school

Nu är jag i skolan! Jag cyklade som en j*vla dåre hit! haha kom precis i tid! Duktigt! Dock märkte jag på halva vägen hit att jag glömt ta min allergitablett plus mitt nässpray och även mina ögondroppar! Good!
Nej men jag överlever förhoppningsvis :) Nu ska jag hålla på & jobba med uppgifter i excel. Amanda don´t like..
Så jag bloggar lite & sitter vid FB istället. Glömde även skriva grattis här på bloggen igår till Christoffer Gustavsson. Jag brukar ju alltid skriva ett litet grattis inlägg här på bloggen när mina vänner fyller år. Men igår hann jag ju som sagt inte med bloggen :/ Men jag hoppas ni alla mina söta läsare sa grattis till honom igår. Inte varje dag men fyller 18 ju! :)
Men nu är jag typ klar med datorkunskapen? Vi skulle bara se ifall vi kunde allt med excel och ofc kunde jag det.
Så jag vet inte.. Är denna lektionen slut nu eller? Äsch jag sitter kvar :)

Friday i´m in love!

GOD MORGON!!!
Äntligen är det fredag!
Jag är på skit bra humör och inget kan förstöra min dag!! :D
Jag har precis duschat så nu sitter jag i köket naken? & lyssnar på hal som tvål. Haha! störda tjej :)
Idag har jag en massa & göra men jag ska nog hinna med allt :):)

såhär ser dagens planer ut!

*
skolan två lektioner
* "möte" det går förhoppningsvis snabbt..
* stan med Linn & Sofie. Jag ska försöka hitta kläder sen ska jag Linn & Sofie även göra en bussig grej ;) Visar i bloggen när jag kommer hem :)
* hem & hämta dricka/kläder/smink/skor/mat
* till min vän för massa fix!!
* Festa hela natten lång!!!!!

I gotta feeling!!







sämst update!!

åh snopp! Nu är jag hemma från träningen & jag hinner tyvärr inte uppdatera något speciellt :( För måste verkligen ta tag i mitt läsande nu!! Så jag får helt enkelt lägga upp ett morgoninlägg imorgon på morgonen då det är VALBORG! hoppas alla mina läsare ska ha lika kul som jag :)
Men vi hörs imon :)
BTW ******* ursäkten är ej godtagen och det kommer att ta ett tag innan jag strycker ett sträck över saken

Aja sov gott söta läsare & förlåt igen för uppdateringen!

uppps

Nej det blev en stressig dag det här :O Nu ska jag iväg på träning så jag får helt enkelt uppdatera när jag kommer hem..
sorryy

ny blonderad & fixade naglar!

Nu är jag hemma eller jag har varit det i en timme men jag har gjort manikyr (visar bilder senare) Mitt hår är även med äntligen fixat!! visar bilder på det med senare eller imon :)
men jag ska äta taco nu så uppdaterar snart!! och förlåt för uppdateringen idag men denna dan hade jag bara lite mer liv än vanligt ;) haha!

Mumms sexig tjej!!

Nu dra jag till skolan! Tänkte bara lägga upp en svettig facelook innan. haha! Ja ni ser ju själva mitt hår ser disgusting ut! blää

God morgon!

God morgon älsklingar!!
Idag är jag på jätte bra humör! Jag vaknade till och med en timme innan min klocka ringt! Det är inte varje dag det händer!! Just nu sitter jag och sjunger med till telephone. Jag kollar nämligen på Vakna med the voice. LOVE IT!
Aja nu ska jag fixa mig lite. Skiter dock i att fixa håret för det är fult som fan & jag ska ändå till frissan kl 1 så jag sätter bara upp det i en knut :)
Hur det blir med uppdateringen idag vet jag inte riktigt men jag ska göra mitt bästa :) jag får se ifall jag hinner med ett inlägg innan frissan annars hörs vi efter då det självklart kommer bilder :)
Men ni får ha en super bra dag!!

sleep tight!

Nu är det dags för mig att åter igen fördjupa mig i Fröken Smillas värld :) Ni får gärna underhålla mig med lite sms ifall ni vill :) Men detta blir iallafall sista inlägget ikväll enligt min planering har jag 70 sidor att läsa ikväll good luck Amanda :)
Men imorgon kommer även ett morgoninlägg eftersom jag börjar tio :) Så vi hörs imorgon på morgonen!

En underbar sommarbild på mig när jag Janni & Sara var på blå jungfru ön.
Någon som varit där? det är verkligen en otrolig ö :)

morgondagens planer


Höja & sänka uppåt & neråt älskar & hata risa & rosa smeka & piska Hissa & Dissa



Hissa!


1. Valborg!
Självklart vill jag hissa valborg! Längtar något otroligt till på fredag. Jag ska bara festa med mina nära & kära! Åh älskar mina vänner :)

2. Att jag ska till frissan imon!! Haha jag ni alla har förmodligen lagt märket till att det verkligen behövs så imon ska jag till frissan för färgning & klippning. Vilken färg det blir får ni se imon :) Men ni får gärna gissa :)
Jag kan ju länka den som svarar rätt ifall ni vill :)

3. Blogga. Ja jag vill helt enkelt hissa bloggvärlden. Det är så himla härligt att ha en blogg man bara kan få skriva av sig på & dela sina åsikter med andra. Sen älskar jag även all uppmärksamhet man får :)
Jag tror jag är rätt uppmärksamhetskåt om jag ska vara ärlig.

4. Min mamma! jag vill hissa min mamma som tyckte min skor var skit fula men drog kortet ändå :) Tack ♥


Dissa!


1. Min storebror
. Usch elakt tänker ni nu kanske. Jag älskar verkligen min bror men jag blev så sur idag när han sa att han inte ville ha sin iphone längre. Han ville inte ha en så "fin" mobil. Men han vägrad byta med mig.. rätt taskigt för det var på mitt abonemang han fick den på :(

2. min allergi. Behöver jag säga något mer? Nej it sucks!

3. Tyska jag HATAR verkligen tyska.. jag suger på det och min lärare gör inte saken bättre. Aja snart är den kursen slut och i min studieplan kommer det stå IG

Det var allt jag hade & skriva var inte så många bra dissar för känner mig inte så sur idag för längtar verkligen till imon & fredag!!

grey´s anatomy

Nu är jag hemma från gymmet! Jag tycker att jag & linn pratade lite mer än vi tränade ;) Men fick ändå lite gjort :) Så just nu sitter jag i soffan & kollar på grey´s och äter lite kvällsmat :) MUMMS!!!
i pausen ska jag göra H & D :)

biffdags!!

Nu är jag sjukt rastlös för jag har bara legat inne idag & sovit och läst osv så nu ska jag ner till gymmet med Linn. Jag måste ju förf*n bli av med min sexiga bilring nu till sommaren!!
eller vad tycker ni? Ni kanske gillar lite junk in the trunk vad vet jag :)
Men vi hörs när jag kommit hem & jag antar alla redan fattat vad som kommer upp då jag behvöver nog inye skriva det på bloggen en gång till ;)

old pic

Frökens smillas känsla för snö. Vadå känsla för snö? Asså blää

ligger just nu i min säng & läser min jäkla bok. Har bestämt mig för att jag ska läsa iallafall till sidan 200 idag sen till 300 imorgon så jag har fredag ledig sen lördag & söndag på mig att läsa de sista 150 sidorna! Great :)
Snart kommer även min Hissa & Dissa lista upp så håll utkik!!

Ana Gina is right!

Asså detta Ana Gina säger i sin video här är så jävla rätt. Det var precis som om hon snackade om mina åsikter!!

Svar på kommentar

elin om girls just loves shoes:
Skit snygga! Du måste ju erkänna att dem är skit sköna att gå i! :)



svar: Haha tack Elin! Nja jag måste faktiskt erkänna att det första jag gjorde var att ramla ;)
men de är faktiskt ändå rätt härliga att gå i! :)

girls just loves shoes


LOVE!

MINA SKOR!!!

Haha ibland är min mamma för go! Hon kom precis hem från jobbet och frågade ifall vi skulle åka ner & hämta ut mina skor då sa jag nej men de har inte kommit än.. Men då sa hon jo de kom igår jag glömde säga det. Haha!
Jag visar dem när jag kommer hem :)

Sommarjobb?

Jag är en sur tjej just nu.. Jag gick ut till brevlådan för att hämta in posten i hopp om att ett brev från posten skulle ligga där. Som säger att jag kan hämta ut min skor från Nelly. Men låg det ett sånt brev där? nej.. Åh tänk ifall de inte kommer innan valborg. Fasen vad ledsen jag blir då..
Plus jag har ingen aning om vad jag ens ska ha på mig på valborg. Men jag ska ju till stan imon så får väl se ifall jag hittar något sött att ha på mig. Förhoppingsvis gör jag det & förhoppningsvis har mina skor kommit imon för annars får nu se på andra bullar Nelly.com! Nej men nu ska jag inte vara sån. Jag får försöka vara possitiv och hoppas på det bästa helt enkelt :) Sen är jag även lite orolig över sommaren.. Jag har inte fått något sommarjobb än.. Det känns som alla fått det förutom mig. Jag menar det är ju Maj nästa vecka & jag har inte fått något än.. PANIK! Jag tänker INTE vara pank i sommar säger jag bara..
Har ni fått något sommarjobb mina söta läsare?


Amanda <3 björkpollen

Hej gullisar!
De senaste dagarna har min uppdatering varit förj*vlig! Idag blir det mycket bättre för jag har ingen fotbollsträning. Det kommer även en Hissa & Dissa lista idag som jag har klurat lite på idag :)
Idag skrev vi nationella i Engelska A. Det var ett riktigt dåligt ämne vi skulle skriva om. Visst var det lätt men det var sjukt tråkigt därför blev det inte bra känns det som.. Vi skulle skriva ett brev till någon om att vi ville hyra deras lägenhet i Edinburgh typ. stört.. Aja G är det iallafall sen ifall det är bättre återstå & se. Efter nationella gick jag hem.. Jag orkar verkligen inte med denna j*vla björken pollen skiten.. Så när jag cyklade hem var det sjukt många björkar påvägen. Så när jag var hemma var mina ögon knallröda & näsan bara rann så jag gick & la mig & sov i typ 2 & en halv timmar. Så nu har irrationen lagt sig lite iallafall :) Men är nog bäst ifall jag håller mig inomhus idag tror jag.. Det var bara för det var så himla varmt igår som det blev såhär idag.. Aja sånt man får tag antar jag :)
Idag står plugg på schemat har redan läst massa sidor i min dumma bok. "fröken smillas känsla för snö" dock har jag massa sidor kvar. Så läsa läsa läsa hela dagen. Har även tagit hem matteboken eftersom det var ett av ämnerna jag missade idag så ska jobba lite med sannolikhet tur nog är det vääldigt enkelt :)
Men me nu ska jag ner & koka lite nudlar!

Siesta!!

Så nu har jag varit hemma typ en timme. Hann inte med en hissa & dissa lista men det var för att jag var hemma kl 9 och då hoppade jag in i duschen direkt sen efter det har jag suttit bänkad framför tvn. DHW & couger town idag ju! Detta blir förmodligen det sista inlägget med för måste komma i säng i tid idag så jag är något pigg imon när man ska skriva uppsats i engelskan. LOVE nationella :)
Jag & Linn fick även reda på våra arbetstider på Siesta nu med. Snacka om bra tider så nu är vi taggade till tusen! Hihi!!!
Men ville bara visa att jag överlevde träningen & säga god natt sötnosar!

fussball

Woho nu är det dags för min första träning på gräs!! var ju sjuk förra veckan när vi egentligen gick på gräs så det ska bli riktigt härligt att få sätta dobbarna på gräset idag!! Jag uppdaterar mer när jag kommer hem. Ska även försöka hinna med en hissa & dissa lista :)


stek

Eftersom jag inte vågade gå ut så la jag mig på taket istället. Där stekte solen som bara den kan jag ju säga :)

lite naket men vafan det är min blogg! :D

Åh vad ledsen jag blir..

Ja som ni kanske ser på rubriken så är jag ledsen. Inget allvarligt eller så nej nej ;) utan jag blir ledsen för att det är så himla fint väder men jag vågar inte gå ut.. Åh jag hatar denna j*vla fobi jag har. När jag kom hem från skolan idag satt min katt utanför huset med en orm i munnen!! Fyfan det finns inget jag hatar mer än ormar..
Och jag vet att de flesta är rädda för ormar. Men jag är verkligen hysterisk när det kommer till ormar. Allt började med att jag såg filmen snakes on a plane. Ja ni hör ju kanske på namnet vad det handlar om? Efter det kunde jag börja gråta när jag såg ormar på bilder eller filmer. En gång i skolan slog jag upp en lärorbok och hamnade på en sida där de visade en orm. Jag fick panik & var tvungen att gå ut ur klassrummet. Men efter det började jag skärpa mig lite mera. Nu klarar jag iallafall av att se bilder & filmer med ormar i men rysningarna jag får är inte att leka med.
Haha nu kom min bror hem också och sa att att jag var störd som satt inne i detta vädret..
Jaja jag får väl ringa någon & se ifall de vill gå en runda :) eller?
hade lagt upp en bild på en orm för att texten handlar om det men då kommer jag inte ens besöka min egna blogg idag så jag lägger upp en sommarbild istället! :)

Skolavslutingen i 8:an

honey i´m home

Nu är jag äntligen hemma & den hemska dagen är över. Nu börjar vi ju närma oss helgen! LOVELY!!
Träffade janni idag i skolan & vi började prata lite om fredagen.. ÅH vill ha fredag imon! Hihi nej men det är lite skönt att ha något att se fram emot! :)
Idag när jag skulle cykla hem tog jag en liten omväg för sällskapets skull. & precis när vi skiljdes åt kom alla underbara uppförsbackar hem till mig. Men vem får jag syn på då? Jo pappa! Haha så jag slapp alla uppförsbackar och fick skjuts istället. Vilket var tur det för jag svettades som en gris är ju 18 grader ute?! Och jag hade min UCLA tröja på mig. GREAT! Men men just nu sitter jag & myser i min soffa. Jag läser vecko revyn eftersom den nya damp ner i min brevlåda idag och så äter jag även det godaste rostbrödet som finns... Frökorn! MUMMS!
Så nu ska jag fortsätta med det men jag uppdaterar alldeles strax!!!

schuuule

har datorkunskap just nu men hinner inte uppdatera något långt för vi ha någon tävling med Excel.. knäppt!
Aja jag slutar ändå om en halvtimmer bara så uppdaterar direkt när jag kommer hem!!


morgoninlägg!

Ojojoj här kommer ju äntligen morgoninlägget jag snackat om så länge ;) Hade lite tid över idag för jag orkade inte fixa mig idag. Blir en rikigt slapp dag, dock inte i skolan men jag haha. Jag orkade inte sminka mig så mycket men tog lite mascara & solpuder så jag inte skulle se så död ut som jag känner mig ;P
Idag hade jag verkligen gjort vad som för att få ligga kvar i sängen & bara mysa under täcket. Men icke sa nicke jag måste gå på min j*vla tyska. Missade ju båda lektionerna förra veckan eftersom jag var sjuk så jag har en känsla av att min tyska lärare inte är allt för glad på mig.. usch.. ÅNGEST. det är verkligen det jag har över tyskan. Jag går allltid alltid till tyska lektionerna men en klump i magen. HATE IT! Ska bli sjukt skönt i tvåan när jag ska läsa spanska ist!!! Men men nu har jag lite bråttom men jag kastar nog in ett inlägg på datorkunskapen med :)
PUSS!



puhh

Det där var en sjuukt jobbig träning & jag känner redan nu hur träningsvärken börjar smyga fram.. blä. Dock är det ändå lite skönt med träningsvärk för då vet man att det gett något :)
Så just nu sitter jag i min soffa & äter kvällsmat & kollar på Top model asså älskar det programmet!!!
Efter är det ju hollywood fruar med Amanda like! dock gillar jag inte att det blir så lite tid över till läxan.. Kanske borde göra den istället? nää ;) jag får läsa några sidor i min bok innan jag ska sova sen får jag göra resten imon :)
Blev även riktigt dålig uppdatering idag men det är inte lätt när man tränar & går i skolan och sån skit ;) men bättre blir det imon sweethearts!
Nu ska jag iallafall fortsätta min tvkväll! :)

time to get fit!!

Nu är det dags för mig att dra mig ner mot gymmet! Ska bli skönt att komma igång med träningen igen efter varit sjuk!! åhh härligt! ♥

haha störda bilder men det bjuder jag på!

måndag igen?

Hmm kändes konstigt att skriva den rubriken idag eftersom det känns som om jag skrev den igår? läskigt vad tiden går snabbt alltså. Men men idag är det måndag igen som sagt och jag har haft en lung skoldag. Svenska Historia & Samhällskunskap. Har kännt mig otroligt flitig och ambitiös idag i skolan och jag känner mig fortfarnade det så lika bra att passa på att plugga då ju! Härligt :)
I morse hann jag inte med ett morgoninlägg (som vanligt) som ni kanske märkte men jag slutar ju ändå tidigt på måndagar så tänkte att det kanske inte gjorde något :)
Dagens planer:
*Skolan  

* plugga en massa!! samhällskunskap & läsa min svenska bok (den ska vara utläst om en veckan & jag har 400 sidor kvar (y) )

* äta något innan träning plus vila lite

* träning på gymmet med fotbollen!

*
duscha, äta & tvn hela kvällen!

Såhär ser min måndag ut. Vad ska ni själva göra idag? :)

time to go to bed..

Bra uppdatering idag va? nej gud förlåt jag vet att den varit sämst. Men det är söndag idag. Jag festade igår. Har varit sjukt bakis. Sen när väl den gick över blev jag typ "ledsen" nej men lite nere så hade ingen lust att skriva något för det hade bara blivit fel så jag slängde in en låt som berättade hur jag kände istället. Men imon är det måndag vilket betyder en ny vecka och nya tag. Och inga ledsnar miner.
Ska ringa ett samtal efter jag skrivit detta inlägget som förhoppningsvis gör mig gladare..
Denna veckan kommer iallafall bli grym! Så mycket som kommer hända. Can´t wait!!!
Men ville iallafall bara säga god natt till alla er sötnosar!
btw ska försöka hinna med ett morgoninlägg imon eftersom jag har sovmorgon ^^

en elegi för alla sorger denna hösten handlar om..

jag sitter ensam här & undrar vart vi hamnar härnäst...



vad skulle jag gjort utan dej Lasse? Du är den enda som förstår mig..

Party

Efter en jäkla massa om & men har jag äntligen fått över bilderna på datorn så tänkte ladda upp de nu :)
Ifall det är någon som vill att jag ska ta väck någon bild får ni säga till :)

en sur lisa? ;)

en nykter Fannie? :)

En glad Elin & en full Erik!

En taggad Frida?

Martin & ja jag vet inte riktig vem hon är men :)

Martin, jag & Frida

Piffan & födelsedagsbarnet!

Gustav!

fjortislisa!

födelsedagsbarnen

här var det dags att gå hem..

gossip boy???

Grattis Frida!!

Min dator älska bråka med mig när jag mår som bäst! Går väldigt trögt med överladdningen av bilderna från igår men det går iallafall. hoppas jag. Så istället tänkte jag berätta lite om gårdagen så får jag ladda upp bilderna sen :)
Igår var det alltså fest hos Frida eftersom hon fyller 17 år idag. GRATTIS! även grattis till Frida Lilja som även hon fyller år idag!
Men iallafall vi var där ute runt sju då vi började leka lite lekar osv självklart var jag lekledare som vanligt! Blir bäst så för då får jag bestämma reglerna ;)
Efter ett tag började alla bli lite lulliga vissa mer än andra ;) (inga namn nämnda) Det var verkligen en sån mysfest igår när alla satt och pratade och hade det trevligt alla kom överens osv. Rikigt härligt när det är så på fester måste jag säga. Även jag pratade med folk jag normalt inte umgås med. Rikigt trevligt folk! Det är sånt jag älskar med fester man lär känna nytt folk och folk får även lära känna mig asså den riktiga mig. Eftersom man bor i Ronneby är det ju lätt hänt att falska rykten går och folk har fördomar mot varandra osv. Så tror jag nästan det är med alla människor i denna staden ;)
Men men ska inte gå in på några smaskiga detaljer & skandaler. Men vill iallafall säga tack till alla som gjorde min kväll igår! Nu har man en vecka på sig att ladda upp sedan är det valborg!!!

man mår ju som man förtjänar

en sjukt bakis amanda steker pannkakor.. det går ju som det går.
Bilder från igår kommer när jag ätit!
Vill bara tacka frida för en sjukt rolig kväll!

the party don´t start´till i walk in!

Här kommer sista inlägg ikväll ifall jag inte uppdaterar när jag kommer hem. De andra är redan klara så måste skynda mig för det är mig de väntar på men var ju bara tvungen att kasta in en facelook först!
Såhär ser jag ut ikväll! ses i dimman :)


sorry :/

förlåt sötnosar, bli inte sura nu men det blir inget sminkinlägg idag. Min kamera ville inte  det.. Batterina dog och jag har tyvärr inga nya hemma. Men såg att duvetnikkie skulle lägga upp ett videoinlägg där hon visar hur hon sminka sig så ni kan ju klicka er in där och kolla ifall ni vill ha lite tips för ikväll. Mitt sminkinlägg får komma på Fredag istället när det är Valborg & då kan jag lova er att jag kommer vara duddit sminkad ;)
hoppas ni tycker detta är okej? :)

FUCK

nu blev jag skit stressad då min sjukt sega bror han gå före mig in i duschen!!!! Förstår ni att hann duschar i en hel timme? Nej jag ska gå ner och banka på dörren nu! gaah!

hemma!

Nu är jag äntligen hemma igen.. Blev en rätt lång runda på stan tycker jag. Men nu är jag iallafall hemma igen och ska precis hoppa in i duschen för jag ska åka om fyra timmar. Konstigt nog känner jag mig rätt stressad för jag vetifan vad jag ska ha på mig. Mitt hår måste hinna torka (jag fönar aldrig mitt hår) Sen ska jag sminka mig samt göra sminkinlägget och även hinna äta. Så ja det är bara att sätta igång för min del. Självklart bloggar jag lite emellan så ora er inte. Smink inlägget kommer runt kl fem skulle jag gissa :)


hit the town!!!

Nu ska jag ner till stan med Janni bunny & äta glass eller jag ska följa med henne ner och äta glass. Det har blivit för mycket av det goda för mig på senaste tiden har jag börjat märka på min kagge ;) så får väl ta tag i det nu till beachen 10! Men när jag kommer hem kommer jag lägga upp bilder och sen kommer ju även mitt sminkinlägg!
Ifall du ser en brud som bär en jeansjacka & ett par Ray Ban brillor så är det jag :)

För vi har solen i ögonen..

Sådär nu är jag vaken igen efter några extra timmars sömn.
Det behövdes så att jag ska orkar festa ikväll! :)
Har även fått i mig lite frukost och vädret är fortfarande UNERBART så ska snart sätta mig på taket och sola lite! hihi så himla härligt!! Så nu ska jag sätta igång min spotifylista och gå ut och steka! ifall ni vill något får ni ringa eller smsa mig! :)

God morgon!

shit vad jag vaknade tidigt idag?! vaknade första gången kl 6 sen har jag typ halv sovit i tre timmar. ILLA! jag lär väl somna snart igen men tänkte bara göra ett litet inlägg såhär på morgonen, just nu ser vädret lovande ut, hoppas det håller sig så för orkar inte att det ska regna idag..
Menmen nu ska jag ta lite nässpray sen försöka somna om!


sleep tight!

Dags för mig att säga god natt till alla er sötnosar (även ni som kanske är en smula upprörda på mig) sånt man får ta.. Alla kan inte älska en :) Menmen imon är det en ny dag & då kommer denna dagen vara historia. Jag hatar älta saker och ting. Så nya tag imorgon då jag äntligen kommer lägga ut ett sminkinlägg så hoppas ni klickar er in här imon igen :) Ska ha en sån sjukt underbar dag imon & jag hoppas att ni med får det. Vi kanske till och med hamnar på samma fest? Hope so! :)
Iallafall vi hörs imorgon!
Sov gott allihopa!♥

Och Nicole, no hard feelings? ifall du har det adda mig på msn så får vi snacka om det ;) [email protected]


älskar när folk reagerar!

skratten fortsätter här hemma hos mig =D


you´re freakin´hilarious

Just nu sitter jag i min säng & små ler lite för mig själv ;)
Folk blir upprörda så himla lätt nu förtiden.. Folk är så himla seriösa alltid? Alla trodde ju att jag & Lisa var super seriösa med våra inlägg. Visst var vi lite seriösa men gott folk ni får ju ta det med en nypa salt. Håller ni inte med? Vem orkar gå runt och vara bitter hela tiden och störa sig på allt och alla? Ja inte jag iallafall. Vill ni leva er liv så fine men det tänker f*n inte jag göra och det lär ni nog märka eller redan märkt att jag inte alltid är fullt seriös. Jag lever ett liv med ett leende på läpparna. Jag tycker ni borde göra samma sak & ifall ni redan gör det good for you! Läste även en kommentar på misssjulia.blogg.se där en hade kommenterat att det var fegt att vi inte nämde namn? Var den personen seriös? Jag hänger inte ut folk på det viset i min blogg. Jag skulle aldrig kunna lägga ut en bild på någon och säga kolla vad ful eller skriva tex. åhh vad äcklig bertil är eller något sånt. Isåfall tyckte jag att personen som la den kommentaren är mer feg då den personen skrev det som "anonym"
Men måste ändå tacka alla er "anonyma" för ni ger mig ett gott skratt. Och ni vet ju vad man säger.
"ett gott skratt förlänger livet"


suck suck suck ;)

gossip girl om singel & sökande:
Först dissar du nicole eller vem du menar för att hon härmar men själv härmar du kissie? ;) LOL


svar: ofc visste jag att denna kommentaren skulle komma :) Detta är inget jag tar från kissie rakt av som vissa andra gjort.. Utan min handlar om att jag är trött på höra mina vänner tjata om att de inte vill vara singlar längre. Men tack för kritiken den är alltid välkommen hos realamanda :)

singel & sökande

Gossip boy om schalalalala:
Rykterna säger att realamanda jobbar med en ny kategori "Singel och sökande"... Mer information kommer snart! xoxo Gossip boy


svar: Gossip boy har absolut rätt! Någon måste buggat mitt och mina vänners samtal på contan..
Det kommer alltså en ny grej här i bloggen som jag kommer kalla singel och sökande. Jag bestämde mig för att göra detta för vi bor i en sån liten stad. Så det är inte alltid lätt att hitta kärleken här. Så jag kommer lägga ut bilder på mina sjukt snygga vänner (med deras tillståd) så får ni chansen att ragga på dem!
Vad tycker ni om denna idèn?

heja glasbacken!!!!

Ligger i min säng & bara ta det lungt och kollar på tv. Har rätt ont i magen så skönt att man är ensam :)
Fick även nyss ett smsa av Carro där hon skrev att BK Glasbacken vunnit med 3-0!! Så sjukt härlig start på serien. Dock hade jag velat vara med.. Aja nästa vecka är jag frisk och då jävla!!



you are the music in me

Det var någon som frågade om min spotify lista härom dagen. Så här är den :)
vääldigt många Lars W & HH låtar kan jag ju säga :)
http://open.spotify.com/user/atsiken/playlist/220V4c98Q8vpKEqNeTbGVZ

jason derulo

ikväll har jag absolut inga planer över huvudtaget. Så blir en liten myskväll :)
Ska precis hoppa in i duschen och ta den efterlängtade duschen jag velat ta heela dagen. Kan inte fatta att jag gick till skolan med mitt sjukt flåtiga hår :s ew..
Aja vi hörs när jag duschat klart!!
Ni kan ju lyssna på denna härliga låten så länge




ew copycat..

Idag skolan snackade jag och fjortislisa.blogg.se om en sak som vi börjar bli vääldigt trötta på. Och det är en viss ronnebybloggare som jämt och ständigt hittar "insperation" kopiera inlägg.
Asså ja vi vet att våra bloggar är rikigt bra och vi har påhittiga idér och bra musiksmak men snälla.
Du har en bra blogg så sluta vara en copycat bara för våra är snäppet bättre!
Så min och fjortislisa.blogg.se gemensama diss går till Ronnebyscopycat!
inga namn nämnda men ni kan ju alltid gissa ifall ni vill :)

jeansjackan!!

Min jeans jacka! :)


tur att min bröst är rätt stora så jackan slutar precis där jag vill
lite under navlen :D

schalalalala

Hej lovers!
En lycklig tjej här hemma! jag dvs ;) Nu när jag kom hem från stan precis fick jag ett sms.
Vet ni vad det var för något? hihi jo min jeans jacka och spetslinne från HM har kommit så mamma & jag ska åka ner och hämta det snart :) Visa självklart när jag kommer hem :)
Men idag var jag, Carro, Martin, Piffan & Wille på stan. Vi köpte tillslut en present till Frida efter många om och men :) kan tyvärr inte skriva här vad det var ifall frida klicka in sig här :(
Sen tog vi även en fika på contan! Mumms!
Tog även lite söta bilder så här kommer de! :)



söta killar :)

Friday i´m in love!

Nu är det äntligen fredag! Idag känner jag mig faktiskt fredagsglad! :)
Just nu sitter jag i datorsalen och väntar på min lärare som vanligt..¨
Enbart två lektioner kvar denna datorkunskap & engelska! Plus att det är ungspannkaka i matsalen. Efter skolan blir det ner på stan i jakt på en present tills imon :)
Vet fortfarande inte vad jag ska köpa dock..
Men men nu kom min lärare.
Vi hörs när jag kommit hem från staden! :)

Kvälls inlägg

Nu ska jag skriva ett litet kvälls inlägg så ni alla har något att tänka på innan ni ska sova. Imorgon är det äntligen fredag tyvärr har jag inte samma känsla i magen som jag alltid brukar ha på torsdags kvällarna. Jag känner mig inte lika upprymd och glad. Vet inte rikigt varför. Eller jo det vet jag men orkar inte skriva det i bloggen..
Men jag är förmodligen på bättre humör imon :) För helgen kommer bli grym! Kul & festa med lite annat folk :)
Dock är mina vänner bäst på fest! Som på valborg då vi bara ska vara de man känner rikigt väl :)
många gamla 9c:are ♥ Vill ha nästa vecka nu! För då får jag mina skor, jag ska färga & klippa håret, min jeans jacka har förhoppningsvis kommit, vi får pengarna & det allra bäst det är VALBORG! såg på anaginas blogg att hon tyckte att vi svenska var löjliga som tog varje högtid i akt och gjorde det till en dag då vi kan festa. Ja so what? det är det jag älskar med sverige! Vi firar saker och ting så ofta vid kan.
Precis som livet ska vara!
Men nu ska jag "sova" lär inte kunna sova för är inte trött och har för mycket i tankarna just nu.
Men ska kolla lite på comedy central.
Vi hörs imorgon då jag ska försöka klämma in ett morgoninlägg med en facelook :)
Sov gott sockertoppar!

Svar på kommentar

Ibland är mina vänner bara för söta


Max kungen svensson
om tvätta tvätta tvätta:
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D


svar: Haha! Hej babe kul & se att du hittat hit =D <3



Ajaj

Någon som har lust att komma hit & knäcka min rygg? Har så sjukt ont och jag förstår verkligen inte varför? Det kan ju ha något att göra med att jag suttit så mycket vid datorn denna veckan? Nej fybubblan. Man kanske borde ligga på spikmattan en stund? sist jag gjorde det råkade jag ju somna.. haha hur man nu lyckas göra det på en spikmatta? Men ifall ni har några bra tips för hur man blir av med ryggvärk tipsa mig snälla för får panik på smärtan...


Amanda Listar

Nu är det redan torsdag igen?! och då var det dags för Amanda att Lista. Det jag ska lista idag är städer jag vill (ska) besöka!

 1. Rom rom för mig skulle vara det absolut självklara resemålet med alla sevärdigheter. Speciellt colosseum. Även alla andra byggnader från Antiken. (själva historian bakom rom är så spännande) ni vet vad de säger
"alla vägar leder till Rom"

2. Paris åh Europas ultimata kärleksstad! Dit hade varit underbart att åka på sin bröllopsresa :) att stå uppe i Eiffeltornet med den man älskar.

3. Ayia napa dit ska jag bara och festa med mina vänner någon sommar! Känns som om det är den stad man ska åka till ifall man vill roa sig med sina vänner och sånt gillar ju jag!

4. Barcelona ja vad kan jag säga? Alla vill väl till barcelona? otroliga byggnader, underbara stränder och ett härligt natliv.

5. Los Angeles jag säger bara Hollywood baby! tänk vad mycket man kan se i hollywood? Det är ju inte som Rom direkt med massa historia bakom sig osv men tänka alla kändisar alla fester all shopping!!

6. New York the big apple. Dit ska jag någon gång & shoppa säger jag bara! Det är en stad för shopping som kallas duga!

7. London även en sån stad som bara är ett måste att besöka!!! åka dubbeldäckare & käka fish´n chips (hatar fisk)

8. Stockholm ja tror det eller ej men jag har aldrig varit i sthlm. Och självklart vill jag besöka min egna huvudstad..

9. Kairo eller egentligen vill jag resa runt lite i egypten men ifall jag ska välja stad så får det bli Kairo även där tack vare all historia

10. Berlin har aldrig varit i Berlin men har varit i flera andra städer i Tyskland så har bara åkt genom..


Ja det var det. Nu min fråga till er, vilken av dessa städer skulle ni vilja besöka? :)

Listan kommer snart! :)

Nu är jag hemma efter den rätt långa runda med Janni. Alltid härligt att få ut & gå med någon och prata av sig lite :) Det roliga med Janni är hur kritsika och ärliga vi är när vi pratar med varandra. Haha vi kan nog säga vad som helst till varandra utan att chocka varandra. Eller nä kanske inte tror jag chockade henne lite när jag kastade ur mig en rätt fräck sak ;)
haha tyvärr är det alldelse för fräck för att skriva här i bloggen ;)
Men iallafall vi snackade rätt mycket om valborg osv det ska bli så himla kul! såhär lät det när vi snackade
Janni: Asså allvarligt på valborg ska jag festa hela natten som alltid du gör Amanda.
Jag: Men såhär gör vi på valborg, så länge jag festar festar du okej?
Janni:
JA! Bäst för dig att du håller igång hela natten.
OFC att jag ska ;) är ju bara valborg en gång om året ju ;)




i´ve been walking in Ronneby?

Nu ska jag ut och gå i det fina vädret en stund med min söta vän Janni!
När jag kommer hem så ska jag göra mitt efter längtade inlägg AMANDA LISTAR!
även bilder från promenaden kommer :)

<3

Det är egentligen knäppt vad tiden kan förändra mycket.. Visst visste att jag skulle tappa kontakten med vissa vänner när jag började på Knut Hahn(eftersom jag nästan är den ända av det gamla gänget som går där)
Men jag trodde aldrig att det skulle bli med dej Julia. Vi höll ihop hela snäck tiden. Gick knappt att hålla oss isär. Skulle man göra något ihop kollade vi alltid på varandra först. På nästan varje lektion satt vi ihop. Vi var på helgerna och under en viss period åkte vi inte till Mc donalds nästan varje fredag. Haha!
Vi är så himla olika till utsidan med på insidan är vi så himla lika.
Jag saknar verkligen alla roliga studer vi haft tillsammans och jag hoppas detta kan ändras för du är inte en vän man bara låter glida genom händerna.


Svar på kommentar

Anonym om Höja & sänka uppåt & neråt älskar & hata risa & rosa smeka & piska Hissa & Dissa:
Ja gör ett smink inlägg, hade varit roligt och veta vilken mascara du har=) du har ju så fina ögonfransar!=)


svar: Vilken tur att min finne snart är borta nu då :) Så ja ifall ni klicka in här på lördag så kommer ni se ett sminkinlägg!
PEACE!

Nu ska min moped säljas!

Nu ska mina söta lilla CPI säljas. Jag har kört den i ett år (slutade köra den när jag började ettan) Så jag fick den alltså år 2008(då den var helt ny så det är bara jag som ägt den)
Den är i väldigt fint skick. och färgen är ju så himla härlig!
Men iallalfall jag har tagit bra hand om den och den har alltid stått i ett garage dvs aldrig ute i regnet eller i snön. Så inte mycket till rost på den :) Ifall ni är intreserade kan ni antingen adda min på msn eller bara skicka ett mail till [email protected]










tvätta tvätta tvätta

Så nu är jag klar med att tvätta mopeden. Det gick SKIT! var ju svinkallt och att vattnet var iskallt gjorde det hela inte bättre. Men vet ni vad pricket över i:et var? Jo att jag bröt en nagel.. Haha jag vet hur det lät nu men jag har ju sparat mina så länge nu och ville verkligen ha långa & fina till valborg. stackas mig :(
Men som sagt tvättade bara moppeden så det lite jobbigare sakerna får pappa fixa :)
Men tog kort på mopeden och insåg till min lycka att min USB sladd funkar igen så nu kommer dagliga bilder in på bloggen igen!
GILLAS MYCKET!
trodde inte det skulle vara så kallt ute så klädde inte på mig så mycket :(


inlägg om att sälja min moped kommer snart :)

Torsdag!

Ja som ni kanske märker på uppdateringen så blev det skola iallafall idag för kände mig väldigt pigg i morse :) tyvärr ingen träning ikväll.. är ju kanske ingen bra idé ifall jag ska hålla mig frisk i vår.
Men det var inget jobbigt i skolan iallafall. Vi hade ju engelska prov som jag fick för mig var övningsnationella fattar inte varför eftersom vi redan haft det? Som jag faktsikt fick rätt bra reslutat(vi fick tillbaka det idag)
Utan vi hade ett vanligt grammatik prov♥ Finns nog inget bättre än grammatik don´t you agree?
Sen var det bara matte med då jag satt med Frida. jaa vi var nog sämst i klassen idag haha blev inte så många tal gjorda då vi satt och disskuterade kläder & skor ist you know girl stuff. Snackade lite om lördag med! Kommer nog bli rikgit kul :) Förresten vad kan man köpa till en brud som fyller 17 år? Även fast jag me fyller det i år så tycker jag ändå det är svårt att köpa present.. Martin tyckte att vi skulle köpa en dildo. Dock tyckte inte jag det var så lämpligt eftersom hennes pojkvän också kommer vara där. Haha!!
Men men får väl se vad vi hittar på för skoj :)
Min planer idag är inte stora tyvärr. Eftersom jag inte ska träna och det inte är några bra tv-program ikväll så lär det bli en seg dag. Kanske någon som vill hitta på något skoj? Kanske gå en runda? Ni kan ju smsa eller ringa då :)
Men en sak vet jag iallafall vad jag ska göra och det är att jag ska tvätta min moped!!!
För den ska säljas nu till våren
. Så nu ska jag ut och tvätta den sen ta kort på den och lägga upp här på bloggen faktiskt ifall någon av er har lust att köpa den :)
Så vi hörs när jag är klar! :)
TTYL

sleep tight!

Att gå i skolan eller icke gå i skolan imon, det är frågan? Är ju en väldigt kort dag imon.. Två lektioner börja 10 slutar 12. Så missar ju inte så mycket visst vi har ett sånt övningsnationella i engelska imon men det kan jag ju lika gärna göra på fredag. Dock missar jag ju the quiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz då :( haha!
Är ju faktiskt alltid bra att ha en feberfri dag ju :) om jag nu ens är feberfri? haha..
Aja återstå att se imon!
just nu vill jag bara att HV ska göra mål så matchen slutar snart! gosh jag kan ju bara stänga av Tvn eller nej det är ju just det jag inte kan. BAJS!
Mamma kom nyss in i mitt rum med. Hon verkade inte tycka att jag skulle till skolan imon. Hoppas isåfall hon slutar tidigt så man har lite sällskap här hemma. Är skit tråkigt att vara hemma själv på dagarna när man är sjuk. Jag tycker dock det är skönt att vara hemma själv när man typ är frisk och alla ens vänner med är lediga så man kan vara här hemma utan att bli störda och sånt men inte själv...
Men men detta blev ett VÄLDIGT menningslöst inlägg känner jag så jag får väl avsluta här med ett
GOD NATT!

Höja & sänka uppåt & neråt älskar & hata risa & rosa smeka & piska Hissa & Dissa



Hissa!

1. Mina skor jag beställde från Nelly!
Om ni inte vet vilka det är så är det bara att kolla inlägget här under.
De kommer bli PERFEKTA till sommaren/ våren ska ha de redan på valborg! Först kunde jag inte bestämma mig vilken färg jag skulle ha för skorna fanns i rätt många men det blev ett par blåa till slut :) Har redan massa svarta.

2. helgens planer! Det ser ut att bli en rikigt bra helg asså :) På fredag är det seriepremiär (ifall min hals tillåter) Och på lördag blir det PARTY!! Åh då ska jag ha en riktig sån fixar dag. och förhoppningsvis är min finne borta.. Ifall den är det ska jag nog göra ett sminkinlägg där jag steg för steg visar (med kort) hur jag sminkar mig skulle det vara något ni vill läsa? :)

3. siesta ja festivalen i hässleholm som jag & Linn (och förhoppningsvis rebecka) ska jobba på. Kommer blir grymt kul även Carro & Aiia ska dit sen lite killar man känner med :) Det blir nog riktigt kul eftersom en av de killarna som ska med är riktigt söt ;) Bud på ragga på honom på siesta då. Haha!
Nån av er läsare som ska till Siesta? Säg till isf så kan ni ju festa med oss där nere! Kommer bli grymt!


Dissa!


1. Anna Anka söker assistent.
Ett rikigt flopp program. Visst det gick riktigt bra för henne i svenska hollywood fruar men jag tror att det stigit henne rätt mycket åt huvudet.. INGEN i Hollywood vet vem hon är hon springer runt där och leker känd och låtsas att hon behöver en assistent. PINSAMT. Face it Anna Anka dina 15 minuter i rampljuset är över.

2. dålig uppdatering... Nu när jag blivit så duktig med min uppdatering blir alla andra dåliga med deras? skärpning Ronnebybloggarna. Läser faktiskt era bloggar oftare än storbloggarna!

3. Att de lagt Hv71-DIF matchen när Grey´s Anantomy egentligen ska vara. BUU!!

4. Vädret. What the fuck? Igår snöade, idag har det regnat som fan sen helt plötsligt haglar det?
Vad hände med det fina vårvädret? Hoppas det är tillbaka tills lördag iallafall :)


LYCKA!

Åhh kolla vad jag klickade hem från Nelly!
Biasia SEK 359, Nelly  Shoes - NELLY.COM
De har 16 cm klack!!!! I de blir jag den längd jag önskar jag haft! :)
tack mamma!

vad tycker ni?

things to do/things that have been done

Ja såhär gick det med mina planer idag, bättre än vad jag förväntat faktiskt! Hihi, vad har ni själva hittat på idag? :)

*städa mitt rum
(ifall jag orkar)
*noppa mina buskiga ögonbryn. blää!

*MÅSTE
läsa min bok.. måste dock läsa lite till senare :)


*Göra en Hissa & Dissa lista!
;) You like? (kommer senare ikväll!!!

*räkna matematik
! har som sagt var bara fyra veckor kvar. Ge allt nu!

*vill bli omhändertagen
:(

Rasism

Åh vad arg & frustrerad jag var när jag kollade på The Tyra Banks show.
Detta avsnittet handlade om rasism. Dock brukar de flesta avsnitt göra det men iallafall. Detta avsnittet handlade om blandraser och vilket ursprung man helst relaterade sig till och då var det två tjejer som hade en svart pappa & en vit mamma och jag lovar deras hudfärg var gorgeous!! Men iallafall då sa att de kallade sig själva svarta och att de inte ville ha något att göra med deras vita del eftersom de hatade vita?! Anledningen till att de hatade vita var för att "alla" vita var rasister och då tänkte jag såhär
"stopp ett tag! vad fan är det de sitter & säger? Att "alla" vita är rasister bara för att någon vit hade gjort något emot en av de tjejern. Men är inte dessa tjejerna mer rasister när de sitter i tv och säger att de hatar vita?" Jag är sjukt trött på allt som har med rasism och göra. Men något jag är ännu mer trött på är hur svart tror att det bara är vita som är rasister. De svarta är väl minst lika rasistiska när de säger att de hatar vita?
Varför ska man alltid döma folk efter hudfärgen?
Varför ser alla alltid hudfärgen först?
Är jag annourlunda på sommaren bara för att min hy är mörkare då?
Är jag en bätter människa på vintern?
Knappast! Jag är precis samma person även fast min hudfärg inte ser likadan ut.
Det är något alla borde tänka på.. vare sig din hud är svart eller vit så är det alltid insidan som avgör din skönhet.
Hur många tjejer hade inte velat ha Tyra Banks hudfärg? Jag vet att jag vill iallafall.
Det finns ju en anledning till varför folk solar solarium och ligger och steker på stranden på sommaren.

Michael Jackson Black & white

realamanda genom tiderna!!


Sommaren 2005 precis fyllt 12 år :)


Vintern 05/06  12 år gammal


Sommaren 06 skulle precis fylla 13 år


Hösten 06 Jag hade precis börjat 7:an


Våren 07 13 år


sommaren/hösten 07 precis fyllt 14 år
(här var jag inne i min fjortisperiod)


vintern 07/08


i början av 2008 14 år


våren 08


Sommaren 08 precis fyllt 15 år


Hösten 08


våren 09


sommaren 09 precis fyllt 16 år


hösten 09


vintern 09/10


Våren 10 (nu)



Ja det blev ju en hel del bilder.. Men när tyckte ni jag såg som värst/bäst ut?

things to do

*städa mitt rum (ifall jag orkar)
*noppa mina buskiga ögonbryn. blää!

*MÅSTE
läsa min bok..

*Göra en Hissa & Dissa lista!
;) You like?

*räkna matematik
! har som sagt var bara fyra veckor kvar. Ge allt nu!

*vill bli omhändertagen
:( 

(god) morgon

Hej sötnosar :)
Idag när jag vaknade trodde jag att jag skulle vara frisk eller iallafall gått några steg åt den riktning..
men icke sa nicke. Känner mig sjukare.. Blää! Är det inte så att sömn ska vara det bästa medicinen?!
Aja, förhoppningsvis blir jag frisk till helgen för ni kan ju kanske gissa vad jag ska göra då? ;)
Vill även vara frisk till fredag så jag kan spela seriepremiären..... Gah! Det är ju typ denna dag(fredag) man sett fram emot under alla dessa kalla snö,regn & blåst träningar på konstgräs. Kommer ihåg en träning då det började snöa precis innan träningen, ställde vi in den? Knappast. Utan vi spelade där på snön. Har nog aldrig haft sån kramp som jag hade då eftersom all snö fastnade under sulorna. Iallafall? Jag har märkt att jag har börjat bli extremt duktig på glida ifrån samtalsämnet och börja prata om nått helt annat. Haha! Sånt är ju typ bra att kunna göra ifall man videobloggar :)
Men men nu känner jag att det inlägget blev lite långt för att vara ett morgoninlägg men skitsamma nu ska jag ner och göra lite frukost och koka antingen te eller göra varm choklad åt min hals :) Hihi!
TTYL

btw igår la jag in rikigt gamla bilder på min dator så tänkte göra en
"tidsaxel idag med bilder på mig" 


Kvällens sista inlägg

Här kommer kvällens sista inlägg..
Har inte skrivit så långa inlägg idag men har ändå skrivit endel :)
Just nu mår jag riktigt dåligt så som det ser ut ska jag inte till skolan imon men får helt enkelt se hur jag mår imon på morgonen. Måste egentligen gå på tyskan men tänker inte tvinga mig till skolan för tre lektionen
(har egentligen fyra för har idrott med men den lär jag inte vara med på ändå)
Ifall jag inte går till skolan imorgon har jag flera saker att göra!!
*städa mitt rum (ifall jag orkar)
*noppa mina buskiga ögonbryn. blää!
*MÅSTE läsa min bok..
*Göra en Hissa & Dissa lista! ;) You like?
*räkna matematik! har som sagt var bara fyra veckor kvar. Ge allt nu!
*vill bli omhändertagen :(

God natt!

Svar på kommentar

Dog av skratt när jag fick denna kommentaren!!!

lol om Grymt snygg!!:
haha du studentfester i 1an? pinsam b-rud

svar: Haha ja jag vet inte med dej "lol" men du kanske inte har några vänner som går ut trean i år? Men jag ska iallafall fira mina som tar student med att gå på DERAS student"fester".
PEACE!

Grymt snygg!!

Dagens vill ha!! Klickade precis in på Nellys senaste inkommet och såg denna SKIT snygga kläningen!
Den hade varit perfekt till t.ex "skolavslutningen" man har ju ingen speciell skolavslutning på knut hahn men alltså man ska ju på studentfester osv den veckan plus festa hela veckan typ så ja den hade varit PERFEKT
plus den är rätt billig endast 399 kr! Mamma??? (a)
Kerry Lace Top Dress SEK 399, TFNC - NELLY.COM

Var det smart av mig att blogga om denna nu förresten? :O
Hoppas inte någon av mina läsare får för sig att köpa den nu...

rise and shine!

Nu mår jag äntligen lite bättre :) Har legat i min säng i fosterställning ett bra tag nu & kollat på Hells kitchen. Var ju varken The tyra banks show eller top model idag bara för att det var dubbelavsnitt på hells kitchen.. buuu!
Men men sitter just nu i min säng. ja som vanligt då. Och väntar på att maten ska bli klar. Blir färsk pasta & mammas goda köttfärssås. Jag lovar finns ingen godare än hennes :)
Ikväll ska jag bara ta det lungt (såklart) kanske läsa lite i min bok "fröken smillas känsla för snö" Sen ska jag ju självklart kolla på Dating in the dark, DHW & couger town! Bästa tvkvällen som jag brukar säga :)

sorry sötnosar!

orkar inte någon större uppdatering just nu för mår rikigt illa.. men förhoppningvis mår jag bättre ikväll så det blir mer uppdatering då :)

dagens hunk

Jesse Williams, will you marry me?

pannkakor med sylt & socker på

Nu ska jag laga det jag är bäst på.. PANNKAKOR!!!

nudlar!

Till & med när jag är sjuk ser jag ut som värsta snyggingen ;) haha eller inte!
men iallafall såhär ser jag ut just nu!

usch fy & blää

*hosthost*
Ja det blev ingen skola idag. I morse hade jag ingen röst så kunde inte prata?! Haha nej men har riktigt ont i halsen+kroppen idag. Har inte ens orkat resa mig ur sängen än men får väl göra det snart och kolla tempen.  Eftersom mamma slutar sent idag får jag nog laga någon lunch eller nått. Blir  nog pannkakor ifall jag orkar :)
Har egentligen träning ikväll men vilken jubelidiot som helst förstår nog att jag inte ska träna :(
ont i halsen+fotboll=falskt
Men men ska nog kolla klart på hata göteborg sen får jag försöka samla kraft till att ta mig ur sängen :)
TTYL ♥

*spyr*

vafan hände? ena studen mådde jag skit bra och nu helt plötsligt mår jag skit.. halsen bara svider typ kan knappt svälja. har tagit en tablett som ska döva halsen men känns ändå :( sen mår jag sjuuukt illa med och feber fick jag eller det kanske jag haft hela dagen eftersom jag hade det igår? Aja få se ifall det blir skola imon. blir iallafall ingen mer update.
så god natt & krya på mig

what goes around comes around

YES! Absolut rätt tjej åkte ut för en gång skull! Lulu (n)
Hon snackade så jävla mycket skit under hela hennes tid i huste så äntligen fick hon vad hon förtjänade!
Ni vet ju vad jag tror på.. KARMA!
Nu börjar iallafall svenska hollywood fruar! :)

You suck donkey d*ck!!

I väntan på top model

Just nu ligger jag i min säng, som vanligt?! asså jag spenderar typ all min tid i sängen! Det är helt sjukt ju. Dock tycker jag det är rikigt skönt att sitta i soffan när man t.ex äter lite kvällsmat och dricker te och kollar på nått bra tvprogram. Annars gör jag allt i min säng, läser läxor, bloggar, kollar på tv, soffer dah?, ibland sminkar jag mig till och med i min säng, äter i den ibland. Ja AMANDA ♥ SIN SÄNG = sant helt enkelt :)
Men nu börjar top model jag bloggar efteråt om vem som åkte ut och vad jag tyckte om det osv :)
TTYL


one less lonely girl

Asså denna killens röst får mig att smälta, precis som en annan kille jag känner ♥


is it realy realamanda?

Idag tycker jag att jag ser annorlunda ut. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är? Är det mitt äckliga hår? Kan det var mina Fräknar? Eller min sexiga finne? Kan ju även ha något att göra med att mina bröst ser så stora ut i denna tröjan? Hmm jag kan som sagt var inte riktigt sätta fingret på vad det är..



wuppps

Min powernap råkade bli liiite längre än vad jag tänkt mig (a) Tur att jag har Sofie som alltid ringer och väcker mig när jag sover ;) Men nu har jag iallafall varit och handlat på maxi. Så ikväll ska vi äta hemmabakad pizza! Lite sådär måndagsmys! :) Haha det är så roligt att handla med mamma för varenda liten tvååring blir helt extas när de ser mamma. Haha mika ropar de. Mamma sa att vissa kallade henne mitta haha tyckte jag varit kul. Tänk om mamma hetat typ fredrika hade de kallat henne f*tta då? :) Ja för er som inte vet eller fattar så jobbar mamma på dagis
(det är ju inte så att hon är värsta pedofilen som känner alla småbarn)
Usch och fy på såna! Nej men allvar jag måste fan plugga nu!!
Dock kommer jag uppdatera en massa iallafall :)
Jag skulle ha gjort ett morgoninlägg i morse men när jag satte igång min laptop märkte jag att internet inte funkade och hann inte heller fixa det på morgonen så när jag kom hem idag såg jag att min bror dragit ur sladden till routern. SUCK!! Men teknisk som jag är fixade jag det ;)


   

Måndag :)

HOLA! (ja jag övar på min spanska till tvåan)
Idag är det måndag och jag är på riktigt bra humör! Idag började jag kl 10 och slutade... 11! Haha ja vi hade bara en lektion idag. För på historian hade vi ju då eget arbete sen ställde vi in vår samhällskunskap, vår lärare går fan med på allt :S Vi skulle göra några minns du frågor till imon bara (y) Det är det som är så härligt med att gå på gymnasiet ;) Hade detta varit på typ snäck hade lärarna ALDRIG gått med på det :P
Så efter vi slutat gick jag Carro & Fannie till vår mattelärare för vi ville ha reda på våra resultat i proven vi gjorde förra veckan. Det jag skrev om i bloggen som jag var bombsäker på att jag skulle få ig på, vet ni vad? Jag fick G!! Överlycklig är jag. Hade verkligen ställt in mig på ett IG, sån jäkla lättnad var det :) Nu ska man bara klara nationella med :) Måste plugga som faaan sen för kursen slutar om typ 4 veckor?! sen är det försent så nu gäller det!! Så idag ska jag plugga dock inte matte men ska plugga tyska, sen får jag väl göra de minns du frågorna med.. Sen ska jag även göra lite research om "de svartas kamp" ja ni vet under efter krigs tiden :) Det är ju det jag ska göra ett arbete om, det och första världen, men "de svartas kamp" ingår ju där :)
Men men dags att sätta igång med pluggandet :) (ska bara ta en powernap först) haha!
TTYL


Gutten nacht!

Här kommer kvällens sista inlägg.. Kul med många besökare idag :) Hoppas ni stannar!
Imon är det dags för en ny vecka & nya tag! Ser faktiskt fram emot denna veckan :) Vet inte rikigt varför men allt ser mycket ljusare ut nu :) Fint väder, underbara vänner, serien börjar på fredag.
Jag känner mig lycklig igen!
Imon ska vi börja med ett arbete i Historian som jag ser fram emot. Historia är mitt absoluta favoritämne. Synd att kursen slutar om några veckor.. Får inte läsa historia förens trean nu.. buhu..Men förhoppningsvis har min favorit lärare kommit tillbaka då från mammaledighet. Iallfall låter ju lite konstigt att jag ser fram emot att göra ett arbete i det? Men jag är i en rikigt bra & rolig grupp vi har ett bra ämne(första världen) och det är kul att leta efter fakta på egen hand :)
Imon ska jag kanske träna med beroende på ifall jag har feber eller inte :)
Förhoppningsvis inte för vill verkligen träna på gymmet med laget!
Men men nu ska jag iallafall sova!
Sov gott sötisar vi hörs imon :)

Håkan Hellström


jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan


Aamanda Aamanda tiden stannar när hon går förbi

Realamanda just nu!


Riktigt tråkigt har jag plus att jag får daaamp på min finne på hakan :/

Ugly Betty

Ska göra någon lätt kvällsmat nu & koka lite te åt min hals sedan kolla på ugly Betty :) dock inte på tvn utan på datorn. Så ifall ni skriver till mig på msn och jag inte svara så är det för att jag varken ser eller hör att ni skriver så ni får ringa eller smsa istället :)
TTYL

i love my mum!

min mamma är bäst! Haha hon läste min blogg & såg att jag skrivit om att hon redan varit och handlat och att jag nu var tvungen att gå ner till stan själv, så hon kom in på mitt rum & erbjöd sig att cykla inom willys & köpa Werthers kolor till mig! aww

min mammi ♥


söndagsmys?

Nu är jag nyduschad & härlig!
Känner mig lite piggare nu när jag ätit & duschat och vilat upp mig. Har dock fortfarande ont i halsen. Vad jag ska göra ikväll vet jag faktiskt inte än. Vill ha en riktig myskväll, med gott och en bra film eller det är ju faktiskt många bra tvprogram ikväll så tvn duger nog :) men ifall jag ska ha något gott till så måste jag ju faktiskt masa mig ner till stan.. buhu :( 2 bad att mamma redan vart och handlat..
Jaja jag får väl se ifall jag har kraft till att senare :)
Måste faktiskt också säga tack till Susanna & tack till alla som var hos henne igår :) var riktigt kul! (y)
Haha jag kom ner dit kl 8 och då var redan de flesta rikigt fulla. Haha! Det är så en riktig fest ska vara synd bara att jag inte kunde parta loss som jag brukar.. Men men kommer ju fler fester redan nästnästa helg är det ju faktiskt Valborg!! Vad ska alla sötisar göra då? Själv har man redan börjat planera lite ;)

En bild från valborg förra året. Det var så varmt och skönt då
så vi satt ute & mös!!

ZzzZZzz

Min koncentrations förmåga idag suger!! Jag läste 10 sidor i boken sen bestämde jag mig för att fixa naglarna istället. Så nu sitter jag här med mina rosa naglar och ska snart hoppa in i duschen. Usch behövs verkligen ;)
Så jag uppdaterar när jag är klar :)

Min epilator

Här kommer då det efterfrågade inlägget om min epilator.
Min epitlator är från märket Braun & den heter silk-épil. Jag fick den i födelsedagspresent i sommras så jag vet inte riktigt vart mamma & pappa köpte den men jag kollade upp några sidor på internet och den finns att köpa på en sida som heter Eleven.se som verkar vara rikigt bra. Men jag tror även den finns att köpa på ställen som t.ex. elgiganten, hemmabuktikerna osv ni vet vanliga el buktiker :) Just denna epilatorn kostar runt 1300 kr Men den är absolut värd pengarna! Att epilera benen tar rätt lång tid på mig men det är för jag har så håriga ben ;) Det gör väldigt ont men efter ett par användningar (när hårstråna blivit tunnare,lenare & mindre) gör det inte lika ont. Resultatet håller i flera veckor. Men ju mer du använder den desto lenare blir benen. Den är även perfekt att använda till armhålorna. Där gör det också jätte ont men likadant där, efter ett par användningar känns det inte lika mycket. Ser till att dina hårstrån inte är längre än 0.5 cm när du ska epilera dej för då kan huden bli irriterad och du får lätt röda prickar. Låna även inte ut din epilator till andra för då kan du få hårsäcksinflamation (fråga min kompis fannie ;) Det är även väldigt viktigt att du rengör den efter varje anvädning och det gör du väldigt lätt genom att bara skölja den under vatten eftersom just denna epilatorn tål vatten vilket är ett stort plus eftersom då kan man använda den i duschen.
(inte alla epilatorer tål vatten).
Jag hoppas detta varit till någon liten hjälp iallafall till dej som vill köpa en epilator :)
Men kom ihåg! Vill du vara fin får du lida pin!

Braun Silk-épil


Xpressive


Body System 7280


somtimes i´m gonna have to lose

Idag skulle jag ju egentligen spelat match, men när jag vakade kännde jag mig varm & hade ont i halsen så jag gick ner & tog tempen och såg att jag fått feber. Dock inte så mycket men ifall jag spelat match hade jag ju förmodligen blivit mer sjuk. Så idag ska jag ligga nerbäddad i min säng & bara mysa, så det kommer bli endel inlägg idag kan jag ju säga :) Ska ju t.ex göra ett inlägg om min epilator sen massa mer :)
Sen ska jag även läsa i min bok Fröken Smillas känsla för snö. Måste nog börja läsa en hel del i den nu för den ska vara utläst om två veckor och jag har 400 sidor kvar (y) Och jag tänker verkligen inte ligga och läsa igenom hela boken kvällen innan. Så får nog ta tag i det nu :)
TTYL

Dagens fråga

Godmorgon solstrålar! Idag tänkte jag börja med en dagens fråga!


Anonym om home again:
hej! skulle du vilja göra ett inlägg om din epilering, vilken maskin du använder och vart du köpt den osv?

Svar:
Hejsan! Ja det kan jag absolut göra! Jag gör det till och med lite senare idag :)

home again

nu är jag hemma igen hjärtegull. Blev ju som sagt en tidig hemgång, eftersom jag ska upp kl halv åtta imon för lite match :) vi har hemma match mot trollhättan eller vad det heter, dock är det bara tränings match. Vår serie börjar inte förens nästa vecka. Men måste göra en grej nu.. Vi hörs imon!
Sov gott!!

pusss

Nu ska jag över till grannarna på lite fest, dock jag inte jag dricka något duktig som jag är :) Har match imon :)
Hörs när jag kommer hem sötnosar :)


att vara eller inte vara..

Jag tänkte på en sak här om dagen. Jag har alltid haft pojkvänner. Ändan sedan jag gick i lekis har jag alltid haft en "pojkvän" Jag kommer inte ens ihåg min första "kyss" det ända jag kommer ihåg var min riktiga "kysskyss" ni vet med tungan och allt. Jag bytte nästan alltid pojkvänner när jag var liten, ena veckan kunde jag "älska" en kille och andra veckan var jag jätte kär i någon annan. Det är nu på senaste tiden jag börjat förstå kärlek på riktigt. Om ens det. Jag har fått se båda sidorna av kärlek den underbara rosa flufffiga sidan där man går på moln & den hemska sidan. den sidan som innebär sömnlösa nätter med tårar och förvirrande tankar som "vad gjorde jag för fel?" "hur kan jag ställa allt till rätta igen?" "varför älskar han inte mig som jag älskar honom?" "vem älskar honom nu?" Det är den frågan som skrämmer mig mest, vem älskar honom nu? och vem älskar han nu? Att förlora någon känns hemskt men att se den man älskar med någon annan är någon den allra värsta känslan som finns. Om man verkligen älskar någon. Kämpa allt vad du har för personen! Det är en läxa jag lärt mig de senaste månaderna.
Kämpa för den du älskar!

i know you wanna have love love love sex and sunshine

Nu har jag skapat en kategori som heter kärlek & sex där det kommer finnas inlägg där jag skriver om mina tankar kring detta. Även ifall ni har någon fråga till mig rörande detta kommer jag svara på de sedan lägga in de i den kategorin :) Hur låter detta? Något ni skulle vara intreserade av att läsa? kommer kanske inte skriva så mycket om sex eftersom min mamma läser min blogg men de gångerna jag kommer göra det får jag väl förvarna henne ;) hehe.
Kommer redan ett inlägg i denna kategorin ikväll så keep you eyes opend!


ronnebys damer, spelar på planen, men vad gillar vi allra mest? att gå på lagfest!!

Haha ojoj det var en lång frukost må jag säga! Nej men jag uppdaterade inget mer på morgonen för jag var på så himla dåligt humör.. skrev ett surt inlägg men som jag sedan tog väck för det kändes inte rätt. Så istället drog jag på fotboll med Sofie & Emma. Det var saxemara som spelade mot emmaboda. Ja asså ifall en trogen RBKare som jag är och kollar på SIF kan jag inte haft mycket att göra ;) Nej men är faktiskt kul att kolla på SIF för de spelar rikigt bra tycker jag :) men sen spelar de ju en division högre än RBK med ;(
Vad jag ska göra ikväll är fortfarande oklart :P Sofie kommer hit typ kl 10 :) bättre sent än aldrig!
Haha ja så blir väl lite egentid i 5 timmar nu ;)
få väl blogga en massa ist så blir kanske ni lite glada? :)

Lördag!

God morgon sötnosare :)
Idag är det lördag & vanligtvis brukar det väntas fest på kvällen men inte idag :)
Har faktiskt absolut ingen aning om vad jag ska göra idag, lite tråkigt men nått hittar jag säkert på :) hihi.
Vad ska ni själva göra idag? Festa? toffla? umgås med vänner?
Iallafall ska snart gå ner & äta frukost sen bloggar jag igen :)
Puss


you´re my hero

Ligger just nu i min säng & ska snart sova. Kollar på south park. Ett avsnitt som får mig och tänka på min underbara lillkusin. Det är han som är yngst sen jag. (alla mina kusiner är typ gamla) iallafall min kusin har varit med om en hemsk sak i sin barndom som inget barn borde vara med om. När man är liten ska man bo hemma med sin mamma & pappa leka med sina kompisar om dagarna kunna spela fotboll osv.. inte tillbringa sin barndom på sjukhuset. Jag är så himla tacksam för att gud satt änglavakt på dej och jag är så himla glad över att du är den kämpe du är. Du är min idol. Du spöade skiten ur Cancer. Älskar dej!

ring ring bara du slår en signal

Stördtjej93 skulle man ju kunna kalla mig :) Sitter ensam, helt ensam varken mamma pappa eller dogge är hemma och jag sitter på mitt rum & kollar på one missed call. En jäkla skräckfilm..
Det var likadant när jag satt uppe ensam en natt och kollade på paranormal activity. Jag fattar inte varför jag gör det. Jag vet ju att jag kommer vara rädd som fan sen. Hoppas mor & far inte stannar på Cafe & matsala allför länge..
smsade en annan dock var den personen upptagen :(
kollar som sagt på one missed call. Så snälla ring inte mig ikväll, kommer säkert skita på mig då. Vill ni något får ni smsa. Haha!

jump

Nu är det börjar bli så varmt ute är det ju tradition att sätta upp studsmattan, kanske borde göra det någon dag? nej just det mamma sålde den förra året.. Så jag vill inte höra några klagomål om att jag solar på taket i år mamma :)


take it, take it, baby baby, take it take it, love me love me

Nu är jag nyduschade, epilerad, len i ansiktet & mitt hår luktar underbart! Ibland är det härligt att vara tjej asså! Eller ibland & ibland det är typ alltid härligt att vara tjej men när man gör sånt här uppskattar man verkligen att man är tjej. Förstår varför vissa killar är homosexuella :) Dock tycker jag att killa ska kunna för såhär även ifall de är hetrosexuella. Synd bara att de flesta killar är så otrygga i deras sexuallitet. Aja vad som händer resten av kvällen får jag helt enkelt se :) Ifall det händer något är ju det kul men ifall det inte gör det så är det faktiskt helt okej för det är rätt skönt att vara ensam ibland och bara ta det lungt. Jag har ju filmkanalerna på mitt rum så ska se ifall någon bra film börjar senare :)
Vad ska ni själva göra ikväll?

grrrr


love your self

Nu ska jag skäma bort mig själv rejält :) Ska ta en varm lång dusch med hårinpackning & ansiktsmask. Ska även epilera mina hårriga ben mumms! Vi hörs när jag är klar :)
pussss

if your lucky then you should...

En av mina favoritserie är Glee jag tror det flesta iallafall hört talas om den :) Tänkte lägga in ett klipp från min favorit scen.


hairspary

Nu har jag precis kommit hem från staden med linnsan! Vi lunchade på andra våningen. Riktigt gott!! Ett litet minus var ju dock att jag & linn inte fick in vår mat samtidigt utan när linn ätit upp sina pannkakor då fick jag min varma baguett.. Menmen.
sen kollade vi även runt lite i affärerna. Så drygt att det finns så fina vårkläder nu när jag ska vara ekonomisk . Ska nog kanske köpa löshår i slutet av månade med men vet inte än, är ju faktiskt rätt snyggt med "kort" hår med :)
Vad tycker ni är snyggast, kort eller långt hår?

rikigt kort

typ den längde jag har nu, mittemellan

långt

Skolan

Hann inte med ett morgoninlägg idag heller för jag försov mig igen..
Jag vet inte rikigt hur jag lyckats denna veckan men det ska iallafall bli duddit skönt med helg nu. Och bara ta det lungt för en gångs skull :)
Har min sista lektion just nu.. dock är den 1 & ½ timme :( Usch plus att vi håller på med excel. INTE OKEJ.
Efter skolan ska jag iallafall ta en fika med Linn & kolla runt lite i affärerna :)
Så vi hörs när jag kommit hem från staden :)
PUSS

gammal bild


dags för mig att säga god natt

Nu är det näst intill omöjligt för mig att sitta upp i sängen, så ska borsta tänderna nu sen bädda ner mig och kolla lite på according to Jim. Vi hörs imon då jag ska försöka hinna med ett morgoninlägg :)

I just can´t get you of my mind

Sitter & små myser i min säng just nu med filten om mig. Imon är det min bästis, dvs Fredag!!
Har träning på kvällen imon och vet ni vad? Det är den första grästräningen i år!!
Åh lycka asså synd bara att gräset på b-vallen inte är så fint än, men men :)
Imon har jag även bara två lektioner! Så slutar grymt tidigt. Så vi får hoppas på fint väder så jag kan sola lite hihi :) Ska vara riktigt brun i år alltså. Kommer ihåg sommaren 08 då var jag så sjukt brun asså. Solade så fort solen var framme. Jag & Sofie låg och stekte på klipporna vid hålan praktiskt taget varje dag sen kunde det även hända att vi solade solarium på kvällen med :$ lite fusk är faktiskt tillåtet ;)
Men iallafall har bara Historia & datorkunskap imon så rätt chill dag faktiskt , eller hur? Sen skulle vi även ha mentorstid. Och alla som går på knut hahn vet att där har man mentorstid i 1 timme. Men man får alltid gå efter 5 min.. Så där på fredagarna har man ett litet hål :)
Har dock hört rykten om att min mentor hade hittat på nått bus till imon? Det blir spännande!
Vad jag ska göra på kvällen imon vet jag faktiskt inte än, ska nog faktiskt mysa med mig själv :) Ska nog till och med unna mig lite godis för jag har varit så himla duktig denna veckan :) eftersom min mamma "glömde" köpa Werthers kolor idag får väl jag göra det imon efter skolan.. ifall någon vill mysa med mig imon är det bara att ringa :) Om nu inte alla ska festa? ;)
Aja ska iallafall gör en
TO DO LISTA (fredag)
*Skolan, slutar tidigt! <3
*WILLYS!!
*hem & sola ifall vädret tillåter *hoppashoppas*
*äta/ta det lungt innan träningen
*första grästräningn!! <3
*tacotime!! (fredag ni vet)
*massa mys med amanda!!

Jag sommaren 08, dock är bilden svartvit men visst ser man
hur brun jag var? =D

i´m back bitches!

Nu är jag hemma igen efter min två timmars promenad?!
Haha ja dock gick jag ju inte hela tiden för jag solade ju faktiskt med :) Sen gick jag inom Janni lite snabbt med för att säga hej (skräma henne) Haha! hon är så lättskrämd den tjejen så det är sjukt!
Nu ska jag iallafall duscha av mig den äckliga solariumsvetten bläää.
Sen var det även någon som kommenterade om min lista att jag skulle listat låta som inte var så "kända" men grejen är det att det är ju faktsikt såna låtar jag lyssna på. Jag är inte en person som letar efter nya låtar hela dagarna utan jag lyssna på tipslåtar från vänner osv sen att jag råka fastna vid de som alla andra med gillar  är ju fakiskt bara bra tycker jag för då kan man ju lyssna på dem ihop :)
Sorry but i can´t please everyone ;)
men tack för kritiken! Det uppskattas faktiskt :) det är sånt som gör en till en bättre männsika :)
Vet redan vad jag ska lista nästa vecka så vill ha torsdag nu!
Men hörs efter jag duschat! '
PUSS

ut & gå med en vän

Hej hjärtebarn! det var ett nytt ord? haha
Ska snart ut och gå med min underbara vän! Ska bli skönt att prata av sig lite.. Kan behövas en dag som denna faktiskt. Ska även ta bilder som jag ska lägga in sen dock funkar jag inte något med min USB sladd just nu men jag ska för tusingen fixa det ikväll asså! Får d*mp på det :(
Menmen ska kanske även sola lite snabbt med (a) då blir det ståsolariumet!
Jag bloggar direkt när jag kommer hem :)
PUSS

Jag & min underbara vän innan vi skulle konfimera oss en av
de bästa dagarna jag varit med om :)


men det var länge sen, ja det var evigheter sen någonting brann, iallafall nära mig

Här kommer det nya jag ska börja med från & med idag varje torsdag. En lista där jag bestämmer. Ni kommer även kunna leta upp gamla listor sen tack vare att jag skapat en kategori som heter just Amanda Listar!
Idag ska lista de hetaste låtarna
(enligt mig) just nu! dvs de som spelas på min spotify oftast


1. Hey soul sister, Train

2. Telephone, Lady Gaga & Beyoncé

3. Rude Boy, Rihanna

4. Your love is my drug, Ke$ha

5. Hero of war, Rise against

6. Elden, Lars Winnerbäck

7. Förlåt, Magnus Weideskog

8. Navigate me, Cute is what we aim for

9. My Hands, Leona Lewis

10. Party in the U.S.A, Miley Cyrus


Så vad tycker ni? Amanda Listar, hiss eller diss?

The Tyra Banks Show

Just nu kollar jag på the tyra banks show. Där hon har gäster som jag verkligen hatar! Jag har bloggat om såna förut och det är såna som klanka ner på andra för att de själva har lågsjälvkänsla. Det var en gäst som var "tjock" som sa en massa elaka kommentarer om en ännu tjockare person. Hela sitationen var ju sjukt pinsam då hon sitter där som en tjockis och säger att det är äckligt när man har gäddhäng & celluiter när hon själv sitter där och har allt det.. PINSAMT!
FET diss
på såna människor.
Älskar den du är och sluta lägga all energi på hur andra ser ut så lovar jag er att ni kommer må mycket bättre :)
                          

Thursday, never looking back

Hej sötnosar!
Idag är det underbara torsdag. Vilket betyder att det är fredag imon! LOVELOVELOVE!
Idag har jag bara haft två lektioner som vanligt. Den första lektionen hade vi engelska och då var en rätt snygg irländare där och snackade med oss ;) Sen efter det hade vi det där jäkla matteprovet. Haha piffan sa efteråt hur han hade hört mig bakom honom hur jag andades för jag hade verkligen panik var nära på att bryta ihop haha. Det lär ju inte blivit ett G på det kan jag ju säga :/
Som ni kanske se så är min design lite annurlunda? Fin va? Efter skolan hjälpte Christoffer mig med den. Är super nöjd så tack så mycket Stoffe!! Header kommer när stoffe lärt sig det på webbdesign lektionerna ;)
Nu ska jag iallafall gå ut och sätta mig på taket och lyssna på musik och soooola lite ;)
Hörs snart för idag blir uppdateringen mycket bättre! Ska även börja med en ny grej här på bloggen som jag ska göra varje torsdag så håll ögonen öppna för det kommer lite senare ;)


i´m going for a run

sjukt rastlös!! Måste ut och springa sen åter gå till pluggandet!

Sorry!!

Idag blir det tyvärr ingen uppdatering för jag måste verkligen plugga matte :(
Skulle lagt in lite bilder från idag men då valde min ubs-sladd att fuckar ur så sorry :/ hörs kanske senare för ett kvälls inlägg :)

sov gott!

Nu är det dags för Amanda att sova! Ville egentligen inte sova för då blir det onsdag & jag hatar onsdagar :( Men antar att det bara är att bita ihop & gilla läget. Får tänka lite possitivt efter imon så är det nästan helg för torsdagar går snabbt som bara den sen är det ju underbara fredag! :)
Men iallafall ni får sova så sött kära läsare!

Nu ska denna söta bruden sova i hennes rosa Hello Kitty pyjamas ♥

Bytt design

Som ni kanske ser har jag bytt design då jag ville ha en vit bakgrund mycket bättre! don´t you think?

Hissa & Dissa



Hissa!

1.
Det första jag vill Hissa är mig själv! Haha ja detta låter lite knäppt mig jag vill hissa mig själv för att jag har varit så duktig denna månaden. Jag har varit så himla ekonomiskt vilket absolut inte är likt mig. Satte ju upp som ett mål i slutet av mars att jag i april månad skulle hålla i mina slantar och jag tycker faktiskt jag lyckats rätt bra! :) Sen var jag även duktigt som fick mitt MVG på historiaprovet som jag tjata om så länge i bloggen ;P

Good girl!

2.
Min andra hiss går till Tisdagskvällar! Självklart pga alla bra tv-program. Dating in the dark, DHW & couger town

3.
Sista hissen går till alla planer jag längtar till. Jag älskar har planer framför mig som jag längtar till. Den största planen jag längtar till just nu är när jag & Linn ska till Siesta!! Btw nån mer av mina läsare som ska dit? :)


Dissa!

1.
Första dissen går till alla krav & stress som kretsar runt beachen 10. Jag förnekar inte att jag har krav på mig själv tills dess för det har jag verkligen vem har inte det? Men det är därför jag dissar det just för att hela sitationen är så stressam.

2. Jag vill dissa en lärare jag har. Ska inte säga vilken lärare det är eller i vilke ämnen. Men kan säga att han är rikigt dålig. Som idag t.ex när vi hade lektion sov nog halva klassen (inklusive mig) när denna lärare visar en film för oss som är en dokumentär från 80-talet?!! HALLÅ? har du inga nyare filmer eller? Man kan faktiskt inte förvänta sig annat än att halv klassen ska somna då när man som lärare visar upp en 30 år gamal dokumentär en tisdag..

har faktiskt bara två dissar idag! är inte så negativ idag ;)

blog you later

Nu ska jag hoppa in i duschen sen kommer en Hissa & Dissa lista! Hihi!! :)

video

Haha hittade precis en rätt rolig video på min mobil från helgen. Hade varit kul att lägga upp den men tyvärr använder jag alltför fula ord i videon ;) Ja bilden förklarar vad det är videon handlar om :P

Make love not war!

Jag måste faktiskt skriva om denna låten.. De flesta har säkert hört den.
Den heter Hero of war med rise against.
Jag undrar vad ni tänker ni när ni hör denna låten? Ifall ni tänker såhär shit vilken bra låt!
eller åhh vad
mysig den är.
Eller ifall ni tänker som jag? Jag lyssnade litet lätt på den igår när mamma och jag körde hem från skolan. Sen sökte jag på den på spotify och satt och lyssnade på den och läste texten samtidigt och jag började gråta..
Jag vet inte hur många av er som verkligen lyssnat på texten? Den handlar ju då om krig som man kanske förstår på låttitlen. Men jag tycker verkligen texten är brutal och visar den hemska sanningen av vad som sker nere i Afgahnistan. Det är ett hemskt krig som pågår där nere och att civila och oskyldiga människor ska lida för detta. Det var som när jag festade för någon vecka sedan när jag pratade med den militären som jag skrev om i bloggen. Där han berättade att han ville ner till Irak och hjälpa till och det ända jag sa till honom om och om igen var "varför? det är inte vårt krig" Krig gör mig otroligt ledsen.Det är inte  något jag brukar disskutera med mina vänner men något jag sjäv tänker på väldigt ofta och kan ibland må väldigt dåligt för. Det är en av anledningarna till varför jag går inriktingen internationellt för jag är så himla intresserad över hur det är i övriga världen. Någon dag ska jag minsan se den! Iallafall åter till låten! Jag tänker lägga upp videon här nedanför(obs den är rätt brutal ifall nån är väldigt känslig) så ni verkligen kan lyssna på den men först ska jag lägga upp ett stycke ur texten som verkligen gjorde ont i hjärtat att läsa/sjunga/lyssna på
I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends
They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again



Så vad tycker ni?


TTYL     

cause i´m coming home again..

Nu är jag hemma! Eller har varit hemma i en timme men har inte orkar gå upp på mitt rum förens nu. Har legat nere i soffan & kollat på the tyra banks show.. har sjukt ont i mage... Antar jag är hungrig eftersom det var fiskgratäng i skolan idag *spyr* fisk är något jag verkligen INTE äter. Och jag skiter hur bra det är med omega 3 eller vad det nu är.. fisk är något jag aldrigaldrig skulle äta frivilligt..
Snart ska jag ta tag i pluggandet. Har en bok jag ska läsa ut på tre veckor i svenskan. Vi fick välja mellan 4 olika böcker. Och gissa vilken jag tog? Jo det fetaste.. De flesta var på sådär 100-200 sidor men min var på 450.
LOVE IT!
Och det värsta är att boken verkar vara rikigt j*vla dålig...
Men nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och kolla på top model och hoppas på att min magont försvinner :(

Det första jag gör när jag kommer hem från skolan så är det att
hoppa i myskläderna!! :)

tisdag

Hej!
Hann inte med ett morgon inlägg idag heller..
Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Jag brukade faktiskt vara det innan men på senaste tiden bli det bara värre & värre tur det är sommarlov snart ;) don´t you agree?
Idag är det inte jätte fint väder och det gör mig lite ledsen :( Blir förmodligen ingen träning idag heller tack vare alla underbar läxa <333 Sen fick jag en lårkaka på matchen så ska nog smörja in låret med tigerbalsam när jag kommer hem sen gå en lång runda bara för att det ska bli lite varmt i benet. Så kan jag kanske ut och springa imon hih :)
Ska då som sagt plugga idag! Både tyska & matte sen kanske lite samhällskunskap men det prioriterar jag sist!
Men det kommer inte stoppa mig från att blogga :) Ska göra en Hissa & Dissa lista idag vetni ;) så håll er uppdaterade för det ska jag göra :) Men nu börjar min datorkunskap dock är vår lärare sen som vanligt men vi hörs när jag kommer hem :)
PUSS

Sista inlägget för kvällen

Ville bara säga god natt till alla er sötnosar!
Imon ska jag försöka hinna med ett morgoninlägg bara jag inte försover mig igen ;) haha nej tur väl är mamma hemma imon på morgonen när jag går upp :)
Sen blir det den värsta skoldagen imon tisdagar.. börjar med äckeltyska sedan matte b efter det samhällskunskap håltimme & lunch sen avslutas dagen med datorkunskap bläää. dock slutar jag kl 2 så alla lektioner ligger relativt nära..
När jag kommer hem blir det ännu mer skola för då ska jag plugga matte b.. senare på kvällen blir det träning på jernvallen. Efter det är det min bääästa TVkväll i veckan!! LOVE!
Men men sov gott!


åhhh!

Åh helt fel person åkte ju ut ur Top model ikväll...
Bianca skulle åkt suck.. Fattar inte vad hon gör där? Plus hon var ju en av det sämsta förra veckan för hon klagade på sminket sen gör hon samma denna veckan men får ändå stanna?
Plus måste hålla med Mr Jay om hans kommentar att Isis från cycel 11 (som var transvestit) såg mer kvinnligare ut.

Transa?

TVkväll

Nu börjar min tvkväll med lite kvällsmat såhär efter träningen och mys i soffan. Först top model sedan svenska hollywoodfruar :)
TTYL

Myrraolja

Ni kanske kommer ihåg att jag gjorde ett inlägg där jag tipsde om myrraolja? Nu ville jag visa resultate efter användning av myrraolja. Det var då två veckor sedan jag började använda myrraolja.

rätt så fina imo :)

magrutor!! haha not

Nu ska jag dra och träna.. Fundera på springa en runda efteråt! (y)
Men vi hörs iallafal senare! :)

blablabla

Asså jag är så himla trött på en sak just nu. Och det är när människor ska försöka "trycka ner" andra lite sådär diskret. Ni vet ifall jag kanske skulle säga åhh jag sprang elljusspåret på 11 minuter så är det alllltid någon som måste säga aa men jag springer det på 10.
Men jaha? Snackade vi om dej just nu eller? Istället för att kunna säga t.ex. nämen gud var bra eller åh vad kul för dig. Det är såna männsikor jag menar som hela tiden känner behovet av att bevisa för andra att de är någonting bara för att de själva har noll självkänsla. Visst jag ska inte kasta skit på såna nu för vissa kan ju faktiskt göra det helt omedvetet. Det finns ju vissa som bara slänger sånt ur sig utan att tänka sig för. Bara för att det sitter i deras ryggrad att de behöver bevisa sig själva. De är även såna personer som har svårt att ge andra komplimanger och känna glädje för att någon annan har gjort bra ifrån sig. Jag har verkligen extremt svårt för att vara runt såna männiksor för det är bara sån jag är. Jag har jätte svårt för att hålla min tunga i styr och kan därför kasta ur mig både den ena och andra kommentaren när folk beter sig såhär. Men som sagt var vill inte kasta skit på någon utan var bara tvungen att skriva av mig om detta helt enkelt.
Vad tycker ni själva om såna här människor?

btw jag fick MVG på mitt historiaprov! =D

måndag igen...

Jaha då var det måndag igen & jag tycker verkligen att jag började min dag otroligt genom att försova mig till kl 09.45 & jag börjar 09.55 haha dock kom jag bara fem minuter försent! rätt bra gjort av mig faktiskt. Sen hur jag såg ut kan ju disskuteras ;) Haha nej vilken tur att jag är så söt natruligt *host*
Idag blir det träning med fotbollen iallafall.. Jäkla rehabiliteringsträning :( Men kan ju faktiskt vara lite skönt att ta det lite lungt eftre matche igår :)
Men nu ska jag "sola" lite :)
Hörs snart! pusss

Förtlåt för uppdateringen

Ja ni ser rubriken kanske? Jag är ledsen men idag har det varit en rikgit segis dag sovit i typ tre timmar på dagen så känns som hela dagen försvann för det sen spelade jag ju även match.
Men jag la iallafall upp bilderna från igår hihi :)
Imon blir det bättre uppdatering! skolan börjar ju imon med.
Det känns som om jag inte varit i skolan på jätte länge..
Men det ska nog bli bra. Faktiskt rätt skönt att komma tillbaka och träffa alla :) Saknar lilla sp09b
Plus att nästa lov som kommer nu är ju faktiskt sommarlovet! Hur underbart är inte det?
Imon ska det blir riktigt fint väder vilket kommer bli ett helvet för mig då jag glömde mina ögondroppar i sjukväskan (en väska vi har i fotbollslaget där vi lägger all medicin osv) Så ja jag får väl se hur mina ögon ser ut imon! Var ju sjukt jobbigt att spela match idag när ögonen bara rann och rann.
Men imon är det iallafall träning igen. Vet dock inte ifall jag ska träna för det är sån rehbiliteringsträning och jag känner inget behov att det just nu. Det jag känner behov av är konditionsträning så därför springer jag hellre en runda imon. Måste även plugga på mitt matte prov jag har på onsdag. Läser ju Matte B och det är extremt svårt. iallafall för mig som inte är världsbäst på matte ;) provet handlar om koordinationstabeller och sån skit så ifall någon av mina bloggläsare är bra på matte får ni ju jätte gärna hjälpa mig med pluggandet ;)
Nej shit detta inlägget blev jäääätte rörigt så gör det lite enklar. gör en to do lista tills imon :)
Saker att göra måndag 12 april:
* skolan
* ringa frissan och beställa färgningstid!!!!!!
*
plugga
* träna (antingen rehabiliteringsträning eller en löprunda)
* kolla på mina vanliga TV program. (top model 13, svenska hollywood fruar)
* plugga lite till kanske?

Ballar av stål

Ballar av stål nu snart hoppas Kjell är med!!!! =D

foppatofflor

Haha ifall ni ser mig i skolan imon i foppatofflor så är det så att jag verkligen inte tycker det är snyggt. Men just nu kan jag helt enkelt inte ha några andra skor på mig för jag har så jäkla ont i mina fötter. Stora sår & blåser efter matchen idag. AJAJ
fotboll hurts..

ZzzZZzz

Så nu har jag sovit i x.antal timmar och känner mig lite piggare!
Gårdagen igår var sjukt bra.
Det började med att Jag & Fannie åkte ut till Pontus redan kl fyra med Gustav & Timmie.
Sen grillade vi. Årets första grilling♥ Asså ingenting smakar så gott som årets första grillning. hihi!
Sen började vi med hängpatte och allt det. Lite tidigt att börja med hängpatte halv sex kanske men skitsamma ;)
Sen kom allt folk och efter det gick det bara utför haha nej men hade verkligen en sjukt rolig kväll igår och det känndes verkligen när man vaknade ;) Dock var det inte så farlig som jag trodde det skulle vara (y)
Så här kommer bilderna :)

Gustav grillar. Ja det gick ju sådär kan ju säga att jag fick ta över ;)

Haha vi missade lite :)

The one and only Fannie

Gustav försöker kyssa Timmie

Svedberg!

Gustav & hans flickvän

Svedberg & Fannie

hahaha

Sofie & Linn

i´m alive

jo jag lever!
Hann aldrig lägga in facelook igår för det blev väldigt stressigt med tiden. Men jag hade en jätte trevlig kväll igår. Så stort tack till Pontus Svedberg!!
Idag är jag sjukt trött. Inte nog med att jag var väldigt bakis utan skulle även spela match.. så nu är jag helt slut så jag uppdatera mer ikväll. för nu behöver jag vila.. FÖRLÅT
puss

Dags för sminking!

Nu har jag varit på maxi och jag har även duschat så nu kan jag bocka av det på min lista! :)
Nu är det dags för make up! Det lär ta ett tag eftresom det är fest idag och då slå jag på stort. Lite transa sminkning som vanligt ;) Men jag gillar när det är over the top!
Det kommer självklart en facelook på min sminkning när jag är klar så don´t be worried!
Vi hörs när jag har sminkat mig!
Saker jag ska göra idag
*fukost
*klä på mig
*Maxi
*duscha, rakabenen och allt sånt

*sminka mig
*välja kläder..
*blir hämtad av Gustav
*party all night long!!

Lördag!

Idag är det äntligen lördag!!
Asså förlåt för att jag inte uppdaterade mer igår kväll men kvällen blev inte som jag hade tänkt mig :O
Först skulle vi ju vara hos Janni men sen kom hennes pojkvän och då fick inte vi vara kvar...
jag & sofie "följde" sessan till stan. Sen cyklade jag med Sofie till David där han och dala var.Det spårade ju totalt och det slutade med att jag och sofie och jag hade "snustävling" jag vann såklart ;) Men fyfan vad det svider och snusa :O Fattar inte varför man gör det?
Idag/snart ska jag och mamma åka ner till Maxi och köpa kött för jag ska grilla hos Pontus ikväll. Sen blir det feest =D
Men nu måste jag börja klä på mig om jag ska hinna med allt idag.
Saker jag ska göra idag
*fukost
*klä på mig
*Maxi
*duscha, rakabenen och allt sånt
*sminka mig
*välja kläder..
*blir hämtad av Gustav
*party all night long!!

fredags kväll!

Nu är jag hemma från träningen. Har precis klämt i mig massa tacos så mina mage är så stor så det ser ut som jag bär på tvillingar :) awwww.
Nu ska jag iallafall "fixa" mig orkar inte fixa mig så mycke.. vet inte varför? för det är något av det roligaste jag vet. innan jag ska på fest kan jag sitta i timmar och fixa mig. Hihi så girlit!
Men ska möta upp Sofie på stan om en halv timme typ för jag måste ta ut pengar sen ska vi cykla till Janni. Egentligen bor Janni bara fyra hus ifrån mig menmen :)
Blev inte så mycket uppdatering idag för inget spännande hände men jag uppdaterar iallafall när jag kommer hem från Janni och skriver ett litet nattinlägg :)
Ha en bra fredagskväll!
PUSS ♥

fotbollsträning

nu är det äntligen dags för träning! Har inte tränat sen tisdags...
Vi hörs när jag kommer hem sötnosar!


Ronneby

Något jag tänkte på när jag satt på mitt tak så var det hur underskattat Ronneby är egentligen. Alla bara klanka ner på Ronneby hela tiden (inklusive jag) men egentligen är Ronneby faktiskt en ganska fin stad. Kanske inte på vintern men på sommaren är faktiskt Ronneby en underbar stad. Och jag är glad över att bo här. På sommaren har man nära till havet. Vi har vår underbara brunnspark en mysig stad som är jätte härlig att "hänga" i på sommaren. tex ta en glass på torget är det bästa jag vet. Jag brukar oftast säga så här när jag se en turist i Ronneby. "vafan gör de här?" men nu förstår jag det. Ronneby är vackert. Det bästa av allt med Ronney på sommare är sjävlklart TOSIA! Varenda Ronnebybo måste faktiskt hålla med mig om det.
Så ge mig sommar nu & ge mig liv i Ronneby!

vårsolen

Eftersom det ät 15 grader ute satte jag mig på taket med min ipod i den underbara vår solen.
Har suttit där ett bra tag nu och lyssnat på underbara Håkan Hellström.
Så nu har jag mer fräknar än Pippi Långstrump. Haha!
Ska snart laga lite mat innan jag ska träna. Det blir köttbullar & spagetti! Det är så himla gott! Speciellt när jag gör det ;)
Jag borde faktiskt bli kock för jag är rätt duktig på att laga mat om jag ska vara ärlig! :)

Friday i´m in love!

Idag är det fredag! Tyvärr känns det inte så? Jag brukar alltid ha en nykär känsla i magen när det är fredag men inte idag?
Kanske för jag inte har några planer för kvällen? eller för att jag måste plugga idag? :/
Men men på kvällen ska jag träna sen efter det hoppas jag verkligen att något kul händer :)
Dock spara jag festandet tills imon! Rätt taggad! Puls ska äta grillat för första gången i år då med :) hihi!
Men nu ska jag sätta igång med mitt ergonomiarbete som skulle varit inne för typ 4 veckor sedan :O
Smsa om ni vill det uppskattas 07084..... haha nej skulle inte tro det ;) Ni som har mitt numer får smsa :)
TTYL ♥

Sommar, brunnsparken, janni & fulla!

blääää

Åhhh vad underbart att jag fått en finne på hakan lagom till helgen när man ska festa :/

myskväll?

Nej det ser ut att bli en myskväll för min del.. Tar det lite lungt och laddar upp inför helgen ;) för ja vad händer då? ;O haha. ja ni kan ju gissa själva ;) Så just nu sitter jag i min nybäddade säng med filten om mig och kollar på film. Ogifta par heter den :) Funderar på göra lit kvällsmat senare :)


är egentligen för jävla snygg för att ha myskväll med mig själv!


linn svara det ringer

Just nu ligger jag helt färdig i min säng. Färdig sminkad och har klätt på mig. Men jag vetifan vad jag ska göra. Skulle vara med Linn men hon svarar inte när jag ringer :( Linn jag vet att du är min bloggs största fan så ifall du läser detta inlägg. SVARA när jag ringer då :D

hit the shower

usch vad trött jag är nu efter allt städande.. Blev ingen spring runda idag heller tack vare det. blää
Aja imon har jag fotbollsträning så då blir det iallafall massa spring ;)
Nu ska jag ta mig en välförtjänt låååång & varm dusch. Med lite hårinpackning sen kanske epilera benen. AJAJ!!
Men vi hörs när jag är nyduschad & fräääsch!

bilder

Här kommer lite bilder ifrån både bowlingen igår & pannkaksluchen idag :)

Janni gjorde strike!

Linn var rätt nöjd efter tre strikar!

Becka var glad!

Linn i action (rätt dålig bild men linn var så snabb)

haha vi gjorde rätt för mycket smet. Vi var tre pers men vi gjorde smet för åtta :)

men becka var nöjd ändå :)

Och jag var mätt som bara den

OMG

Haha detta är verkligen extremt. Jag har alltid varit väldigt stökig av mig och det är något som verkligen sitter i varje gång jag städat mitt rum tänker jag denna gången! Denna gången tänker jag minsan hålla det rent. Men icke sa nicke. Vill varna känsliga läsare för nedstående bilder
Före:


Efter:


Före:


Efter:



Storstädning

Just nu håller jag på med storstädning här hemma (i mitt rum) det är för jävla äckligt asså..
Så nu har jag tagit "före" bilder sen ska jag även ta "efter" bilder. haha sikket liv jag har :)


hos becka!

Just nu sitter jag hos becka. Vi har "precis" ätit pannkakor. Som vanligt hamnade jag vid spisen ;) But i like it.
Tog lite bilder men laddar upp de när jag kommer hem till min dator.
Det har ju varit lite snålt med bilder de senaste dagarna. Och personligen tycker jag att bloggen blir mycket mycket roligare med bilder. Och eftersom jag vill att min blogg ska vara så "rolig" som möjlig måste jag bättra mig när det gäller bilder ;)
Även designen måste bli bättre för guds skull, skäms ju, men den ska fixas!
Men vi hörs när jag kommer hem och då kommer bilder från både bowlingen och idag!
TTYL

Pannkakor?

Nu har jag ätit frukost klätt på mig slängt på lite smink. Ja jag är ju inte dirket den vackraste idag.. haha men har man m*ns så behöver man faktiskt inte se snygg ut för man känner sig inte snygg ändå, iallafall inte jag ;P
Så nu ska jag & linn som sagt hem till Becka för lite lunch. PANNKAKOR! dock är jag rätt mätt eftersom jag precis åt frukost ;/ men men det tar ju faktiskt ett tag att laga pannkakor :)
Men nu tror jag linn står här utanför och väntar på mig för jag glömde säga till henne att jag bara skulle blogga innan ;)
Inte ska jag glöma er söta läsare :)
Men jag får förhoppningsvis låna beckas dator så jag kan uppdatera hos henne annars hörs vi när jag kommer hem :)
TTYL

Godmorgon torsdag!

Godmorgon söta läsare!
Idag är det en ny dag med nya möjligheter! och bätter uppdatering ;)
Vaknade precis av ett sms från linnsan. Idag ska vi ha pannkaks lunch. Haha.
Så blir en lätt frukost för jag äääääälskar pannkakor!
Sen idag måste jag faktiskt ut och springa och jag måste även städa mitt rum för snart vill inte ens jag vara här inne blää.
Men ska äta lite frukost nu.
TTYL

...

nej förlåt sämsta uppdateringen någonsin. Men bowlade som sagt sen efter det gick vi till stan för att köpa lite gott för vi skulle hem till Janni och kolla på Grey´s eller aa jag och becka de andra (linn,janni&sessan) skulle äta.
Men bilder från bowlingen kommer imon för jag har sån extrem m*nsvärk just nu så vill bara gräva ner mig...
Hörs imon när jag förhoppningsvis mår bättre.
puss

Kvällens facelook


segaste janni

Sitter just nu framför speglen och ska precis börja sminka mig. Ska ju som sagt bowla med tjejerna ikväll. Ska bli rikigt skönt att bara komma ut & ha kul. Slippa tänka på massa skit..
Janni kom även precis så vi ska fixa oss ihop sen cykla ner tsm :)
Så kommer lägga upp en facelook! Snällt va? (a)
Vet att min update varit usel men haft mycket i tankarna idag men har tyvärr inte velat skriva av mig. Ni kanske såg att jag hade lagt upp ett kort knäppt inlägg men tog väck det...
Vill inte skriva mina innersta och personligaste tankar här i bloggen. Iallafall inte när mina vänner i är inblandade..
men men ska som sagt sminka mig nu så facelook kommer senare! :)
TTYL ♥

hemma igen

Nu är jag hemma igen från stan. åh vad mysigt det är att sitta i solen och äta glass med sina söta vänner och bara snacka massa skit. LOVE IT!
var även tvungen att gå in på kicks för att inhandla mig ett genomskinligt nagellack. Måste ju ha det på naglarna nu när de blivit så långa. Hade nog börjat gråta ifall jag brytit nån av mina naglar nu ;)
Nej nu ska jag inte vara sån :)
Men ska nog laga till lite lunch nu sen blir det nog en promenad i det vackra vädret eller en springrunda. Har inte riktigt betämmt mig för vilket jag ska göra än. Vill ju ha sällskap med någon men det är ingen som vill ut och springa med mig.. buhu :(
Aja vi hörs strax när jag lagat mat :)
PUSSSS


hej :I

Godmorgon solstrålar! Åh vad vackert väder det är ute idag. Solen skiner och det är mååånga plus grader!
Så därför ska jag ner till stan med Linn & Janni. Vi ska äta glass. hihi.
skulle lagt upp en facelook men jag ser fan inte klok ut...

nattinatt

Nu är jag hemma!
Haft en jätte mysig och trevlig kväll med tjejerna. Synd bara att Sofie har fått maginfluensa.
Skulle egentligen varit med henne igår men idag är jag väldigt tacksam över att vi inte träffades..
Imorgon ska jag kanske bowla med tjejerna. Haha fan vad dumt det låter när man säger "tjejerna" men jag orkar inte rabbla allas namn :)
Detta ser faktist ut att bli ett rikigt bra lov. Och fint väder har jag hört att det ska bli imon med så min lååånga löprunda blir av hihi. Så nu har jag laddat ipoden hela dagen så jag kan lyssna på gamla godingar när jag springer med vinden i håret. haha.
Men men ville bara säga god natt till er sötnosar som orka klicka er in här varje dag. Uppskattas verkligen från min sida! Massa pussar & kramar från mig!
sov gott ♥

PUUUUSS

bad update

Hej!
Förlåt för etremt dålig uppdatering men jag har ju som sagt va tränat fotboll idag sen precis när jag kom hem åkte jag ner till katrins för jag becka och linn hade bestämt att vi skulle äta "pizza" ikväll.
Så kvällen har spenderat hemma hos becka med linn ida och sessan, god mat och bra tvprogram.
Men men ville bara visa att jag lever ;) Vi hörs när jag kommer hem!
Pusspuss

true love?

Åhh vad är mitt problem? Jag sitter här hemma och lipar till sex and the city. Jisses..
Det är det avsnittet då Carrie precis flyttat till Paris och Big inser att han älskar henne. Åhh så romantiskt!!!
Tänk om man själv fick uppleva det? Att en person älskar en så mycket fasten man är med någon annan att han skulle åka till en annan kontinet för att försöka vinna tillbaka ens kärlek. Men antar att det bara händer på film...

could you be the one i need?

När jag var ute och sprang så lyssnade jag på min ipod och då kom denna rätt gamla låt is it you. Den är dock sjukt härlig. Man blir grymt taggad av den! :) Dock är denna versionen "lugn"
Vad tycker ni? bra? dålig?

sommar

Nu har jag vart ute och sprungit en runda och precis tagit en härlig dusch. Blev inte en jätte lång runda eftersom jag ska träna fotboll ikväll. Men imon har jag ingen fotbollsträning så då blir det en lång runda! :)
Ska snart ut och pimpa mopeden men först ska jag nog ta det lite lungt och kolla på film :) Slog precis på tvn och såg att extreme movie börjar nu precis så ska nog kolla på den :) Vi hörs senare!

åhhh sommar <3


mycket att göra idag...

Godmorgon sunhines!!
Idag vaknade jag av att jag fick ett mms av nån random person. Det var en snögubbe som hade snöbollskrig med två ekorrar typ? haha. Ja så kan det ju också vara kul och vakna upp. Nu sitter iallafall jag i min säng och ser ut som jag  vet inte vad. Jag ska snart gå ner och äta frukost och sen ska jag faktiskt ut och springa även att jag har fotbollsträning ikväll! Duktigt va? Sen ska jag tvätt min moped för den ska säljas! Ska nog lägga ut en liten "annons" på bloggen ifall nån av ni kära bloggläsare är intresserade av den :)
Sen ska jag nog även lägga ut den på blocket.
Men men ska som sagt äta frukost nu så vi hörs senare! :)

Alla älskar Raymond

Mina vänner har lämnat mig och mitt rum ser ut som berlin efter andravärldskriget. Inte okej!
Är bara så sjukt trött så vill sova nu! Men min mage kurrar för mycket så ska nog gå ner och ta mig en macka.
Imon är det tisdag och då ska jag träna sen på kvällen ska jag mysa med Linn & Becka. Vi ska köpa pizza vikingrulle dirket efter min träning sen hem till nån av oss och kolla på alla bra tvprogram som sänds! Hihi tisdagar är den absoluta bästa tvdagen håller ni inte med mig? :)
Men som sagt va ska nog ner och ta mig en macka nu sen kallar sängen på mig ♥
God natt!


buhu :'(

Åhh varför är mitt rum alltid lika stökigt när min vänner har gått hem? :(

slingar håret

Just nu sitter jag och slingar håret hihi! No fucking blondering av hela håret. Ni kommer kanske ihåg att jag satt det på min dissalista innan.
Det är iallafall Becka som slingar mitt hår som tur väl går frisörlinjen ;)
Vi får väl se hur det blir! (y)

Snövit

Hej alla! Nu var det längesedan jag skrev ett inlägg eller ja nån timme sedan. Har faktiskt inte så mycket att skämmas över med tanken på hur dåligt alla i Ronneby uppdaterar idag ;)
Men just nu sitter jag i min säng med Linn,Becka&Janni. Vi kollar på snövit och disskuterar Siesta!
Becka sökte med jobbet som gatevakt nu och skrev att hon ville jobba med mig och linn och vi får ju verkligen hoppas på att hon med får jobbet! För nu har jag och Linn tackat ja till jobbet! Så vi åker den 26-30 Maj så slipper iallafall två skoldagar ;) Hihi!
Det ska bli så kul och träffa massa nytt och härligt folk (förhoppningsvis härligt folk) men det är det säkert!            
Vi kollar även på Snövit och de sju dvärgarna. Har inte sett den på typ tusen miljoner år typ! Barndomsminnen asså!
Men uppdaterar mer sen!
PUSS

Gatevakt på Siesta?

Jag läste mina mail innan och såg att jag och Linn har fått jobb som gatevakt på Siesta! Ni vet festivalen? Vi har fått jobb på festivaldagarna torsdag,fredag & lördag. Vi får inga pengar för det men vi får vara på festivalen grattis plus vi får boende och mat grattis. Och vårt jobb innebär att vi får vara backstage osv så vi får ju träffa alla artister ;) Låter inte detta jätte kul? Ifall ni fått jobbet, hade ni tagit det då?


flufff

Satte upp mitt hår i en knut igår kväll och jag släppte precis ut håret. Väldigt fint fluff måste jag säga!!

SÖTT!!

Tacobar a la Amanda

Som jag nämt innan så ÄLSKAR jag taco och idag var jag rikigt sugen på nachos. Ni vet alla storbloggare i sthlm går ju bara till tacobar såfort de är sugna på taco men eftersom jag bor i den största hålan i sverige får jag helt enkelt ta saken i egna händer!

Tacobar a la Amanda

Dagens fråga




Anonym om dagens fråga:
Din blogg är så bra!
Kan inte du göra ett sminkinlägg och visar hur du sminkar dig?


 Svar: Tack så himla mycket!
 Jo jag funderar faktiskt på att göra det eftersom så många är så nyfikna
 på hur jag sminkar mina ögon. Men ett sånt inlägg kommer lite längre fram
 när mina läsare ökat ännu mer. Så håll ögonen öppna! :)

fotboll

Hej sötnosar!
Nu är jag iskall! Har suttit och kollat på fotboll i det ruggiga vädret blää. Dock vann RBK med 2-1 så det var ju bra :)
Just nu sitter jag i min säng med mitt jäkla påskägg haha och kollar på Hata Göteborg. Var ju sjuukt länge sedan man såg den nu. Kommer ihåg när den var ny typ sommaren 2007 eller nått när man kollade på den exakt hela tiden. Menmen idag blir det nog ingen springrunda vädret är ju förjäkla äckligt för det!!
Så blir nog ännu en mysdag ;)
Hade dock velat kolla på Mjällby men sparar det till det blir lite finare väder hihi! :)

Gissa rumpan!


god natt!

Nu kommer sista inlägget för dagen. Har varit dålig uppdatering idag tyvärr. Men blir lätt så en dag som denna när man är bakis och känner allmän bloggtorka. Men imon blir det bättre för då kommer förmodligen även jag mår bättre :)
Imon ska jag upp rätt "tidigt" för jag ska kolla på fotboll på jernvallen kl 11. Heja på mitt lag :)
Kom och kolla ni med vetja :)
Sen ska jag även ut och springa en runda. Det är det minsta jag behöver efter denna fettohelgen asså!
Var ju så duktig på springa där ett tag men sen när man blir sjuk så måste man börja om från början igen. Men så är det ju med allt i livet tycker jag. Såfort nått rasar är det bara att börja om från början.
Men men även mer bilder imon det lovar jag!
Tar även en dagens fråga imon med :)
Så sov gott så hörs vi imon! :)

Hos Janni

Nu sitter jag hos JANNI och kollar på ******. Mja vad är det vi kollar på? Jag håller det fortfarnade hemligt ;)
På tisdag får ni veta om det blir av hehe ;)
vad tror ni det är jag ska göra? :)
Ikväll ska iallafall jag och Janni ha tv-kväll med hennes jävla påskägg haha både hon och jag har fått extremt mycket godis i påsk som det känns som om vi aldrig kommer bli av med-_-
Linn & Becka kommer kanske om de orkar men det tvivlar jag på ;)
Men men jag uppdaterar nog mer när jag kommer hem :)
PUSS

Janni!

Förlåt för extremt dålig uppdatering idag men jag har varit så himla bakis så jag har bara legat och kollat på film. Rätt mysigt faktiskt. Jag kollade på Benjamin Buttons otroliga liv. Dock har jag sett den förut men den är ju så himla bra håller ni inte med mig? Ifall ni inte sett den så rekomenderar jag den verkligen.
Janni ringde iallafall mig precis. Hon har varit i Jämjö hela helgen och jag hara bara väntat på att hon ska komma hem och nu har hon gjort det. Så nu tänkte jag duscha av mig bakfyllan och gå hem till henne :)
Lägger nog in nån bild på mig innan jag dra till henne så ni får se hur fräsch jag är dagen efter. haha!

TTYL ♥

dagens fråga



Anonym om PArty!:
vart har du köpt linnet? jättefint!!


Svar: Tack så mkt! Jag köpte linnet på kompaniet i Karlskrona i höstas. Men såg även i vintras att de fanns på LK i Ronneby med :)

tack!

åhh vad jag är hungrig. Magen är ju helt tom efter denna bakfylla...
Den person som kommer hem till mig och gör en macka till mig kommer jag älska föralltid


Nej jag får ta tag i detta nu och resa mig upp ur sängen och gå ner och bre mig en macka. Hur svårt kan det vara?
 
Vill även säga tack till alla ni som kommentera sånna söta kommentarer! Det värmer verkligen!

om mitt fylleinlägg

Haha nu är jag vaken och bakis som jag trodde jag skulle vara.. läste precis fylleinlägg jag skrev inatt. Jag är verkligen helt störd. Hoppas ni inte tog det på allvar :)
Nu ska jag sova lite till och sen ska jag kolla på min mobil ifall jag tog några bilder igår isf kommer de upp senare :)
TTYL ♥

fylllllle

Fylleinlägg på G!!!
Nu är jag hemma kl är typ halv fyra och jag måste bara säga.. Vilken galen natt asså!!! Har träffat så mycket nytt folk och haft så roligt och allt sånt. Snackade med en militär som hade sökt tjänst i Afgahnistan och sånt helt sjukt.. Sen snackade jag även med folk som flyttat från R.by men kommer hit på helgerna och sånt. Det förstår jag inte :P Hade jag flyttat härifrån hade jag aldrig vänt mig om igen. NEEJ nu är det alkoholen som talar. Vi hörs imon när jag spytt klart osv för känner redan nu att jag kommer vara bakis som ett jävls ASSSSSSSSSSSS

PArty!

Asså gud jag är så himla dålig på hålla sånna här fåniga löften, men anledningen till varför jag inte skulle festa var ju för jag skulle vara ekonomisk denna månaden och jag ska ju festa ikväll och det blir på 40krs vin så det är ju faktiskt rätt ekonomiskt! Haha jag är ju knäpp!
Aja om vi hamnar på samma fest ikväll kommer du se mig bära detta.!


Nu ska jag iallafall hem till Svanberg för pizza med laget
Sen dra jag vidare! Ses på katrins inatt antar jag haha ;)
Ha en underbar lördagskväll/natt :)

Facelook

Här kommer dagens/kvällens facelook. ifall ni undra varför jag är så "översminkad" är det för att det blir förmodligen lite party ikväll iallafall :$

lång promenad

Nu är jag äntligen hemma efter en rikigt lång runda. Blev inte som jag planerat för min ipod dog dirket när jag kom utanför dörren så gick i 1 och 1 halv timme utan musik och utan någon att prata med. Det blir rätt tråkigt så istället hälsade jag på alla som gick förbi mig. Haha det är inte likt mig. Men det var faktiskt rätt trevligt. Hälsa på totalt främmande människor :)
Nu har jag tagit en härlig dusch så då är det väl dags att göra sig iordning för släktmiddagen :)
Facelook kommer när jag är klar kanske dresscode med om min kamera har batteri :)
TTYL ♥


äntligen på väg, luften följer dina steg

Godmorgon alla glada!
Idag är det skit fint väder, så jag ska ut och gå igen. Men tror nog jag ska gå med min ipod idag :)
Senare idag ska jag på släktmiddag. Då blir det massa påskbord :) Sen på kvällen blir det pizza hemma hos Svanberg med laget. De flesta ska väl dricka men inte jag! :)
Känner ingen mening med det ikväll för de flesta i laget ska till ron sen förutom vi "junisar" som inte kommer in :(
Men men nån dag fyller väl även jag 18 :) Har faktiskt inte så bråtom dit. Vill inte bli vuxen egentligen :( Så mycket ansvar och krav blää inte min grej.
Men men föhoppningsvis hinner jag mogna lite tills dess ;) Nu ska jag iallafall äta frukost sen ut och gå så vi hörs när jag kommit hem :)
TTYL ♥


Linny & jag vi är goda vänner fast vi är mycket...

Nu har lilla Becka cyklat hem i mörkret. Så då var det bara två kvar. Jag & min kära granne. Jag sitter här i min säng med värsta magkramperna efter allt godis. buhu :'/ medans grannen sitter och läser om olika sexställningar. Hon taggar inför vecka 15.. upps vad sa jag nu?
Nej glöm det skulle ju inte avslöja något om den "hemlisen" men det börjar faktiskt bara se ljusare och ljusare ut. Bara inte en viss pojkvän fuckar ut! Hihi inga namn nämnda :)
Avslöjar förmodligen efter helgen vad det är som kommer hända förhoppningsvis :)
Aja kollar även lite på south park. Finns ingen roligare serie, eller jo men ingen tecknad. Håller ni inte med mig?
Men jag bloggar förmodligen när grannen gått hem för vill som sagt va inte vara osocial mot mina vänner :)

TTYL ♥



linn&becka gästbloggar`!

tjenixen zixten! :)
här sitter vi o leker lite med amandas dator, har tagit lite finfina bilder som ni alldeles strax ska få se här nere.
amanda har även fått ett superstort påskägg som vi hjälper henne att äta opp, snälla som vi är. :)
hångla med oss.


l i n n o r e b e c k a

 
 
 
 
 
 


.

Ikväll ska jag vara med min undebara vänner! Sitter faktiskt och väntar på dem just nu :)
Vad vi ska göra ikväll vet jag faktiskt inte. Hoppas de planerat in något kul :)
Vad ska ni göra ikväll då kära läsare?


Håkan Hellström

Idag fyller min absolut favorit artis 36 år! Grattis till honom!
Här är min favorit låt! Enjoy

Svar på fråga

Anonym om veckans blogg :):

Din blogg är så bra!!
Vad använder du för mascara, har du lösögonfransar?


 Svar: Tack så himla mycket! :)
 Nej jag har inte lösögonfransar :) Men jag änvänder massa olika mascarer men brukar oftast hålla mig till märket Maxfactor. Det är ett jätte bra märke för dej som vill ha mer volym på dina fransar :) för en mer fylligare effekt brukar jag använda Maybelline.


veckans blogg :)

Namen vad är detta? Shit tror nog misssjulia.blogg.se gjorde min dag precis! Klickade mig in på hennes blogg och såg att hon "utsett" mig till veckans blogg. Åh vad glad man blir när man ser sånt här! Man blir liksom sporrad att fortsätta och göra bra ifrån sig då. Stort TACK Julia! :)

En glad Amanda

home again

Fotograferingen gick bra tror jag, Jag fick sitta ner som vanligt.. ni vet kort på främsta raden.. Ja alltså fotograferingen var ett lagfoto med fotbollen. Efteråt cyklade jag ner till stan och lämnade fimerna vi hyrde igår kväll. Sjukt varmt var det att cykla hem med solen i ryggen som bara stekte på skinjackan. blää, min jeans jacka nu tack?!
När jag kom hem fick jag mitt efterlängtade påskägg hihi :)

blog you later

Nu är det dags för fotografering nere på vandrahemmet sen när jag kommer hem ska jag få mitt påskägg så blogga mer då!
pussss

Puuuhh

Nu har jag & grannen varit ute och gått i ungefär två timmar. Mina ben är rätt trötta måste jag säga. Men om en timme ska jag ner till vandrahemmet för att fotograferas. Asså just nu är jag så himla glad för jag & grannen gick och snackade om massa kul vi ska förhoppningsvis göra vecka 15. Det måste fan bli av för just nu är jag så himla taggad på det. Tänker inte skriva ut vad det är i bloggen förens allt är 100% säkert ;)

Linny

haha

GoodFriday

Idag är det långfredag!
Och jag måste faktiskt säga att jag tycker påsken är en jätte härlig högtid. Dock gillar jag alla högtider. Idag var dagen Jesus blev korsfäst. Så varför heter då dagen goodfriday? Nått man kan undra över :)
Idag ska jag iallafall få mitt påskägg :D Så kommer väl väga plus 5 kilo nu efter påsk haha!
Men eftersom det är så fint väder idag ska jag nog ut och ta mig en promenad med mys mys :) Ska se ifall grannen vill göra mig sälle :)
Men nu ska jag ner och äta frukost! Blir nog x-antal kokta ägg med!
HAPPY EASTER!

.....

orkar inte skriva något för orkar knappt hålla ögonen uppe så vi säger god natt här & hörs imon.

myspys

Nu sitter jag i min lilla soffa ihopklämd med Fannie & Gustav. Även Rasse är med.
Vi har precis sett den sämsta äckligaste sjukaste "skräckfilmen" någonsin.. Home movie hette den. Hyr den inte ffs.
Nu ska vi se en lite bättre film tror jag. American virgin tror jag den heter. Aja uppdatera när de andra gått hem för vill ej vara osocial ;P
TTYL ♥

skräckfilm

Sitter just nu i min säng & väntar på min lilla sockertopp!
Vem kan det vara? Jo hon är liten, busig, het kropp, brukar vara bakfull, hon är min favorit person att supa ner. Det kan bara inte vara någon annan än Fannie Mattsson.
Hon kommer iallafall vilken sekund som helst, sen ska vi vänta på Gustav som tränar.
Ikväll blir det skräckfilm och massa godis tror jag! Det är faktiskt tillåtet att kränga massa godis när det är påsk!
Imon får jag mitt fete stora påskägg hihi!
Nån mer än jag som brukar få stora påskägg fyllda med godis? Alla hoppas jag för det tillhör ju faktiskt påsken :)

Btw Fannie ska övningsköra hit så håll er inomhus en liten stund till bara :)

Taco!!

Nu ska jag alldeles starx äta min absoluta favorit mat TACO!
Vi (min familj) äter alltid taco på fredagar exakt alltid, dock ska vi äta det idag för mamma tyckte att idag var det som en fredag. Så detta blir tredje gången jag äter taco inom loppet av en vecka haha. Men är det ens favortis rätt så! :)

ronnebybor...

Nu är jag hemma från stan igen efter tagit en glass med Linn & kollat runt i stan lite! :)

Måste bara säga att vissa Ronnebybor måste ju blivit tappade som barn eller något. För vissa människor vet helt enkelt inte hur man beter sig som en "normal" människa bland folk.
Visst om man är lite udda och sånt men gränsen måste ju dras någonstans.
Och det känns som när man ligger på varandra på torget och håller på och skriker som ett par j*vla fjortisar är gränsen dragen för så beter man sig helt enkelt inte. Visst kommer jag ihåg hur det var att vara tretton man ville ha uppmärksamhet osv. Men vissa är ju bara allmänt störda.
Detta är verkligen Ronneby i ett nötskal. Sen alla dessa människor som hänger utanför Willys eller utanför/innanför gallerian och beter sig som ett par apor som håller på och skriker och skräpa ner med deras äckliga ciggfimpar. Finns det ingen annanstans ni kan vara? Typ långt inne i brunnsparken? Tack på förhand isf!



ray ban

Nu har jag städat klart! Eller aa jag har inte dammsugit än men det gör jag när jag kommer hem för nu ska jag er till stan och ta en glass med Linnsan!
Eftersom det är så soligt ute åker min äkta Ray ban brillor på!

Påsklov!!

Hej alla sötnosar!
Nu har äääntligen Ronneby tagit påsklov och fybubblan vad skönt det ska bli med en veckas ledighet. Denna veckan har varit riktigt tuff måste jag säga. Aldrig har jag varit såhär trött tror jag ;P
idag hade vi en lektion, då vi skulle träffa han den irländaren. Men han dök aldrig upp så vi körde hänga gubben hela lektionen istället. Vilken menningsfull dag!
Nu ska jag iallafall storstäda mitt rum för ikväll får jag fingäster! Ni kan aldrig gissa vilka :D
Hihi vi hörs när jag städat mitt rum!
denna låten kommer lätt spelas HÖGT i mitt hus nu när jag ska städa

RSS 2.0