Malmö here we come!




dags att uppdatera

Ja det är väl påtiden eller vad säger ni?

Har haft att göra i skolan denna veckan men nu efter idag så har jag fått det mesta gjort. Känns så otroligt skönt. Ligger inte efter i något och det enda jag kan komma på som jag har kvar att göra är min psykologiuppgift tills nästa fredag. Så nu andas jag ut och längtar efter helgen. Kommer bli så kul med en weekend nere i malmö med det bästa! 


såå små 16 barre bara haha! två år sedan på nyår. Sjukt vad tiden går snabbt!

Mitt projektarbete

Anonym:
Vad är ditt projektarbete? :)


Svar: Jag, Martin & Wille har ett projektarbete ihop. Vi ska göra en kokbok med mat från hela världen. Martin kom med förslaget att han och jag skulle göra en kokbok sedan kom jag på ideen med att göra den internationella så det har något med vår inriktning att göra (vi går ju samhälle internationell för er som missat det) sen hakade Wille på ideen :) så just nu håller vi på att ta fram recept och laga maten vi ska ha med och fota den och allt det :)


Bild tagen från http://gabriellahennings.se man vill ju inte åka dit för copy


Söndag

Gick & la mig tidigt igår för att vara lördag men jag var verkligen super trött. Men blev iallfall väck klockan 3 inatt när fille kom hit full & odräglig. haha nej så farligt var det inte. Idag har jag övningskört, vart & handlat och sedan laga mat åt mamma och pappa. Det var mitt projektarbete jag jobbade med nämligen därför jag stod för maten. Det blev ryggbiff, beasås, klyftpotatis, och ungsbakade tomater. MUMS!

Ikväll blir det myskväll hos fillepille i lägenheten. Bra söndag!



Breaking dawn

Jobbat hela dagen. Asså man slutar aldrig bli förvånade över vilka människor det finns på denna jord haha! Mitt jobb är väldigt underhållande ibland men denna kille kommer ge mig mardrömma typ haha! duddit mysko. 

Sen har jag ätit romantisk middag med Linnsan på Ferali. Väldans trevligt faktiskt :)
Sen vart det bio med Linn, Becka, Wille & Martin. Hade höga förväntningar på filmen för alla har ju sagt hur bra de va osv. Och ja den var jätte bra. Ska bli jätte spännande att se breaking dawn part 2 och se Bella som vampyr :) 

Nu ska jag bara chilla kolla på tv och lite sånt är helt slut. 

image description
Just nu :)

Lördag

Och jag är självklart uppe med tuppen. Idag vankas nämligen jobb som vanligt :)
efter jobbet blir det tåget till Ronneby och sen gå ut & äta med mina vänner och efter det blite det äntligen bio breaking dawn! Awesome :) 


Redo for work! eller aa typ måste klä på mig kanske :)

Snygg brud


Anonym:
hahah fyfan, vad heter den appen?

svar: talking funny mirrors tror jag eller bara mirrors :) den ligger på top listan iallafall :)
image description
image description
image description
image description

Torsdag

Ännu en vecka som springer iväg. Imorgon är det redan fredag. Så skönt! Tänkte precis skriva ska bli skönt med helg men kom på att jag jobbar på lördag. Är egentligen sjukt trött och svullnaden har fortfarnade inte gått ner. Börjar bli lite oroligt... Men vad ska man göra. Ska jobba idag med. Få va försiktig när jag böjer mig ner och lyfter grejer osv. Blir nog svårt att stänga men aa få göra mitt bästa helt enkelt :)

Annars då? Har precis skrivit nationelluppsats i svenska B. Gick väl helt okej. Muntliga gick ju bättre men ett G kan det nog bli iallafall. Hoppas jag.. Asså man vet ju aldrig.

Är två timmar tills jag börjar jobba. Vad ska man göra tills dess? Få väl plugga eller något. Har ju värsta redovisningen imorgon. Läste igenom det jag ska säga i går kväll och tog tiden. 9 mintuer tog. Herregud. Jag ska alltså lära mig ett manus på 9 minuter utantill till imorgon och jag ska jobba hela dagen. Är så dum ibland att jag tar på mig mer än jag klara.

Aja få väl sätta igång med pluggandet nu då. Puss!

 
haha sjukt gammal bild. Ser ni hur liten jag ser ut? Eller egentigen är den bara 1 & ett halvt år. Tur man förändras ;)


Brukar inte skratta åt mig själv men nu kan jag inte sluta

Vet inte om jag har kass humor eller vad men detta är helt klart min favvoapp! haha

Osedda bilder från Halloween


crazyyyyy

Mina fina <3

hade inte velat möta mig själv i mörkret hehe

Slå klackarna i taket. hehe fyndigt

Linn hamnade i slagge

söta fatima :) 

gillar min censur ;)


Onsdag

Hej sötisar. Uppdateringen är fortfarande något att hurra över. Verkligen. Har fullt upp med min konflikt. Alltså i internationella realtioner. Måste verkligen bli klar ikväll men jag får panik för jag har så ont. Eller så ont var väl att ta i har haft värre smärta men aja ni fattar. Är jobbigt att sitta ner för mitt ärr är skit svullet. Fattar inte varför eller jo det gör jag. Eller jag hoppas jag gör det jag hoppas det är för jag suttit fel och inget annat. Palla inte att det ska vara en infektion eller något då börjar jag gråta typ. Skär upp handlerna eller något. Nej usch vad hemskt så ska man inte säga! Ni fattar säkert inte ens vad jag snackar om men ändå :)

Just det jag har bokat körlektioner med! WIHO!!! äntligen drar det igång på riktigt. Har min första nästa vecka. Spännade va? Jag tycker det iallafall ;) Aja nu måste jag fortsätta plugga! Puss på er :)


svårt att le när man har ont..

Jag tror aldrig han kommer fatta om du inte låter nävarna snacka

Underbar låt! 



God natt!

Vet att bloggen suger just nu men är sjukt upptagen denna veckan! så blir bättre bloggning jag lovar! Fick föresten ett jätte roligt mms idag. Blev så glad och längtar verkligen ihjäl mig!!!!!

Men tänkte bara skriva god natt alla! uppdaterar mer imorgon. Puss på er!


Från min födelsedag. En av de bästa dagarna detta året. Hade gärna fyllt 18 varje år :)

Måndag fyfan!

Vaknade upp imorse med mensvärk, huvudvärk och en igentäppt näsa. Skolan lockade inte direkt så jag låg kvar i sängen. tyvärr kan jag inte ligga och lata mig och hoppas på att bli bättre för jag måste plugga. Usch har verkligen ångest över mitt arbete jag håller på med just nu... buhu! Sen ikväll måste jag på teorikurs. Är sista veckan jag går på teorikurserna sen är det dags att börja köra. Längtar! Vill ha mitt körkort nu!!

Någon som är otroligt insatt i sitationen i libyen och har lust att skriva ett arbete om det? Vart skit glad för jag fick göra ett muntligt arbete om libyen sen när jag kommer hem så står det i aftonbladet att Khadaffi dött. man ba kul... så blir lite knepigare nu men men när livet ger en citroner får man göra lemonad :) haha! gud vad cheesy det lät ;)


Vill må bra

Sämst update!

Hej alla! 
Har helt glömt/inte hunnit blogga i helgen. Sist jag bloggade var ju i torsdag.. Skäms på mig!
Men i fredags var det verkligen fullrulle. Var i skolan sen åt jag tacobuffe med becka på bergslagskrogen och sen gymmade jag med sofie och solade sen träffade vi upp Linn & becka på stan och handlade mat sedan lagade vi alla mat ihop och kollade på idol super mysigt! Sen på lördagen jobbade jag och övningskörde hem från karlshamn :D Och på kvällen var jag med min älskade jag idag har jag vart på ikea hela dagen så ja full upp. Men har vart skönt att ha lite bloggpause med faktiskt :) Har dock vart uppe tidigt hela veckan och hela helgen och sen en skolvecka nu på det och sedan jobb på lördag igen. Aaa men nästa söndag får jag sova iallafall. 

Ska snart hem till mitt hjärta och ha söndagsmys. Behövs efter en dag på ikea haha!


Från i fredags. Becka somnade i soffan med Charile! aww!

Från idag. Fille, Inger & Hanna hittade en mysig säng :)


Torsdag

Hej lovers! Onödig dag idag. En lektion. Vilken skit lektion. Blir så jävla besviken på mig själv. :(

Idag är det torsdag vilket betyder teorikurs kl kvart över 5 sen där efter blir det gymmet med Linn. Skönt att man kommit igång med träningen igen :)


sjukt sugen på tatuera mig igen!!

Onsdag!

Jisses vad tiden går fort?? Vad händer liksom?! Imorgon är det redan torsdag nästan helg ju. Sen är det bara 5 veckor till jul. Kan det ens stämma? Känns jätte lite..
Ja herregud innan jag vet ordet av står jag väl på ett flak och skriker "för vi har tagit studenten fyfan vad vi är bra"

Aja idag är det i allafall onsdag. Det är vitkigt att leva i nuet. Glöm aldrig det!
Idag ska jag övningsköra.. Sen åka till maxi. Är någon kundekväll där ikväll för alla med icakort. Kaos! Var där förra året och då var det värre än att vara på ullared typ. Hoppas det är mindre folk ikväll. Sedan ska jag på IW med linnsan härligt! Var skit länge sedan jag var på IW. Kommer dö känns det som för det är inte 30 min utan 45. Men vafan kämpakämpa! Sen ska jag cykla fort som fan hem till fille för kolla på greys :) Sen sover jag där i natt :) 


Sitter i mörkret och myser :)

hihi

filip har en söt toshi

Effektiv tjej!

Hej sötisar! 
Är på bra humör idag vetni!! Hoppas ni med är det :) Vaknade dock inte upp på bra humör. Vart verkligen inte sugen på gå till skolan och det var sjukt nära att jag stannade hemma. Men jag tog mig upp ur sängen och cyklade till skolan. Good girl stay in school! Hade trotts allt bara en lektion där jag faktiskt fick mycket gjort vilket känns skönt! Efter skolan cyklade jag till gymmet. Körde konditionträning svettigt & härligt! Sedan solade jag med somande i solariet så blev en powernap på 20 min haha! Så nu är jag pigg och glad! 

Ska alldelse strax göra lunch. Ska se vad vi har här hemma :) Sedan ska jag jobba med mitt projektarbete. Måste verkligen komma igång nu! 

Men TTYL!


Älskar ta bilder i solariet tycker de blir så häftiga :)

take me back


Måndag

Fyfan imorse var det inte kul att stiga. Men så känns det ju alltid efter man haft lov. Får istället tänka såhär att snart är det jullov. hehe! Nej men det är ju faktiskt bara 6 veckor dit om jag inte mistar mig :)

Haft den längsta skoldagen idag och än är den inte slut för har företagsekonomi just nu. Ångrar sjukt mycket att jag inte valde trendträning istället för lär mig ändå ingenting. Iallfall inget som jag vill lära mig...

Efter skolan ska jag till stan och äta på café matsala med mitt hjärta. Och sen ska jag till körskolan. Har teorikurs så är inte hemma förens 7 ikväll typ. Känns som jag kommer somna tidigt ikväll.

Aja nu ska jag fortsätta "jobba" jag bloggar när jag kommit hem från körskolan :)

image description
Sist på café matsal. Så mysigt där tycker inte ni med det? :)

Övningskör till kyrkogården

Hörs senare!


Godmorgon!

Söndag idag. Otroligt skönt att vakna upp utan att vara bakis. Sikken tur att jag inte festade igår :)
Igår kväll kom Becka hit och vi kollade på film och åt massa chips med dipp som vanligt. 
Kom i säng 2 inatt. vet inte varför jag var uppe så länge men ändå :) Vaknade iallafall 11 så lite utvildad är jag:)
Imorgon börjar skolan igen och jag har nu haft mitt sista höstlov!!!!! sorligt! Kan inte fatta att jag tar studenten.. fick fakturan på min studentmössa i fredagas med då känns det typ verkligt :)

Jag ska snart hoppa in i duschen för vid två ska vi till kyrkogården. Vi var där aldrig igår så vi ska dit idag istället och tända ljus för mormor,morfar & farfar. Ska skänka en extra tanke till min underbara mormor. 
Sen ska vi hem till W och fika :)



Bakis.se


söt va? Gårdagen vart rolig, iallafall förfesten :) Tänkte lägga upp bilder från den men kom på att min kamera är hos linnsan så får göra det senare när jag orkar hämta den ;(
Idag ska jag bara ta det lungt. Vi ska ha familjemiddag här hemma och även W&J kommer med. Trevligt. Sedan blire myskväll. Behövs verkligen..

Förra året vs detta året


Förra året

detta året

Vilket är läskigast?

Äntligen fredag!

Godmorgon alla fina! Idag vaknade jag av ett sms från Linnsan. Dock var det lika bra att hon väckte mig för klockan var ändå halv 11 :) 
Idag nalkas det utgång! Är fett taggad! Tänkte visa er sen vad jag ska klä ut mig till. hehe!
Ska till Becka vid 5 så hon ska fixa mitt hår nere på salongen. gitt när man har frisör vänner ;)
Sen ska vi hem hit och äta taco sen över till linn för lite fixeri! :)
Nu ska jag upp och äta frukost iallafall! TTYL!


förra halloween :)

Teorikurs

Nu drar jag ner till körskolan för teorikurs numer 4 trevligt! 
efter ska jag möta upp Dea och Linn på stan sen ska vi gå på modevisning :)



Smygbilder

Kollade bland mina bilder imorse och såg att fille hade tagit en massa bilder på mig när jag sov imorse. Jätte kul filip. Han tycker att jag sprider ut mig och sover väldigt konstigt..

fattar inte vad han menar??

Put you hands up in the air put your hand up in the air!! hahah!

Fick bli lite censur på den bilden haha (vill inte att ni ska se mina mormorstrosor ;)

dessa pensionärer

Förlåt för seg uppdatering men fastnade för en dokumentär när jag kom hem från jobbet.. Wow vad vuxen den mening lät hahah! Aja kan tillägga att jag såg greys efteråt men så nu lät det inte lika vuxet.

Lång dag på jobbet idag men det var roligt som alltid. Härligt när man har bra arbetskamrater och alla dessa pensionärer sååå söta! Eller ja det flesta ;) men man kan inte annat än älska dem speciellt när de börjar prata om allt möljigt med en. Idag var det en som undrade vart jag gick ut om helgerna haha! När jag sa karlskrona ist för karlshamn lät han besviken haha! För söt

Men men nu ska jag cykla hem till fille även fast timmen är sen. Men vad gör man inte för att få sova med sin man. Och imorgon är det fille som ska upp och jobba och jag som får ligga kvar i sängen och sova hehhe!



Time for work!

God morgon sockerpinglor! Idag ska jag jobba. woho! Nej men börjar elva och är hemma någon gång runt 8 ikväll så ni kan ju förstå att det inte blir mycket till bloggning idag men jag ska iallafall uppdatera när jag kommer hem :)

Ni får ha en super bra dag och hoppas ni tog en riktigt fet sovmorgon idag. Det ska jag äntligen göra imorgon :)
Puss på er!


helt sjukt hur vacker man kan vara


Nytt in


Rensning

Tyckte att det var dags att rensa garderoben. Kör på reglen har jag inte använt det på 1 år lär jag inte göra det snart i framtiden heller så adios på de kläderna. Tycker alltid det är svår att kasta kläder även fast jag kanske inte gillar dem längre. Knäppt..


Nu har jag plats för fler nya kläder hehe! :D

Tisdag!

Hej sötisar!
Vart uppe tidigt idag. Duktigt va med tanke på att det är lov? Var i karlskrona med Becka. Vi köpte grejer till fredag (halloweenfirande) sen köpte jag även lite annat som jag tänkte visa någon gång. haha nej men ska visa sen :)

Senare idag ska jag övningsköra. behövs som sagt. Sen ska jag vara med Sofie och sen Linnsan med!!!! Hon kommer ju hem från egypten idag. Hon lär ju vara fett brun.. :( Sen ska jag se om jag hinner gymma med men det tror jag inte. Dessutom mår jag skit dåligt??? :S Mår super illa. usch..

Aja uppdaterar senare!

Dagens outfit.. Söt va?

RSS 2.0