Fredag jag är kär

Kom ihåg innan när jag precis börjat blogga så hade jag alltid "friday i'm in love" som rubrik. Men det stämmer ju iofs det är fredag och jag är kär :) jaha just nu står jag vid tågstationen och hänger. Väntar på linnsan vi ska till sjukhuset nämligen..... Hehe. Tänkte slänga in dagen outfit med. Söt va? Det var när vi var i växjö i tisdags :)


Mys i sängen

Woho mitt första mobilinlägg fler ska det bli har laddat ner en skit smidig app :) men aja det jag ville säga var god natt :)


1 år sedan. Fyfan vad ful jag var..

Jag för ett år sedan. Jag tycker verkligen dessa bilderna är hemsk på mig. Vad tänkte jag? Varför tog jag inte hand om mig själv?
På dessa bilderna väger jag nästan 8 kilo mer än idag. Inga ögonbryn typ. Hemsk hårfärg och kort hår. Och sist men inte minst riktigt ful klädstil.. USCH!

Jag nu. Lite smalare lite brunare och lite snyggare.
Kanske ett ytligt inlägg men det handlar inte bara om utseende för om sanningen ska fram mådde jag rätt kasst för ett årsedan tror aldrig jag haft så dåligt självförtroende som då.

hej hej uppdatering

I måndags la ju jag upp ett "schema" för veckan. Blev ju inte riktigt som jag tänkt mig där inte. Har inte gymmet något alls. Har verkligen inte alls pluggat så mycket som jag hade planerat. Var ju aldrig hos tandläkaren för det missade jag ju. Och idag har jag jobbat typ hela dagen. Därför jag inte uppdaterat något. Hoppas ni förlåter mig? Jag dör annars.

Helt sjukt vad jag saknar fillepille. Han kommer dock hem imorgon då blire mys :D :D Och sen på lördag ska jag jobba igen och på söndag borde jag nog börja packa :)

Jag vill inte visa tatueringen än. Såg att någon bett mig visa den. Men ni får se den när den läkt :) Hoppas ni förstår :)

I did it!

Nygaddad och fett nöjd!!! Vill redan göra en ny hehe!

Postat av: lisa
haha nej den maten gillade du inte eftersom du spydde i glaset?=(

Svar: Det var inte maten jag spydde av det var dig :(

Omg idag ska jag tatuera mig

Blir typ panikslagen när jag tänker på att jag ska märka mig själv för livet men ändå längtar jag så. Hoppas verkligen jag kommer bli nöjd :)

Idag skulle jag även till tankläkare. Men självklart missade jag den. Har fan aldrig missat en tandläkartid innan så lyckades jag idag när jag skulle plasta mina tänder. jippie så nu skulle de skicka hem en faktura till mig. aja skitsamma.

Sitter i skolan nu iallfall och har håltimme. Är i datorsalen med JB och JW. Vi ska väl äta snart. Inte för jag tänker äta den äckliga skolmaten men aa ni fattar poängen.

Har fete ångest inför allt pluggande jag måste ta tag i med. Usch fy och blääääää


kör på videoinlägg


Hos babe

Hemma hos babe och väntar på att idol ska börjar. Vill ha godis! Jag suger på banta :(



-


Känslan när man kommer till skolan tidigt och inser att man har sovmorgon

Är inte den känslan underbar? Det är den känslan jag har just nu. Visste att vi hade inställd psykologi idag men visste fan inte att det var morgonlektionen. Får helt enkelt skylla mig själv som inte lärt mig schemat.. Asså fuck vad trött jag är just nu. Skulle legat kvar i sängen som fille sa åt mig. Borde kanske ta detta tillfället i akt till att plugga? Men blogga är ju faktiskt roligare. Har ju en till håltimme idag. Kanske kan plugga då. Äsch vem försöker jag lura. Kommer helt klart inte plugga. Lär spela kort eller något.
Håltimmar suger. Lärarna tror att eleverna kommer plugga då men det gör det inte. Det är mycket bättre att sluta tidigt så man kan gå hem. För då pluggar man. Iallafall jag :)


buhu :(

Bakisdag

Godmorgon. Ja jag vet att klockan är 5 men jag har typ precis vaknat. Vart hemma 4 inatt. 
Hade en rolig kväll/natt. Vi började föra hos andrea i kna det var jag linn och andrea. Det var en blanding mellan fix och fest haha!
Sen drog vi ut. Vart harrys. Loreen var ju där. Ni vet hon från melodifestivalen. Lite drygt att hon bara spelade typ 4 låtar dock. Sen träffade jag även min man på harry och hans vänner. Blev även bjuden på shots vid vip-bordet av Erton. haha! Så himla random. Sen blev det fylle mat på michells eller vad det heter. Hatar verkligen käka fylle mat så medans alla käkade kebab åt jag pommer vilket jag ångrade i morse när jag var tvungen att spy upp allt. aj min hals :( 

Idag eller ikväll rättare sagt ska jag ha egen myskväll. Ska laga taco till mig och dogge sen plugga samtididgt som jag kollar på alla bra söndagsprogram :)


Gårdagens outfit. Ser lite fult ut att vara uppklädd sen osminkad men vafan :)

videoinlägg


Hurtig tjej

Detta har jag gjort sedan jag bloggade sist: ringt ungdomsmottagningen. Ringde 60 gånger innan jag kom fram. Härligt vart tydligen många i ronneby som hade lite intima ärenden. Så jag fick iallafall vänta i 40 min ungefär sedan drog jag till gymmet. Nu är jag hemma och har precis ätit så nu ska jag byta om och sen ska jag ut och gå med Linn. Känner mig super hurtig. :) 


typ såhär känner jag mig :)

dax för gymmet


Torsdag

En lektion idag med så är redan hemma från skolan. Så vad ska man göra av resten av dagen? Jo plugga.. Fast inte något jätte jobbigt  bara svenska och engelska så det får gå :) senare ska jag nog till gymmet. Har rätt mö träningsvärk idag så blir ingen styrketräning idag utan kör på kondition. 

Tack för alla tips förresten om olika magövningar. Glömde dock säga att jag inte kan sitta och göra övningar heller för det är rumpan som är problemet inte ryggen. Men tack så mycket :)

Jaha fredag imorgon då. Utgång för de flesta eftersom det är 18 på sliver imorgon. Kul för mig som ska jobba på lördag.. typsikt med. Men får skylla mig själv var inte min lördag egentligen men en jobbakompis kunde inte jobba så jag ställde upp istället. Snällt va?

Blir förhoppningsvis fest på lördag ist. Då vill man ju lätt till sliver för loreen är där. Fåse hur det blir med det. Känns typ som om det aldrig är fester längre. Iallafall inte vanliga hemmafester som man gick på hela tiden innan. Men den tiden är väl förbi antar jag. Nu är det krogen och vuxenlivet som gäller då kan man ju inte ränna på fjortisfester.. puben,krogen och uteställen i all ära men visst saknar man vara 14 och smygdricka på fjortisfester.. 

14 barre och en flaska sprit

Myser i sängen

somnar utan min man inatt. kommer dock vakna upp med honom :)

http://www.uggsinfashion.com

Någon som handlat från denan sidan? Tycker priserna är väldigt billiga för att vara uggs..? Sen är det ingen frakt heller och de kommer från usa. Känns lite mysko? Men en blogg (juicygossip) hade en tävling i samarbete med denna hemsidan så det borde väl vara pålitilig eller? Någon som vet?
http://www.uggsinfashion.com

Jag kan inte göra situps..

Vart på gymmet innan idag. Var på tiden kände jag. Körde dock inte jätte länge eftersom jag vart sjuk i en vecka. Men imorgon blir det gymmet igen :)

Iallafall. Styrketränade idag. Doktorn har sagt till mig att jag i framtiden inte kommer kunna göra situps. Har tyckt det låter löljigt så skulle prova idag. Till min besvikelse kan jag verkligen inte göra situps. Gör fruktansvärt ont. Inte kul tycker jag som vill träna min mage.

Så jag hade verkligen uppskattat om någon som är lite insatt i styrketräning eller bara vet lite kan tipsa mig om lite magövningar som INTE kräver att man ligger på ryggen.



möte

Ska på möte på skolan nu så uppdaterar när jag kommer hem.

tja bitches

Sitter i skolan nu men min kära klass. Har fått väldigt mycket gjort denna lektion. Har gjort klart powerpointen för comenius och även bokat studentkryssningen! WOHO! Kommer nog bli grymt. Har fortfarande inte riktigt fattat att jag går i trean och tar studenten om mindre än 1 år. sjukt grymt!


Hemma hos frippe

Kollar på idol tsm. Vi är typ som ett gift par i 40-årsåldern hahah!  nää som tur äl har vi vilt sex. dock inte denna veckan. Ni tjejer vet varför ;) Så vi ska ner och hyra film efter idol. Jag funderar på köpa choklad. hahaha jag stavade till det först choklad alltså och då skrev jag tjocklad. haha wtf??

Aja nu börjar det igen kyss på er


får orgasm bara jag kollar på bilden

Vilken ass

Såhär ser kjolen jag köpte igår ut på. Provade den inte innan jag köpte den utan chansade :)



körkort

Har precis vart ute och övningskört med mamma för första gången. Alltså inte första gången jag övningskörde utan första gången med mamma. Hon har inte vågat köra med mig innan.. Vi har en tendens att ryka ihop för båda är likadana. Men det gick bra faktiskt. Det är dags att jag ta tag i i mitt körkort nu. Ska skriva in mig nästa vecka tror jag. Ska försöka ta körkortet innan jul. Tror ni jag klara det? ;)

Snart ska jag äta med. Måste nog göra det för har inte gjort det än idag. Hann ju inte äta frukost sen glömde jag helt enkelt bort att äta. Men nu börjar det kurra i magen. Sen ska jag ner till gymmet. Har inte vart där sen innan grekland. Blev ju sjuk när jag kom hem så har inte kunnat gymma men nu är jag fit for fight igen! heheh



Ni ökar

Och det gillar jag. 

Godmorgon förresten. Tisdag idag. Lovely eller? Försov mig som bara den i morse. Vaknade tio i 8 då jag vanligtvis brukar cyklar till skolan. Som tur väl va så sov jag hos fille inatt så hade kläderna redan bestämda. dock mjukisbyxor men ändå ;). Blev inget smink och ingen frukost heller men spelar ingen roll för har bara haft en lektion idag. Är hemma nu nämligen. Ligger till och med i sängen. Ska sova nu. Så hörs sen.

Puss puss.



Hur många lingon finns det i världen

Kollar på film med fille. Myspys

'

Off to ma booo

Nu har jag vart duktigt och fixat massa fakturor och betalat räkningar. Orkade dock inte göra klart allt i kväll så får fixa lite mer med det imorgon. Nu sticker jag till Fille och kollar på idol och sover där. Uppdaterar nog där i från sen :)


Puss på er

Oups.. Blev visst lite shopping

Jag och Fille skulle åka in till karlskrona för vi ville inte bara vara hemma och dega. Hade inte planerat att shoppa egentligen men så blev det självklart inte...


Blev Cheap Monday jeans från kompaniet 400 kr. En tjocktröja från carlings 400 kr (ska visa den på någon dag)
En tomas sabo berlock 250 kr tror jag och sen en kjol från HM 150 kr :)

Gillar speciellt kjolen. Tyckte den var lite höstig :)

Måndag

Måndag och jag är glad. Wow! Men det har nog att göra med att jag har studiedag idag. Ska nog in till karlskrona med Fille. Om vi kommer iväg någon gång :)

Senare idag ska jag jobba lite. Hade gärna velat gymma men är fortfarande inte riktigt frisk. Förhoppningsvis kan jag gymma imorgon. Börjar bli riktigt rastlös. Måste träna!!! 


Just nu. Håller på och fixa mig :)


lycka


kass uppdatering

förlåt men har helt glömt bort bloggen. I fredags spenderade jag hela dagen med filip. Vi hade inte vart på typ tusen år så det behövde vi. En heldag alltså. Sen igår jobbade jag hela dagen och på kvällen träffade jag beckis och Linn. Blev filmkväll. Väldigt härligt. Fick även mina toppar klippta. Skönt för de var duddit slitna efter kreta. 
Idag blir det att ta det lungt är fortfarande sjuk. Har vart det hela vecka. Varför blir jag inte frisk? :(

Igår

Följ mig på Instagram Realamanda1

Sveriges sötaste pensionär

Kollar på Breaking News med FF där de har omröstning om vem som är Sveriges sötaste pensionär.
Kom genast att tänka på min bästa mormor. 
Gud vad hon är saknad

Skänker en tanke åt några personer i min släkt som haft en tung dag idag.

Torsdag

Jaha vart har jag hållt hus idag? 

Jo jag har vart i skolan och sen har jag jobbat så har vart full rulle mellan 8-20.. Och nu måste jag plugga.. Inte lätt att gå i skolan och jobba samtidigt men vafan cash is king. 

Imorgon blir det enbart skolan skönt! Dock jobbar jag på lördag men det är okej för på måndag är det studiedag men vem vet då kanske det blir jobb.. haha nää..

Få bli mer update imon för ska plugga nu som sagt :) 

Puss på er sötisar!



Hög på morfin

varför hade inte jag någon med mig som kunde filmat mig när jag var hög på morfin? skit kul ju 



så har ni aldrig sett mig förut


bilder från igår/idag

Underhåller mig rätt bra med min iPhone


igår innan middagen och bion
Sofie på nivå
på bio. Var tydligen inte många som kollade på bio en tisdag?

pölseMartin idag. hehe Martin käkade pölse medan jag och wille spelade wordfeud

Onsdag

Hade en jätte trevlig kväll med Sofie igår. Vart skit länge sedan det bara var hon och jag så det var kul. Vi åt middag på Nivå. Jätte gott var det! Jag åt såklart oxfilé :) 
Bio var med bra. Kan verkligen rekomendera Jag saknar dig. Jag och sofie var helt ensama i biosalongen så vi spårade totalt haha! Jag satt och grät typ hela tiden, eller så skrattade jag hysteriskt eller vart jag bara allmänt dampig.. Såg att någon hade kommenterat att jag borde ta med mig näsdukar eller vad det stod. Önskar jag såg den kommentaren innan jag stack. Haha ni skulle sett mitt face efter bion. Mascara överallt. 

Aja idag är det ingen skola så jag och Wille ska ut till Martin. Skriver mer om det sen för nu måste jag äts frulle för Wille kommer om en halvtimme :)


Såhär känner jag mig idag.. Fortfarande sjuk och allmänt seg. Äcklig är vad jag känner mig. Usch inte min stil..

Idag ska jag på dejt... ;)

Och inte med Filip. Ojojoj tänker ni nu.. haha nej men jag och Sofie ska in till karlskrona idag och äta middag sen kolla på bio. Mysigt va? Vi ska se filmen Jag saknar dig. Någon som sett den?
Vart vi ska äta vet jag ej. Men hoppas vi äter på något ställe där de serverar oxfilé är fett sugen på det. Kosta vad det kosta vill. haha nej men älskar verkligen oxfilé och det är något jag bara äter "ute" så blir inte jätte ofta. 
Men iallfall tänkte försöka uppdatera från min iPhone ikväll. Vi får se hur det kommer gå ;) Ni märker om jag lyckas eller ej ;)


bättre sent än aldrig

Men nu äger även jag en iPhone! Har inte bloggat om det än men när jag kom hem från Kreta hade mamma köpt en iPhone till mig! Snällt va? Så nu kommer uppdateringen här på bloggen förhoppningsvis bli bättre :)



Bilder från kreta

världen oskönaste sängar..
första dagen..bleka som bara den (iallafall jag)
sötis
vår balkong

kastade bort några dagar på denna stranden när vi några dagar senare hittade en finare..
i Chania
jag tyckte det var väldigt kul när alla badade i poolen förutom jag...verkligen
På en resturant inne i Chania

underbara elafonissis
my love
underbart klart vatten

stånd? fille spanade nog in någon snygg brud
uppe i agia sofia grottan som även är en kyrka. coolt va?
Jag borde kanske biktat mig? Jag var trottsallt i en kyrka utan byxor.. Och jag kallar mig själv kristen jisses

<3

Det jag levde på 
puss


Denna bilden är från sista kvällen. Så den får avsluta detta inlägget för jag älskar den :)

...

ska försöka uppdatera senare. mår rätt kasst nu.

Måndagmorgon..

I hopp om att vakna friskare, vaknade jag sjukare. Så idag blev det ingen skola utan jag är hemma och göra allt för bli frisk. Inledde dagen med en kopp te och just nu ligger jag nerbäddad i sängen. Ska kolla på tv och läsa min bok och även göra lite läxor. Duktig tjej va? Ska självklart blogga med. Tänkte även lägga upp kreta bilderna på bloggen idag :)



Sleep tight

Tänkte göra ett snabbt god natt inlägg. Behöver verkligen sova för jag har blivit sjuk. Vaknade upp i morse med halsont så jag hoppas jag vaknar upp imorgon utan halsont. Kan inte blir sjuk nu.. Måste vara i skolan och måste träna.. 
Aja god natt på er och krya på mig :)


sover utan min man inatt :(

-

"Det är faktiskt inte menigen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och förringa inte de kortspringande vännerna, ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll. Våga släppa taget.. Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med"

lördagkväll

såhär började kvällen:


såhär slutade kvällen:


gårdagens


nytt in

Efter vi landat i malmö igår så åkte vi till nova lund och shoppade. Jag inhandlade mig ett par jeans, en kofta, ett par byxor och röd oranga strumpbyxor. 

Här är en bild på koftan. Lär bli en favorit i höst :)


bikbok 350 kr

Oseriöst videoinlägg :)

För Lisas skull :)



RSS 2.0