
Vit kanske??
Eller såhär mörkt kanske? (guuuud vilken gammal bild tror jag gick i åttan här)

RSS 2.0