borta bra hemma bäst

Vart på jobbet idag..blablabla.. Ja ni palla inte läsa om min dag på jobbet det förstår jag :)
Becka har vart här ikväll. Vi tog en fika för idag tog jag hem lite bullar från jobbet så bjöd beckis på en fika så nu mår jag skiiiit illa. :(( och becka har gått så nu sitter jag helt ensam i vardagsrummet. Inte ens mamma och pappa är hemma. buhu.. Men Linnsan kommer snart så det är bra. Jag hade dock behövt duscha men mamma är inte hemma så what to do..
Asså gud vad tråkigt det måste vara att läsa min blogg? Allvarligt talat. Sommaren är ingen årstid för en blogg. Hösten är typ bäst? Tycker jag iallafall :) Asså visst kanske kul att läsa om festerna och allt sånt på sommaren men det blir ju inte jätte mycket update eftersom man antingen jobbar eller ligger på stranden eller är iväg. Men jag ska blogga på och "stå ut" sommaren för sen är det ju faktiskt höst :)
förra sommaren. BRUN! vill vara brun nu med. Imon är jag ledig så då ska jag ut till stranden :D

sista arbetsdagen denna veckan woho!!

god morgon god morgon! Nej men skit fint väder idag så det tar verkligen emot att gå till jobbet men what to do..
Idag börjar jag också halv 12 och stänger så är hemma någon gång efter åtta om inte tågsatan blir försenat idag med. Få hålla tummarna för att det inte blir det..
Just nu sitter jag och äter frukost ska alldeles starx cykla ner till stationen.
Har väl inte mycket mer att säga så slänger in en dagens outfit :)
ser fult ut att jag har strumpor :( haha

tattoooooo

Just det beställde tatueratid idag.. spännande ;)
snygga Angelina Jolie

Tisdag & äntligen update

Hej alla söta!
Ursäkta för dålig uppdatering. Har vart på jobbet hela dagen som ni alla kanske förståt? :)
Började halv 12 idag så vart tvungen att ta bussen halv 11 så lite sovmorgon blev det :)
När jag skulle hem från karlshamn så vart tåget försent såklart. Min typiska otur. Vart rätt lättklädd med så fick sitta och frysa på tågstaionen inte okej :( Sen var det typ 4 småkillar som satte sig skit nära mig och var fett störiga. Tror de pratade skit om mig men vet inte eftersom de snackade albanska :( Men de snackade och sedan kollade på mig... har aldrig känt mig mer ledsen i hela mitt liv...
Nej men var hemma i ronneby kl halv 9 iallafall och då mötte fille upp mig på stationen. Vi ska spendera kvällen ihop för vi firar hela 5 månader idag hihi grattis på oss!!!!
Fille sötnos ville inte vara med på bild :(
aw söt

videoinlägg


streesssss

Off to work!
Uppdaterar när jag kommer hem för nu hinner jag tyvärr inte.
kyss!

nu vet du allt om ingenting

Haft en skön dag idag. Legat och solat som ni vet och fått lite färg hihi!
Sen har jag även jobbat lite med mitt andra jobb eller vad man ska säga :) Så himla duktig är jag :))
Och nu ska jag över till grannen. Becka kommer bort också och i natt sover min man hos mig. Perfekt dag ju :D
Jag just nu, linnsan i luren
Oj vad oskyldig man kan se ut haha!
hejhej Linn!
och så avslutar vi med en seriös bild. hahah ser ni min tunga?? Den ser helt sjuk ut :O

Midsommar

Nu kommer äntligen midsommar inlägget upp.. Sorry för att det tog tid men aja. Här är det
Min midsommar var hur bra som helst. Den började hos Martin redan klockan 4 där bjöds på bål och härligt folk. Vi lekte en massa och grillade, vissa badade andra försökte klätra ner från balkongen (host jag host) Kvällen innehöll ialalfall en massa spåreri och det är det viktigast haha!
Här har ni lite bilder från kvällen. Det är långt i från alla. Det roliga med bilderna är att det är olika fotografer på nästan alla bilder för Linns kamera gick runt hela kvällen :D
i början av kvällen. Jag och Becka verkar ha kul
en glad Björn och en mysko Adam
awwww
Linda, Hanna och Amanda visar upp sina ronnebyflicksskills
fulla Glada killar..
en full glad Amanda
Martin vart väldigt frustrerad på denna kanot full med vatten som Adam och olof lyckas välta mitt ute på havet haha! Det bästa var att de hade sina kläder på sig...
Martin raggar ;)
Simon ville inte bada han ville bara visa upp sig ;)
Sara & Hanna dansar loss ;)
Likaså jag & Boneck ;)
Becka och jag cyklade en runda. Vi kom dock inte så långt för det stod kossor mitt i vägen haha
Jag & söta Izabell. Som ni ser börjar det spåra här haha!
Tack alla som gjorde kvällen bra!

Min absoluta favoritlåt

så nu har jag solar klart!
Har legat och lyssnat på underbara håkan. Hans album två steg från paradise har gått i repet hela tiden och min absoluta favorit låt är helt klart Man måste dö några gånger innan man kan leva.
Åhhh take med back to Siest! (Denna videon är från Circus och inte från siesta. Det var sjukt mycket mer tryck nere på Siesta) har aldrig någonsin vart så lycklig som den kvällen. Jag och Linn stod allra längst fram och grät haha! Men i Augusti få jag se honom och augustifamiljen igen ♥

solen skiner & himlen den är blå

God morgon. Eller morgon och morgon. Idag sov jag verkligen ut hur skönt som helst och det behövde jag verkligen. 
Är på jätte bra humör och det är förmodligen för solen skiner så jag ska ut och lägga mig i solstolen för att pressa lite för imorgon blir det nämligen jobb :)
Senare lägger jag upp midsommar inlägget så klicka in er här lite senare :)
TTYL
brännan jag fick efter siesta, måste jobba vidare på den :)

Kanske dags att uppdatera?

Hej alla fina!
Jag hade en jätte bra midsommar och jag hoppas ni med hade det :) Tyvärr hade jag inte med mig någon kamera så tog inga bilder men som tur väl är gjorde Linnsan det så hon håller på att ladda upp dem på FB just nu så jag ska låna några där ifrån om det är okej linny?
Så skriver mer om midsommar när jag fått tag i bilderna :)
Idag ska jag iallafall hem till min underbara pojkvän :) Vi ska chilla med hans syster och hennes pojkvän tror jag :) Så det blir nog mysigt :) Kan inte göra något allt för jobbigt idag för jag är rätt bakis. Men det ska man vara dagar som dessa eller hur? :)
Men iallafall håller på och fixa mig just nu så uppdaterar när jag är klar :)
Jag förra midsommar. Shiiiit vad jag har förändrats..

En midsommarnattsdröm

Bra med uppdateringen idag men det är ju faktiskt midsommar så jag tror inte det är så många som sitter inne och läser min blogg då :)
Men iallafall blev precis klar med sminkningen och nu väntar jag på becka som ska hjälpa mig med mitt hår :) Sedan åker vi ut till martin och där blire fest! Har inte festat riktigt på jätte länge så jag är duddit taggad :D
Hoppas ni alla får en super bra midsommar och blir lite extra kär i någon :D

trött tjej

Sitter i min säng med min älskade pojkvän. Vi har precis satt igång en film så kan inte göra något jätte långt inlägg för vill spendera tid med min kille. Sen skiter jag i vad andra säger om det. Ville bara säga det :) hihi
Har inte uppdaterat något ikväll för det har varit massa annat. När jag kom hem från jobbet åt jag sen stack jag ner och solade sen mötte jag upp fille och sen duschade jag och efter det käkade fille sen spelade vi skipo och sen bröt helvetet ut och efter det har jag vart för upprörd för blogg men nu har jag lugnat ner mig så nu ska jag och babe kolla på film :)))))
Så hörs imorgon och då är det midsommar woho!! Ingen ska få förstöra min dag imon :)
Solariebrun solraiebrun vill inte va blek se ut som en grek.

sista arbetsdagen denna veckan

Igår var jag sjukt trött så därför var uppdateringen ingen höjdare igår.
Idag vaknade jag iallafall upp med värsta nackspärren. Inte okej gör skit ont när jag kollar åt vänster eller tittar upp för snabbt. Aja jag säger bara lycka till på jobbet idag Amanda. Det är ju verkligen jag som stänger idag med.. Få ta en panodil och se ifall det blir bättre. Eller kanske ska pröva ta en starkare värktablett har ju några kvar sedan operationen.
Förhoppningsvis går det över under dagen. Annars måste det gå över tills imon annars blir jag sjukt ledsen. Är ju midsommar imorgon och då vill jag ju inte se ut och beteé mig som en invalid..
Aja jag hinner inte göra ett jätte långt inlägg för vill gärna inte missa bussen.
Men här har ni en bild på hur jag ser ut idag. Med uppsatt hår. Snyggt. Verkligen. Asså jag hatar verkligen uppsatt hår. Undra hur många gånger jags sagt det?
Ska dock sätta om håret för det är sjukt slarvigt..

.

hörs imon.

hemma från jobbet

Haft en jätte bra dag på jobbet. Helt okej mycket att göra. Imon lär det ju bli värre. Men det är bara kul när man har mycket och göra :) Börjar halv 12 imon med så jag stänger då också :) Dock kommer mamma och hämta mig med bil imon så jag slipper ta tåget skönt! 
Jag måste passa mig rejält i sommar så jag inte gå upp typ sådär 10 kg. Jissies ni ska se vilka bakelse det finns där alltså..
men men just nu sitter jag nyduschad i sängen och kollar på glee. Väntar även på min man ♥
Så att det var någon som hade frågat varför jag inte kommer kunna bada i sommar och det är en rätt lång historia men jag opererades i Mars igen och det har inte riktigt läkt än och vet inte när det gör det heller så det är därför. Kanske väljer att förklara lite nogrannare någon annan gång :)
köpte även ett linne på bikbok idag (gick inom där innan jobbet)
Det är det blåa jag har på mig på bilden nedanför dålig bild på det men det är ett helt vanligt linne det var färgen jag fastnade för :)

Onsdag va?

Då var det back to work! Men jag klagar inte direkt :) Igår när jag var ledig längtade jag lite efter jobbet och det känns ju inte jätte normalt? Eller? Men det var ändå skönt att vara lite ledig :) Nu har jag bara två jobbdagar kvar denna veckan sen är det lång helg :) Tyvärr stänger jag idag.. Lite nervös inför det.. Så jag är inte hemma förrens med 8 tåget tror jag :) Drygt men samtidigt så börjar jag ju inte förrens halv 12 så det är ju härligt!
Men iallafall hinner inte göra något super långt inlägg för måste hinna äta frulle innan jag tar bussen halv 11 :)
Drygt att jag måste ta bussen en timme innan jag börjar men så få det vara :) Jag kanske hinner gå inom bikbok innan jobbet :) Ja det ska jag nog göra :DD Nu blev jag lite glad. hihi!
Såhär ser jag ut idag. Asså usch jag hatar verkligen ha uppsatt hår :(( Eller nej jag tänker inte lägga upp den förresten för det ser förjävligt ut. 
så istället lägger jag upp en bild på dessa snygga skor som jag inte ens kan ha för jag fick hem en storlek förstor det märkte jag första gången jag använde dem så jag kan inte lämna tillbaka dem.. Någon som vill köpa dem? det är stl 37 hihi :)))

För du var solskenet & jag var ensam.

Hemma från gymmet nu. Gick bättre än jag trodde faktiskt så jag är nöjd :) Fåse om jag hinner gymma imon med men det tror jag inte för jag kommer nog hem med åtta tåget :(
iallafall hinner inte göra någon allt för långt inlägg för ska äta nu sen ska jag över till grannen för myskväll med brudisarna :D
Jag lekte lite i camen som vanligt...
det börjar alltid seriöst..
och slutar alltid oseriöst...

lets hit the gym!

För första gången på hur länge som helst! har varit på gymmet någon enstaka gång denna våren men då har jag bara solat. Har inte tränat riktigt sedan i december. Och sedan mars månad har jag inte tränat över huvudtaget. sorligt men vad ska man göra liksom? Och nu äntligen kan jag förhoppningsvis tror jag?? Börja träna igen. Ska iallafall ta det lungt idag ska "springa" på löpbandet. Vi får väl se hur det blir med det. Har som sagt inte tränat riktigt sedan i december så ni kan ju själva lista ut hur min kondition är hehe :( så hittar ni någon avtuppad uppe på löpbanden är det förmodligen jag ;P
Sen ska jag även sola idag. God bless solarium en sommar som denna.. Sämst väder och jag kommer jobba hela tiden så vad har jag för val liksom? :O
Behöver verkligen klippa och färga mitt hår det är helt sjukt! Hur slitet som helst och färgen är jag sjukt trött på. Tyvärr har jag ingen tid förens den 1 juli hos frissan så måste se ut såhär på midsommar. wiie...

teeny weeny string bikinis

Ääääälskar min nya bikini från style by tyra. Synd bara att jag kanske inte kommer kunna bada i den i sommar.. Men jag får iallafall sola i den och det är ju också bra!
Det tog 5 veckor från att jag beställde den tills den kom och när det väl kom var det självklart fel storlek. Alltid ska något krabba när det är jag som gör det. Iallafall tur i oturen att det blev fel storlek (fick en förstor storlek) för den satt perfekt på tuttarna men nederdelen satt väl lite sisådär haha! Men som tur väl är kan man knyta åt banden och tror mig det har jag.. HÅRT!
Men jag är nöjd så tack Tyra för denna underbara bikini :)

stolt flickvän

varför? för idag var min man med i veckans lag i blt hihi ;)

Mitt sommarjobb

Ja som jag skrev innan så var det någon som undrade vart jag jobbar och om jag tycker det är roligt eller inte.

Ja jag sommarjobbar alltså på ett konditori i karlshamn som heter Sjölands någon som har varit där kanske? Eller kansk inte det öppnade i Februari tror jag. Men ja man vet aldrig. Förhoppningsvis kommer ni dit i sommar när jag ska jobba där hihi :) Jag kommer jobba där hela sommaren olika mycket olika veckor. Denna veckan jobbar jag till exempel bara 3 dagar medans vissa veckor jobbar jag sex dagar i veckan :)
Jag står mest bakom disken och tar emot kunder och står i kassan och så vidare sånt kul :) Sen gör jag även olika mackor mest ostfrallor och sånt :) Plocka in disk och ställa det i diskmaskinen och sånt mindre kul.
Men som svar på frågan iafall det är roligt eller tråkigt så blir svaret helt klart att det är roligt mycket tack vare mina arbetskamrater :)

Jag tänkte faktiskt ta lite kort idag på jobbet men glömde bort och hann inte riktigt men ska göra det någon dag så ni får se hur det ser där :)

Jag hatar inlägg utan bilder så därför tänkte jag att jag kan lägga upp denna söta bild på mig och min hemliga pojkvän :)

dom var bara kids men gifte sig ändå

ÄNTLIGEN hemma från jobbet! puuuuh! Nää där överdrev jag. Har haft en riktigt rolig arbetsdag idag faktiskt tänkte skriva lite mer om mitt jobb i ett annat inlägg för såg att det var någon som undrade vart jag jobbade osv :)
Men iallafall kom hem med 7 tåget så då hoppade jag direkt in i duschen och nu sitter jag nyduschad vid matbordet och käkar pasta med köttbullar mummmms.
Sen ska jag hem till min hemliga pojkvän ikväll igen toffel som man är.. tydligen.. host janni host.. jaja :)))))
Imon är jag ledig så då tänkte jag ta tillfället i akt att börja blogga "på riktigt" nej men ni har ju inte fått några riktiga blogginlägg än kan jag tycka. Tror ni tycker samma så imon har jag tid :) Ska även sola lite solarium eftersom solen vägrar skina såhär på sommaren.. Sen ska jag även jobba lite med mitt andra "jobb" Men det blir nog inte så mycket tror jag inte :) Sen på kvällen ska jag träffa mina underbara vänner ♥ Det blir en chips med dipp kväll för becka kommer hem från Ungern då så hon ville ha en chips med dipp kväll och klart ska hon få det då :)
Sen ska vi väl prata lite om midsommar med. Längtar som fan dit hehehhehhe ska bli dygnrak och däcka klockan 8 STANDAR! nej men det kommer nog bli en trevlig midsommar :) Hoppas vi har tur med vädret bara :)
Men nu kallnar min mat så måste äta upp den. Men vi hörs senare med ett inlägg där jag skriver om mitt jobb :)

Måndag morgon va?

God morgon!!!
Imorse var det inte lätt att stiga upp kan jag ju säga.. Men nu är jag uppe och färdig fixad ska bara få i mig en macka med. Fåse om jag hinner det annars få jag ta en på jobbet.  
Tyvärr kan jag inte visa hur jag ser ut idag *crycry* för jag har ingen usb-sladd här och fille har ingen webbcamera så ja.. Men tur det kanske? Jag är sjukt trött och skit täppt får panik jag har inget nässpray med mig. Någon mer än jag som verkligen inte klarar av att vara det minsta täppt? Jag är typ beroende utav nässpray.. Min bror är tvärtom han vägrar använda nässpray. Konstigt..
Oj nu kom jag lita av ämnet kanske? Inte för att jag hade något speciellt ämne men skitsamma. Sen idag har jag även en fiskbensfläta.. Vi får inte har nersläppt hår på jobbet. Jag har allltid nersläppt hår. Jag ser ut som jag vet inte vad med uppsatt hår så därför prövar jag en fläta idag istället och hoppas att det blir bättre :)
Men som jag skrev igår så är jag nog inte hemma från jobbet förens 7 ikväll så jag bloggar då :))
Ha en super bra dag hihihihihi! :)

Life as we know it

Tänkte bara skriva ett god natt inlägg. Man kan ju inte bara göra ett inlägg precis när man börjat blogga igen det går ju inte :)
Sover iallafall hos killen inatt. Vi såg nyss på en riktigt bra film. Life as we know it. Och självklart grät jag. Tror mannen min också gjorde det han döljde det bara lite bättre ;) Så den filmen rekomenderar jag just för att den manliga huvudrollen är så snygg. Bra runkmaterial :):)))) hyr den och gärna imorgon :))

Men men vi ska väl gå och lägga oss snart båda ska upp och jobba imon och tjäna feta pengar hehe!
Så bara så ni vet kommer det inte bli någon vidare uppdateringen imon för jag börja jobba 09.30 och är kanske hemma någon gång runt 7 tråkigt nog.. Men men hellre jobb än inget jobb typ ;P
SÅÅÅÅÅÅ sleep tight bitches :)
Life as we know it

I´m back bitches!

Ja ni läste rätt! Realamanda är tillbaka lite snyggare och lite bättre ;)

Nu har jag inte bloggat på snart 5 månader så jag hade lite bloggabstinens.
När jag slutade blogg hade ungefär 300-400 läsare om dagen så vi får väl se ifall jag kan komma upp i det igen ;)
Denna gången kommer jag dock inte göra massa töntiga och onödiga inlägg utan denna gången blir det mer seriöst... Pfft vem försöker jag lura? Jag seriös? knappast. Jag kommer förmodligen blogga på som vanligt och ja det kommer komma ett och ett annat ointresant videoinlägg då & då don´t worry ;)

Men jag hinner tyvärr inte göra detta inlägget för långt för jag måste fixa mig och packa lite för ska till min hemliga pojkvän "F" ikväll heheheheheh ;)
Jag kastar iallafall in en otroligt seriös bild på mig som jag tog precis. Nyduschad och fin hihi :)))
SÖT!

RSS 2.0