Höstlov

Fyfasen vad skönt det var i morse när klockan ringde halv 7 och jag bara kunde klicka av den och sova vidare!
Vaknade vid 10 någon gång utav att Filles granne spelade Håkan Hellström på högsta volym. Helt okej sätt att vakna upp på :)
Har vart hos Becka med för fille skulle klippa sig. Så fin han blev sötisen! Sen käkade jag och Fille på andra våningen. Och nu är jag hemma. Ska på teorikurs lite senare. Gruppens tredje men min andra dock så efter denna har jag 5 st kvar :)



Söndag

Alltid lika härligt att vakna upp bakis! Håller ni inte med?
Gårdagen vart rätt spårad. Skulle inte festat egentligen men blev så endå. Jag och Becka var och åt middag på Feralli. Väldans mysigt sedan åkte vi hem till mig och skulle pimpla lite vin. Ist blev det shotrace för becka hade tagit med spriten haha! Sen kom även Janni & Jesper bort. Spårade totalt för mig & Becka haha!

Ikväll ska mamma pappa moster och hennes man hem till fille. de ville se lägenheten så vi ska fika och sånt trevligt :) Sedan blir det nog myskväll för min och filles del. :)

Uppdaterar mer imorgon för jag ju lov då!! heheh!


Gårdagens look.

Dags för jobb!

Slutar vid 4 så är hemma runt 6 uppdaterar då :)


Red lips



Fredag underbara fredag!

Har vart i skolan idag. Sista dagen innan lovet skönt! Helt sjukt vad jag behöver vara ledig eller ledig och ledig på lovet ska jag jobba med mitt projektarbete nu när jag äntligen har tid :) Ska även jobba med mitt körkort. ska börja med fas A sen blir det nog en del övningskörning. Behöver det som sagt haha!
Var ute och körde alldelse nyss. övade lite på dragläge och det gick rätt bra och jag börjar bli bättre på starta med utan att få kärringstopp dock växlar jag fel hela tiden. Är en mästare på lägga i 3 ist för 1 (därav alla kärringstopp) sen var jag nära på krocka idag med plus att jag glömde stanna för en på övergångsstället.. haha ja men annars gick det bra! ;)

Ikväll ska det käkas taco med la famillia och även moster och hennes man. Sen kommer Becka och hämtar mig så ska vi köra till Kallinge för att spendera kvällen hos Ida. tusen år sedan man umgicks med henne känns det som så det ska bli kul :) Blir självklart idol och en massa tjockande :)


Söt bild på min amigas :) Saknar lilla linnsan som är i egypten

Nååå?

Vad tycker ni om min nya design? :)

adios

Nu sticker jag ner till körskolan! usch fattar inte varför jag är så nervös haha! inte likt mig..



Körkorts time!

Det jag skulle göra som jag inte ville skriva innan var att jag nu har skrivit in mig på körskolan! Känns super bra. Tänkte att jag kan skriva in mig och kanske börja med teorin lite smått men icke sa nicke! Ska på teorikurs redan ikväll. Den började i måndags men de tyckte att jag kunde likaväl hoppa in i den gruppen för de har inte börjat riktigt än utan gick mest igenom boken sist. Plus att det nästan bara var killar där så han tyckte det behövdes fler tjejer. hjälp.. Haha är skit nervös vet inte varför men aja. Nu kör vi körkortet here i come!


bilden tagen från nyheterna.net

Torsdag

Fick väl inte en jätte bra start på dagen.. Trodde jag hade sovmorgon idag för min lektion i internationella relationer vart inställd (har två lektioner på torsdagen) men klantig som jag är så kan jag inte mitt schema utan jag gisar hejvilt... det fick jag helt klart sota för idag för självklart var inte internstionella relationer på morgonen utan det var svenskan som var på morgonen.. och jag som hade min muntiliga nationella!!!!!! redovisning idag.. Vaknade kvart över 8 (vi börjar tio över) och jag var i skolan halv 9. grymt bra va endå? Så jag kunde göra min nationella redovisngen idag (skönt!!) hade inte velat sjukta på den.. Hur gick den då? Jo den gick faktiskt rätt bra. Kunde hela utantill.. När lärde jag mig det liksom? Och vart inte nervös alls så det var ju bra men vilket betyg jag fick är svårt att veta..

Nu är jag hemma iallafall. Slutade ju efter min redovsining så jag har sovit en stund. Drömde att jag spelat in en film och höll på att bli en stor skådespelare..och så väckte Fille mig. Typsikt huh? Många vet nog inte det om mig men jag älskar agera och hade mer än gärna blivit skådespelare...

Snart slutar mamma och då ska vi åka och handla och jag ska kaaaaanske ***** ** *** ** ********* haha! nördigt jag vet men vill inte skriva något om det inte blir så idag men ska se om vi hinner :)

Så hörs senare :)


Hade ni kunnat se lilla mig som skådespelare?

Skänk pengar till Rosa Bandet helt gratis!!

“Jag länkar nu detta företag och deras insamling, för om jag gör det så skänker dom själva 50 kr till deras insamling till Rosa Bandet. Det kostar ingenting för mig men jag sprider detta vidare för att det då skänks 50 kr till Rosa Bandet och Cancerfonden. Sprid gärna detta vidare du också”

Det enda du behöver gör är alltså att länka http://www.provabingo.se. på din blogg och sedan gå in på tyras blogg och kommentera att du deltagit. http://tyras.se/?p=27103 direkt länk till tyras inlägg du måste kommentera.

Så kom igen nu alla där ute med en blogg stöd bröstcancerfonden!!

Länk till företaget som skänker 50 kr per inlägg http://www.provabingo.se.
Insamlingen heter Rosa bingo på nätet


myser i min onepiece

ja jag vet jag borde plugga men är ju mycket roligare att ta kort med camen ju :)



videoinlägg

om man nu kan kalla det det... haha!

Min namnsdag

Japp idag är det 26 Oktober vilket betyder att jag och alla andra amandor har namnsdag så grattis till oss :)



Hur Joakim blev Erik

Anonym om Bloggtips.:
Varför kallar du/ni han för Erik när det inte är hans riktiga namn? :)

Svar: haha jadu det är en lång historia men jag drar den ändå. Det började när vi gick i ettan på Knut Hahn då alltså och vi hade upprop i början och ni vet lärarna kan ju inte ens namn då så man har upprop på vartenda lektion. Tydligen hade det blivit något fel i klasslistan så när lärarna skulle ropa upp Joakim så stod det Erik (det stavas med C egentligen men skriver alltid med K för reta jocke) där med för det är hans mellannamn. Och varje gång blev han skit sur när det frågade heter du Erik eller Joakim? Och det tyckte jag sjävlklart var super kul så började kalla honom Erik istället och så har det helt enkelt fastnat och nu har det spårat totalt med namne i klassen. Mina favoritnamn är då såklart Erik=Joakim Nettanjao=jag
Carola=Carro Fatima=Fannie Jozlana=Josefine dock kallar jag henne mest JB ja osv...
Ja sen har vi efternamn och allt men det orkar jag inte gå in på tyvärr. Som ni nu fattar så är vår klass väldigt dysfunktionell på ett bra sätt alltså. Tråkigt att vi slipptras om mindre än 1 år :(


my love


Adele – One And Only
Älskar denna låten, blir alltid lite extra kär när jag hör den!


Bloggtips.

Händer inte oftat att jag tipsar om bloggar men när min vän Erik börjat bloggad så måste jag självklart tipsa er alla om hans blogg. För er som inte känner Erik så är han en galen person som kan vräka ur sig vad som helst så dethär kan bli spännande. Sist Erik hade en blogg skrev han en berättlese i den kom jag ihåg som han uppdaterna någon gång i månaden om. Väldigt underhållande faktiskt :)

Läs den här ------> http://joko.devote.se/


En fin blid på Nettan & Erik

Vill ha!

Hur snygga är inte dessa skorna?

Nia SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Frågan är om man ska klicka hem dem eller inte??? Har lovat mig själv att inte shoppa innan jag åker till Malmö. Om det inte är något nödvändigt alltså. Kan man se dessa som nödvändiga? :D

Måndag igen?

Alltså är det verkligen måndag igen? Vart tar alla dagar vägen? Denna helgen till exempel gick i 190 typ. Men denna veckan får gärna gå snabbt för sen är det ju höstlov. Ska bli så sjukt skönt. Ska bara klara av nationella i svenskan på torsag :)

Annars då? Ja jag går till tjugo i fyra i dag egentilgen men gick bara halva dagen för jag har så jävla ont i magen. Typ kramp.. Hoppas det går över snart. Ska lägga mig i fosterställning och hoppas på det bästa typ. Måste bli bättre för har en massa att göra idag. Ska plugga.. Det kommer ta upp nästan hela dagen känns det som. Sen ska jag även jobba lite. Och om jag mår bättre ikväll ska jag nog ner till gymmet och springa... och kanske sola hehe!

TTYL!


Vill bara brun igen..


Lite sprit



Hur sjukt?? Har aldrig sett en sån här stor Smirnoff vodka förr. 3 fucking liter

Söndag

God morgon! Vaknade precis helt utvilad så skönt! 
Idag ska jag ägna dagen åt plugga. Även fast jag bara vill ut och gå i det fina vädret och ta tusen kort med min kamera. Ska försöka hinna med det också :)



God natt

Jaha det var denna lediga lördagen. Nästa helg jobbar jag ju :) Är det inte typiskt. Förra helgen när jag jobbade så var det fest både fredag och lördagen och sen denna helgen när jag är ledig och festsugen så är ingen annan det.. BLÄ! Men men nästa gång jag har en ledig helg så är det ju allahelgona och Friday Warming så då blir det jävla utgång och fete fest :) Awesome!

Aja ska sova nu. Fille kommer snart med men tror jag somnar innan honom för är super trött.

Just det hade besökrekord idag. undra varför...?

Naj men nu kom ju fille! skit bra! Så hörs imorgon sleep tight!


Saknar Grekland ♥

Kvällen

Ikväll har vi gäster här hemma eller ja mamma och pappa har några vänner över på middag så vi ska käka fondue. Tror inte jag käkat det någon gång? Vet att mamma och pappa gjort det innan men jag har inget minne av det. Aja ska bli spännande att testa. Sen ska jag träffa grannen. Och senare kommer våra söta vänner. Blir nog en trevlig kväll :)



solariebrun solariebrun vill inte va blek, se ut som en grek




kass uppdatering

Har helt och hållet glömt blogga de senaste dagarna. -har haft fullt upp hela tiden..
Men nu har jag tid för att blogga. Kom precis hem från Fille. Vi firade Hanna igår hos Filles mamma. Sen sov jag och fille vår hans lägenhet mysigt råkade somna med kläder och smink på igår haha vart super trötta dock vaknade vi eller flle vaknade mitt i natten och väckte mig så vi gick upp och borstade tänderna och jag fick sminka av mig. Sen somnade vi om på dirketen och jag sov till halv tolv idag. SKÖNT!

Idag ska jag nog plugga roligt tänker ni en lördag men måste göra min redovisning i Svenskan har muntligt nationellt på torsdag nämligen. (ÅNGEST)

Sen ikväll ska jag va med Linnsan. få se vad vi hittar på för kul :)


Jag just nu med gårdagens kläder.. nice

Dagens checklista

Skolan CHECK

Maxi och handlat inflyttningspresent till filip CHECK

Övningskört CHECK


Pluggat röven av mig CHECK

Slappa framför tvn CHECK


Nöjd med dagen ändå :)

Bilder från idag


I morse

Erik

Någon random brud



Söta bilder på mig & 'Fatti :)

Fick storstryk av Carro..

skolan är kul

Sitter i skolan just nu. kul. Har precis blivit intervjuad a tidningen. tack vare bloggen asså. Eller kanske inte. Nej de ville veta om vår resa till Österrike. Så hela första lektionen gick åt åt det härligt :) Så nu har jag bara en lektion kvar.. Tyvärr världens drygaste. Funderar på fejka mensvärk och gå hem.. Men jag orkar inte cykla hem så får väl vara kvar då..
Ingen motivation för skolan idag. blörk!



Söt va?


Onsdag

Så sjukt trött idag. Hade gärna legat kvar i sängen med mitt hjärta. Men idag har jag två lektioner en nu på morgonen sen håltimme och slutar halv 1 sen tror jag :) då ska jag hem och plugga sen blir det gymmet idag med :)
TTYL


do it bitches!




När ni ändå är i farten kan ni ju lägga till mig på wordfeud så jag har något att göra när killen glor på fotboll..

Annars då? Idag har jag:

Gjort min fjärde laserbehandling CHECK gjorde lika ont som vanligt

Pluggat på internationella relationer CHECK ska ha MVG

Kollat på DHW CHECK ett måste hallå?

2 steg från Håkan

Eftersom det är riktigt höstväder idag har jag tänt ljus och gosat ner mig i soffan med en filt om mig och kollar på Håkan Hellströms dokumentärfilm 2 steg från Håkan. Underbar är den! Se den vetja :)

http://svtplay.se/v/2556999/k_special/2_steg_fran_hakan



Tisdag!

God morgon! Blev ingen uppdatering igår för hade tyvärr viktigare saker att stå i.
Men idag är det en ny dag så då tar jag nya tag :)
Tisdag idag och vanligtvis så har jag bara en lektion på tisdagar men idag var den inställd så jag är ledig. Gitt som bara den. Så jag fick sova ut till halv 11 idag. Det behövde jag verkligen!
Snart ska jag ta tåget in till K:na för det är dags för min fjärde laserbehandling idag. Lite nervös faktiskt för mamma är inte med idag utan ska dit själv. Fille kunde inte heller följa med för han var tvungen att jobba..
Men jag klara nog det ;)
Så hörs runt tre tiden när jag är hemma igen :)
PUSS
image description

Måndag igen..

Idag vart jag skittrött har sovit rätt dåligt inatt. Eller har sovit dåligt de senaste nätterna faktiskt. Jag drömmer massa sjuka och obehagliga drömmar hela tiden.. Usch och fy hoppas det blir bättre snart.
Just nu sitter jag i skolan med sandra, Lisa, Elin och Carro vi har "jobbat" med psykologin :)
Lång dag idag slutar halv 4 så uppdaterar mer när jag kommer hem :)
Puss på er :)


Fräsh

Nu känner jag mig lite fräshare efter att ha vart på gymmet och svettats med Linn, stekt i solariet, tagit en varm lång dusch, rakat benen och gjort ansiktsmask :) Nu väntar jag bara på att Fille ska komma till mig. Men det dröjer nog så kan ju passa på att måla naglarna så länge :) 
image description



Ofräsh söndag..

Känner mig fett ofräsh fasten jag inte festade igår. Men ändå känner jag mig äcklig. Har jätte många finnar vilket är olikt mig. Torra läppar och mitt lypsyl är slut.. Känner mig som en liten knubbsäl med så måste rulla ner till gymmet men har ingen motvation idag.. Bud på ha en ta hand om sig dag? Typ ansiktsmask och sånt. Men måste hitta motivationen till att gymma och då kan jag även passa på att sola lite. Hatar verkligen vara blek.. 

typ såhär känner jag mig..


Lördag

Jobbat hela dagen & kvällen spenderas med min älskling så uppdaterar imorgon!


LOVE AMANDA ♥

Min åsikt

Det här är min åsikt om kvällens bidrag.

Moa: En Tomas di leva låt? Kom igen..? Nej jag gillade Moas audition när hon körde sin egna låt. Sen dess har hon inte imponerat på mig särskillt mycket och ikväll gjorde hon det verkligen INTE


Denise: Blekinges stolthet eller vad säger ni? Nä nu ska vi inte överdriva men hon sköter sig faktiskt bra :) Ikväll körde hon Oscar Linnros och jag tyckte faktiskt hon leveradade. Hon är kanske inte favoriten men hon är bra!


Olle: För jag var 17 år 17 år i staten där jag växte upp och såg.. Älskar låten 17 år och Olle kunde verkligen inte överträffa självaste Veronica Maggio men han överträffade sig själv iallafall och det är ett plus :)

Linni: Har aldrig vart ett fan av Linni och ikväll gjorde hon magplask.. Glömma så mycket text är inte okej. Nej dags för Linni att åka hem. Vill inte att hon är en av de fyra när jag ska till Malmö och kolla.

Amanda P: Ger mig alltid rysningar. Dock inte idag. Amanda ska inte sjunga på svenska utan hon leverar verkligen när hon kör på engelska och satasar mer på rösten än texten. 
Såååå snygg!!

Robin: Har älskat Robin sedan hans audition och han är faktiskt den enda jag röstat på i Idol. Tycker verkligen han är grym. Idag var det väl helt okej. Skånskrapp är väl inte riktigt hans grej eller?


Molly: Älskade verkligen Molly förra veckan när hon sjöng set fire to the rain. Denna veckan.. Nja helt okej men svårt att överträffa förra veckans uppträdande. Hon är som Juryn sa för bra för denna låten. Men hon blir ändå godkännd av mig för älskar verkligen hennes röst och älskar denna låten! dock inte tsm..

André: Vad är det med alla och varför tappar de texten hela tiden ikväll? Lilla lady kom igen hade någon väckt mig mitt inatt och bett mig sjunga den hade jag kunnat den utan till. Skit lätt text ju. Nej inte okej. Men när han väl sjöng så lät det bra. Gillade dock inte stycket när han sjöng "excuse moi ursäkta min franska ursäkta min franska" Det lät bara knäppt. 


Amanda F: Älskar verkligen Amanda F. Hon leverar alltid. Spelar ingen roll, svenska engelska pop, rock vad som. Älskar verkligen att hon gör låtarna till sina egna. Alltid när hon börjar sjunga en låt så vet jag först inte vilken det är och det gillar jag! :)


Emil: Han är ju så himla söööööt! Ett riktigt ekorrgos som Josefin Crafoord hade sagt. Kan inte riktigt bestäma mig för om jag gillar uppträdandet eller inte. Eller jo det gjorde jag eller nja jag ver inte. Jo jag gillar den och om inte annat så är han ju söt haha! :D



Friday Finally

Idag var det dags för mössprovning. Blev jätte nöjd med mina rosa fina! Självklar kommer jag och Lisa matcha med våra mössor hehe. När alla kom tillbaka till klassrummet och berättade hur de hade "designat" deras mössor så hade jag och lisa gjort våra exakt likadan hehe nice med rosa :D

Ikväll ska jag mysa framför idol med mamma :) Hade egentligen velat supa skallen av mig med mina vänner och firat Andrea men självklart jobbar jag imorgon.. Få bli nästa helg :) 

Glada studenter i snygga "provmössor" haha



Twitter

Nu kan ni även följa mig på Twitter! :)

http://twitter.com/#!/RealamandaA



Time passes by


Nio månader sen när jag och Fille precis börjat träffats. Känns som det var typ igår.. Nämen ni fattar poängen

Hej jag heter Amanda och jag är beroende av skoshopping.. HEJ AMANDA

Har shoppat en massa på senaste tiden (vilket inte är likt mig) som jag glömt lägga upp bilder på och att lägga upp bilder på det nu känns fel när jag typ användt det men jag tänkte att jag kunde lägga upp en bild på mina skor jag köpte igår. Dem är de perfekta höst/vinter skon med klack som man kan ha till vardags. Om ni fattar vad jag menar? Har letat efter sånna så länge :)




Min tatto och även andra bilder från idag


där har ni den min tatuering. Den är fortfarande inte riktigt läkt men ändå :)

Dagens facelook.

Fillepille nördar sig med min telefon..

Myser


Onsdag redan?

Usch gillar verkligen inte onsdagar.
Har en lektion på morgonen sen håltimme och sedan en lektion efter lunch som självklart är naturkunskap. Örk.. Och sedan slutar jag klockan 1.
Sen är jag typ alltid tröttast på onsdagar. Fattar inte riktigt varför? Men imorgon blir det bättre. Då är det torsdag. En kort dag och sedan är det helg ♥ Jobbar dock på lördag men börjar inte förens 11 så har lite sovmorgon iallafall :)

Så jaha vad har denna dagen att erbjuda? Äckelprov till exempel. Förstör typ hela min dag.. Kan verkligen inte. Har väl inte pluggat super mycket men det känns ändå meningslöst. Min hjärna vägrar liksom ta in information om naturvetenskapligasaker..

Sen ska jag hem och sova tror jag. Är helt sjukt trött. Och om min träningsvärk lugnat ner sig eller vad man ska säga ska jag nog ner till gymmet. Haha alltså jag kan knappt andas sån träningsvärk har jag. Det är helt sjukt..?
Vill man träna ordentligt ska ni träna med Sofie Svanberg kan jag säga er. Hon är nog den mest vältränade jag känner.


Sverige till EM!


Pausar pluggandet och beger mig till gymmet


tisdag

Vaknade precis upp. duddit förkyld.. härligt va? Men det går nog över snart. Skippade min lektion idag för jag behövde verkligen sooooova. Är fortfarnde jätte trött efter veckan i Österrike. Men missade bara en lektion så det är nog lugnt :) Idag ska jag plugga Kemi som bara den. Har prov imorgon och jag kan ingenting. Och då menar jag verkligen ingenting. OCh frågan är ifall jag ens kommer lära mig någonting. Gillar verkligen inte naturkunskap. Fattar inte varför jag som går samhälle måste läsa det? Hade jag velat läsa sånna dryga ämnen hade jag väl valt NV.. Nej usch och fy!
Senare ikväll ska jag vara med mina vänner. Skulle ju vart det igår men sofie hade tydligen match så vi ska ta det idag istället. Då blir det minsann boka hotell och bada Jacuzzi. :D

Men nu ska jag upp och äta frukost. Så TTYL
Saknar

sötisen

image description

Österrike



två taggade tjejer i tåget påväg till köpenhamn 

taggad :)


Inte lika taggade längre

Erik på kastrup

Tog ett eget plan till München :)

cute

I bussen påväg till Schärding från München

Wille och fatti fösta dagen i alperna :)


Här snackar vi backträning alltså

Inne i isgrottan

Jag & Erik

isigt



uppe på toppen

<3

denna bilden är helt underbar. Sån frihet

Haha denna spelglar verkligen deras personligheter så bra ;)



<3

gemytliga österrike

På Caribas

Erik på G

Clara, Hetal, Lejla, Erik, Fatti och Wille

Max, Tobi och jag :)

söta :)

Jag & underbara Clara

Alltid lika söta JB

Varför inte göra skolan lite roligare och servera alkohol klockan 8 på morgonen haha stört!

Förberedelse inför redovisningen

Sacher

Clara & Teresa

Schärding



Jesus hängde på kors typ överallt. De är katoliker där nämligen

Sista kvällen :(

Fin bild på Erik och Dora :)

Prost!!

piff & martin

Fannie & Andreas

Martin Och Jag

Iris, Kevser, Dora, Piffan och Clara

Påväg hem..

Avslutar med denna fina bild på Jocke :)

Måndag

fyfan vad nära jag var att stanna kvar i sängen med fille imorse. Var så varmt och skönt under täcktet och så jävla kallt i mitt rum :( Men pluggis som man är missar man inte skolan.. Nu har jag haft 2 av 4 lektioner så nu har jag en fet håltimme på 2 timmar. Så tänkte att jag kunde passa på att blogga smart va? För jag slutar ju tjugo i 4 idag så blir ingen uppdatering förens då..
Men ska luncha på café matsala nu snart med. Är så sjukt sugen på deras kycklingbaguett. Korvstroganoff (stavningen???) som det är i skolan lockar inte direkt..

Senare idag ska jag vara med mina kompizar. Vi ska boka hotell wiho! :D





Hemma från Österrike

Gud vilken rolig vecka jag haft! Trodde verkligen inte det skulle bli så kul. Alla vart typ lite negativa till det. Men det super bra :) Saknar redan alla! Känns sjukt sorligt att man förmodligen inte kommer träffa någon av dem igen... Usch.

Kom hem med 10-tåget igår kväll så då stack jag direkt till linnsan! Aldrig att man missar sin bästa vän 18 årsfest. Hade köpt mig en vinflaska på taxfreen så det var ju perfekt! Var förmodligen den sista som kom så självklart var jag den sista som lämnade festen :)
Linn fick en idolbiljett av mig becka och Sofie. Så i november ska vi se idol i malmö och bo på hotell och sånt. Mys. Måste bara se till så jag kan få ledigt :) Men det ska förmodligen gå :)

Ikväll ska jag och Fille mysa. Har saknat honom som bara den! Ska även köpa lite gottigottgott :

Imorgon är det måndag och det betyder ny vecka. Ska även bli nya rutiner. Känns inte riktigt som jag kommit in i mina riktiga rutiner än nu efter sommarlovet för först var jag ju på kreta sen nu österrike. Så ska bli skönt att komma in i riktiga rutiner och äntligen är det höst på riktigt. LOVE IT!

Imorgon blir det bra med bloggningen även framöver! Tänkte även visa min tatto imorgon och även lägga in alla bilder från österrike :)
Så hörs imorgon ikväll blir det filletime!

Imorgon bär det av till österrike

Har packat klart och så vidare så imorgon klockan nio på morgonen rullar tåget mot kastrup. Kommer nog bli en super rolig vecka i Schärding :) Ska iallafall bli roligt att träffa Clara igen :)

Så kvällen kommer självklart spenderas med Fille eftersom vi inte kommer ses på nästan en vecka :(
I maj när alla norrmän, österrikare, spanjorer och holländare var här :)
mys i parken

Lördag

Sitter just nu på tågstationen. Ska till Karlshamn och jobba som vanligt, har dock sovmorgon idag för jag ska nämligen stänga sent idag. Typ klockan 8 beroende på hur mycket kunder vi har :) är ju kulturnatten i khamn idag. Någon som ska dit? Åker in en timme tidigare till khamn nu så jag hinner shoppa innan jag börjar. Men ttyl bitches :)


RSS 2.0