-

Kass update jag vet men har packat idag och vart i karlskrona och handlat (visar imon) 
sleep tight ♥

Måndagmorgon

Känner mig dock rätt pigg för att vara måndag. Men det är nog för att jag längtar tills torsdag i guess :)

Idag hade jag sovmorgon. Otroligt skönt.. Synd bara att man inte fick ta del utav den då man har en tanläkartid kl 8.20.. Ingen mening jag går till tandläkaren ens för jag vet redan att min tänder är perfekta :)

Sen idag i skolan har jag min enda långa dag så kommer gå till 15.40. Sen idag ska jag nog fixa endel med packningen med och även gymma om jag hinner :). 

Men måste klä på mig nu :)

TTYL

Dags för gymmet

Har precis eller precis och precis men ändå ätit en god middag med la familia. Fläskfilé & hasselbackspotatis muma. 
Hamnade i matkoma ett tag men nu är jag fit for fight och redo för gymmet!


ulala vilken as! ahahahah dör!


frida:
hur länge springer du? 30-60 min eller mer ? :)

Svar: Det bero på hur jag tränar. Men 30 min blir det iallafall lite mer om jag
intervalltränar men håller 
som sagt på att bygga upp min kondition igen och mitt mål är att orka springa
(då menar jag springa hela tiden)1 timme till hösten/vinter


"jag är hellre smal & trött än tjock och pigg"

Igår googlade jag runt lite och hittade en blogg (helt utav slumpen) som var hemsk. Det var en så att säga "anonym" blogg. Tjejen gick inte ut med sitt namn, inte sin ålder, inte vart hon kom från inga bilder på sig själv, inga namn på hennes nära. Ingeting. Och jag förstår varför. Hon skrev om hennes allra djupaste tankar om hur hon såg på sig själv och om hur hon trodde andra uppfattade henne. Hon hatar sig själv och tror att alla andra också hatar henne. Hon verkade lida av psykiska störningar. (om ni undrar varför jag skriver i dåtid så har det att göra med att jag inte vet om hon lever eller inte) Hennes värsta problem var att hon var "tjock" hon skrev att hon var 173 cm och vägde 55 kg och att hon var "lönnfet" Hon ville skära upp sina handleder för hon hade sån ångest om hon hade ätit något "onyttigt" hon skrev även att hon aldrig kommer bli nöjd med sig själv förens hon är size zero. Hon önskade att hon hade anorexia. Hon ville så gärna bli smal så hon beställde hem droger på internet som skulle göra henne smal. 
"jag är hellre smal & trött än pigg & tjock" skrev hon i ett inlägg.
Hon läste även Thinspiration bloggar som jag var tvungen att kolla in och där får man läsa om tvätäkte anorektiker.. Hittade även videos. Fanns en speciell som hette "the voice of Ana" usch och fy säger jag bara. Att unga tjejer läser sånt och tar åt sig är hemskt. 

Hur hemskt låter inte detta? När jag läste hennes blogg kunde jag inte göra annat än att tycka synd om henne. 
Hur kan inte ens familj som känner en bäst i hela vida världen märka att man mår såhär dåligt. Visst hon bodde inte hemma men hon skrev i bloggen att hon hade daglig kontakt med sin familj. 
Men hur kan man önska sig anorexia? Hur kan man vilja må dåligt. Hon ville känna sig yr och må illa hela dagarna bara hon fick vara smal. Har jag missat äta en dag så klara jag inte göra någonting jag mår bara så himla dåligt. Hur kan man önska att må så varje dag? 
Något annat jag inte förstår är hur någon kan ha såhär dåligt självförtroende.. För mig känns det omöjligt. Jag har inte alltid världens bästa självförtroende men jag accepterar ändå mig sjävl som jag är och jag kan tycka att jag är vacker. Visst finns det saker jag också vill ändra med mig själv. Men inte till vilket pris som helst!
Jag håller på att jobba mot att gå ner i vikt just nu. Men detta gör jag på ett hälsosamt sätt. Jag äter rätt och motionera mer. Jag skulle aldrig medvetet skada min kropp (mer än att jag dricker alkohol då) 
Undra om denna tjej som drev den bloggen är någon jag känner? Det vet man aldrig hon kan ju vara vem som helst. Undra om folk i min omgivning mår såhär men lyckas dölja det så bra.
Jag tycker det är läskig att tänka så. Jag önskar att alla bara kunde älska sig själva.


Kommer ihåg när jag såg denna 
reklamen för första gånge.
Jag mådde så dåligt

sunday bloody sunday

Jaha då vart det söndag igen. Idag ska jag kolla över lite kläder. Åker ju faktiskt denna veckan! LOVE IT! 
Ska bli så skönt att få kommer iväg ♥♥

Hoppas bara jag får HELA min lön innan jag åker. Har vart lite strul med min lön denna månaden.. Men det löser sig nog :)

Idag ska jag gymma. Ska springa som vanligt. Ska bli riktigt skönt faktikst. Men ska ta det senare ikväll för ska som sagt fixa med packningen :) Blir kanske lite solarium med hehe :)


Självklart blev det utgång igår

Hade en otroligt bra kväll igår. Den började på Brasseriet i k-hamn och slutade på sliver i kna. 
Var som sagt med mina underbara jobbarkompisar på brasseriet och åt sjuuukt god mat och hade de trevligt med live musik och allt ;) Alla åt oxfilé muuuums! Älskar verkligen oxfilé. Sen beställde vi in efterrätt jag hoppade dock över för min mage vart för full av mat och cider haha! Men jag fick smak och gud var gott det var :) 

Vart i Ronneby vid 10-tiden kanske och då stack jag direkt till förfesten hos janni som var en smula spårad haha! Runt halv tolv tolv något drog vi in till karlskrona. Väldans kul. Jag diggar att vakten kände igen mig trotts att jag bara vart där 1 gång innan haha! Dock har det nog att göra med att jag hängde med honom hela kvällen sist haha!

Idag när jag vaknade var jag en smula bakis men inte alls som jag brukar vara vilket var väldigt konstigt. För jag spyr ALLTID dagen efter jag druckit alkohol. Det spelar ingen roll om jag druckit mycket eller lite. Men et var ju bara skönt att jag slapp spy för en gångs skull :)

Ikväll ska jag bara chilla. Är helt ensam hemma ikväll vilket ska bli skönt. Skönt att bara få vara själv. 


Tog inga bilder igår för min mobil var dö så lägger in en annan fest bild från nyår :)

Kvällens!

Blir middag med mina härliga arbetskamrater ikväll. Vi ska till karlshamn såklart och äta på brasseriet fridholf. Vi ska spendera vår dricks ;) 
Senare ikväll har jag inte bestämt mig än för ifall det blir utgång eller ej. Få se hur trött jag är efter middagen osv sen jobbar jag imorgon med. Dock är jag fett sugen på gå ut ;)
Fåse hur jag gör. Jag kommer iallafall ha en trevlig kväll det är jag säker på. 
Puss på er!

Arg som ett bi!

Skolan idag gick bra. Kunde väl inte riktigt gå dåligt med tanke på att vi inte gjorde något. Vi fick bara en massa papper, våra skåp osv. Men imon börjar schemat som vanligt :)

Och angående rubriken så kan jag inte skriva ut varför jag är arg osv. Man kan inte skriva allt i en blogg nämligen..

Sen vart det någon som undrade varför jag sminkade mig när jag gick till gymmet?? Det är ju inte så att jag sminkar mig innan jag ska till gymmet dirket, utan har jag smink på gymmet är det förmodligen för jag haft smink på mig i skolan eller något och igår vart jag sminkad för jag hade ätit lunch med Fille och hans pappa :) Så där fick ni svar på den menigslösa frågan hehe! 

Och angående min laserbehandling, såg att någon hade undrat över det. Jag orkar tyvärr inte gå in på detalj varför jag går på laserbehandling för det är komplicerat men som jag skrivit innan så har jag opererats två gånger det senste året och laserbehandling är en slags efterbehandling så jag ska slippa opereras igen :)


Veronica Maggio




Underbar låt. Den skär verkligen i hjärtat och påminner en om hur olycklig kärlek känns

Off to School!



let´s hit the gym!

Dags att svettas lite (läs mycket) Ni ska bara veta hur mycket jag svettas när jag är på gymmet haha! Speciellt nu för eftersom jag precis börjat träna igen så tränar jag bara kondition för måste få upp den igen innan jag börjar dra igång med massa annat. Så ja jag är inte direkt den bruden killarna spanar in på gymmet ifall de inte gillar lökiga tjejer dvs :D

Det är Linn & Beckas fel!

Fattar inte varför jag börjat spela TrainCity men nu är jag iallafall fast. Precis som man var med farmville förut. Fast detta är faktiskt roligare :)
Men iallafall har suttit hela dagen och spelat. Ska försöka slita mig snart så jag kan ta mig ner till gymmet..
Det jag tänkte säga var iallafall att ni som är vänner med mig på FB får gärna skaffa traincity. Behöver fler grannar. heheh



Onsdag

God eftermiddag får man väl ta och säga såhär dags eller hur?

Idag var jag uppe rätt tididgt faktiskt eller jaja vid 10.. Men andå jag sov inte bort dagen, inte för att jag gjort det någon gång denna sommaren :) *stolt* Men iallafall har vart på stan med fille. Vi blev bjudna på lunch på thai av Filles pappa. Trevligt! 

Senare idag ska jag gymma och soooola. Skönt! Behövs verkligen. Sen ska jag kanske övningsköra ikväll med men få se hur det blir med det. Annars ska jag bara chilla och spela TrainCity hehe!



gamla bilder. aw

fyra år sedan
sex år sedan. denna bilden är till och med tagen på fredriksberg..
fyra år sedan, omg vilken fjortisbild haha
jg och sofie tror vi går i åttan 
3 år sedan
4 år sedan
konfan <3
haha vi går i åttan här, det ska börjas i tid
2008
5 år sedan

Tisdag va?

Känns som om jag inte har någon koll alls på vilken dag det är längre. Jag har haft "sommarlov" förlänge. Känner att jag behöver komma in i mina vanliga rutiner igen. 

Idag ska jag på min tredje laserbehandling. Lite ångest har jag faktiskt. Första gången gjorde det ont men inte skitont, sist gjorde det verkligen skitont så vill inte veta hur ont det kommer göra idag.. Ska se till att ta en värktablett snart. Tror dock inte det hjälper allt förmycket..

Senare idag har jag inget planerat. Lika bra det. Kommer kanske inte kunna göra något. Men ifall jag är pigg och inte har ont ska jag nog till gymmet och springa lite. Igår sprang jag nästan 4 km så idag hade jag vela bräcka det. Är stolt över mig själv som har andå kommit in i träningen så snabbt efter mitt långa uppehåll :)

Men nu hinner jag inte blogga mer för jag måste fixa klart mig. Jag bloggar när jag kommer hem :)


jag fastnar verkligen inte på bild idag..

Säg aldrig åt mig vad jag ska göra, för jag kommer göra raka motsatsen


Måndag sug min k*k

Så känner jag idag. 
Har vart i karlskrona med Mamma och dogge idag. Dogge skulle skaff nytt pass för han och pappa ska till Portugal nästa vecka. Alla i familjen ska på semester förutom mamma nästa vecka. Stackars mamma. Dock skämtade hon och sa att det blev som semester för henne att vara hemma själv. Tror dock inte hon skämtade om jag ska vara ärlig haha! En veckan så hon slipper plocka upp efter folk och laga mat osv :) Riktigt lyx ju ;)

Sedan var jag även nere på träningen idag. Tränade inte. Gjorde snarare motsattsen. Slutade. Orkar inte gå in på detalj för det blev inte riktigt som jag tänkt mig men ändå.. Sen stack jag till gymmet och sprang av mig min ilska..
Skulle även sola men myntväxlaren vägrade ta emot min 50-lapp.. Så blev inget med det men fuck it. Nu slipper jag kanske på hudcancer..


Söndag

Tänkte skriva god morgon men sen kollade jag på klockan och såg att hon började närma sig 4 och då suddade jag ut det igen.. Varför sover jag alltid bort söndagarna? Borde jag inte vara uppe för flera timmar sedan och fånga dagen eller något?

Så vad ska man gör idag? Förmodligen ingeting. Först tänkte jag "aa jag kan ju kanske gymma" men sen var jag realistisk och kom på nej jag kommer aldrig kunna ta mig ner till gymmet idag. Dessutom ska jag spela fotboll imorgon. Fåse hur det kommer gå. Konstigt nog är jag inte alls sugen. Vet inte ens om jag vill börja spela igen. Men sen är ändå fotbollen en sån stor del av mig och ja jag kommer alltid älska fotboll men jag pallar inte lira seriöst... Vet inte ens om jag kommer hinna spela fotboll till hösten. Har så mycket på G känns det som.. 
Men ska dit imorgon iallafall och se hur det känns. Saknar trotts allt mina lagkamrater och lagfesterna ;)

Jag och Frida för några år sedan när fotbollen var prio 1

Amanda tipsar

På senaste tiden har jag haft jätte torra läppar. Det spelar ingen roll att jag smörjer in dem 1000 tusen gånger om dagen det hjälper inte. Och idag ska jag på fest och då känns det inte jätte fräscht med torra läppar då slog det mig. Läppeeling! Har aldrig gjort det förr så googlade lite och hittade en bra hemmapeeling som funkade super bra så därför tänkte jag nu tipsa er!

Såhär gör du:
- smörj in läpparna med olivolja, doppa sedan läpparna i socker
- gnugga lite lätt in läpparna med sockret
- skölj sedan av läpparna och avsluta med att smörja in dem med läppbalsam!


Fredag!

Vaknade upp i min mans säng idag med värsta smärtan ever! Nej där tog jag i.. Hmm värsta träningsvärken ever! Det lät bättre. Jag visste att jag var otränad men inte fan visste jag att jag var SÅ otränad. Jag tränade i onsdags och då körde jag inte hårt utan jag körde lite styrketräning och riktade in mig på benen. Igår var det inte så farligt men idag asså jag kan knappt gå det är helt sjukt.
Jag hade planerat en tripp till gymmet idag med men först måste jag se ifall jag kan ta mig hem från Filip. Känner att det är en förutsättning. I värsta fall får jag väl krypa hem. 
Och om jag tar mig ner till gymmet kommer jag ABSOLUT INTE köra benen. Få bli typ bålen och ryggen eller något :)

Annars då..? Ikväll är det "studentfest" på Sliver men tror jag hoppar det eftersom jag inte kan gå och för att imorgon är det dags för Linns och deras årliga trädgårdsfest med livemusik och hela farderuttan. eftersom alla är välkomna tycker jag att alla ska komma med! Ju fler ju roligare :)

Nej men nu ska jag rulla ner för trappen och göra mig lite frukost. Känner att jag behöver det.





Mitt Schema

Rätt slappt Schema faktiskt. Har knappt några lektioner alls. Man bara måste älska samhälle trean. Lätt värt helvetes tvåan samhälle :P
drygt bara att vi ha så många håltimmar men får väl göra min läxor där så slipper jag dem efter skolan :D Och Tisdagen är fett chill för PA är ingen lektion utan det gör jag när jag (och martin) vill så det är ju gitt :)

Vad tycker ni? Chill?


Hos filipo


Ge mig första september!


Ni frågar jag svarar..

:) om Onsdag:
du skrev nyligen om att du ändrat din tattueringstid. men hur känns det att någon annan i ronneby redan har din(nästan iallafall) tatuering på överamen?

Realamanda: Rolig fråga! :) Ja asså tyvärr vart det inte jag som kom på orden tro hopp och kärlek ( och störst av dem är kärleken). Det står liksom i biblen så vem som helst får ju göra vad de vill med orden. Men visst känns det surt att någon i Ronneby som är i min ålder och som  jag ändå vet vem det är hann före. Hade min pappa inte vart så sträng gällande tatueringar hade jag haft de orden intatuerade på ryggen för länge sedan.
Men nu är det skitsamma för jag ska göra den tatuering och sen bryr jag mig inte om hela Ronneby skaffar en likadan för min kommer ändå vara snyggast :)


Alltid dessa osminkade bilder..


Lite brun blev jag ändå? Tycker jag iallafall :)

Alltså något jag stör ihjäl mig på i solariumen på gymmet är att de snackar tyska?! Varför just tyska? Visst de kanske är tillverkde i tyskland men borde inte det gå att ändra? Får panik varje gång solariet går igång och man hör "herzlich willkommen" man ba "vielen danke" nej men fett irriterande är det haha!

Onsdag

God morgon! Eller morgon och morgon.. Och god vet jag inte heller för den delen.. 
Har sovit rätt kasst inatt. Vaknat mycket och drömt sjuka drömmar. Vet inte om det har att göra med att jag sov utn Filip för en gångs skull eller om det hade att göra med fullmånen. Brukar ´vanligtvis sova dåligt när det är fullmåne. 

Ska snart släpa fettet ner till gymmet ochförhoppningsvis bränna bort lite haha! Nej men ska springa på löpbandet. Sedan där efter ska jag sola. Ge mig en bränna!!!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag måste iallafall städa mitt rum som lyckats bli stökigt igen. Jag fattar verkligen inte hur jag lyckas stöka ner så mycket? Sämst är jag på att hålla ordning. 


söt liten pojkvän haha! ♥

Tisdag

Hej sötisar!

Tisdag idag. Är det bara jag eller är inte tisdagen den absolut tråkigste dagen i veckan? Asså den förfyller liksom ingen funktion, den bara finns där? Onsdagr är mycket bättre för då kommer man bara nämre och nämre helgen :)

Aja knäpp tanke.. Idag har jag vart på stan igen.. Känns lite tattigt att ränna på stan varje dag men vafan har man ärende att uträtta så har man. Vart nämligen på banken idag och fixade visakort så jag kan handla med det när jag ska utomland.. och så jag kan internetshoppa hehe ;)

På kvällen har jag vart med Linnsan & Becka. Vi har typ bara varit. Becka klippte linn jag kollde på film och alla käkade godis. hehe okej jag käkade mest ;) Sen har vi bara snackat en massa. Har ju hänt endel idag med tråkigt nog. :(

Men nu är klockan "mycket" så ska sätta igång ett avsnitt utav bms och sedan sova :)
Uppdatera mer imorgon :)

just nu, nerburrad i täcket. mys!

världens sötaste kommentar



emilia om Äntligen fredag!:
jag har läst din blogg ett tag nu! och tycker verkligen att du är grym för att du utnyttjar din naturliga look och passar skitbra i det. fortsätt blogga, du är lite av min förebild

denna kommentare gjorde min dag. tusen kramar till dig :) ♥

videoinlägg

nu gick det äntligen att ladda upp det :)



får damp!

Försöker ladda upp ett videoinlägg men vårt internet cpar så det går inte riktigt. arg.
syns det? eller jag ser mest ut som en blåsfisk haha!


-

Jag kastar sten mot solen, för jag hatar den.
Jag sätter knivar i fotografin.
Jag går på samma gator tills de vänder.
Den här stunden e i resten av mitt liv.
Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.
Jag kan se mitt namn i tidningsbokstäver,
men jag kan inte tro att jag fortfarande lever.



Bakisdag

Känns lite alkisvarningen när man vaknar upp en torsdag och är bakis som ett as. Haha men det är faktikst sommar och jag har jobbat 24/7 så man få passa på när man är ledig :)

Kass som jag är tog jag inga bilder igår. Jag filmade bara och den filmen är inte bloggbar haha! Jag hade nog inte haft jätte glada vänner ifall jag la ut den så lika bra att skita i det :)

Idag ska jag bara ta det lungt och njuta utav min ledighet för imorgon är det back to work. 
Så jag lär ju blogga endel idag :)

här är en bild från igår som någon tog med sin mobil 


Kvällens!


Lillördag

Godmorgon!
Onsdag idag dvs lillördag så idag blir det utgång i karlskrona med ett par snygga brudar :)
Så idag ska jag "ta hand om mig själv" det vill säga ta en lång varm dusch och allt vad det innebär sedan lägga en ansiktsmask, fixa ögon brynen och även mina naglar. Ja en massa tjejstuff helt enkelt :)

en nyvaken Amanda

lökigt värre

mums..


Har faktiskt hunnit med rätt mycket idag

- Lagat lunch åt min man
- Fikat och gått på stan med Becka
- Storstädat rummet
- Fixat med pappersarbeten
- gymmat & solat



Det gjorde vi bra Håkan

Mitt vardagsrum
Där all magi sker.. HÖHÖ!!!
mitt sminkbord.


Visst blev mitt rum fint? :) Tyvärr hade jag inga förebilder. Lika bra det dock.

Fides, spes, caritas, maior autem horum est caritas

Anonym om Tisdag:
Skulle inte du tatuera dig idag? (:

Svar: Jo jag hade en tatueringstid bokad idag.. Men jag åker ju utomlands snart så därför vart jag tvungen att boka om tiden då det inte är så bra att bada i klor de första veckorna och sen vill jag även inte riskera att bränna mig vid tatueringen för det kan skapa fula ärr (och fula ärr har jag så det räcker) så jag ska istället tatuera mig den 28 september. länge till jag vet men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller hur? :)


Tisdag

Hej sötnosar!

Idag är jag ledig, hur skönt? Är även ledig imorgon och på torsdag så jag jobbar bara fredag lördag sen har jag sommarlov på riktigt :)
Idag har jag Fikat på Andra våningen med Becka. Mysigt. Sedan kollade vi även runt i stan. När ska vi få vettiga affärer här i Ronneby? Klart som fan stan går under när inget händer här. 
Trodde det skulle bli ändring nu när moderaterna äntligen började bestäma i Ronneby men tydligen inte. Eller visst lite bättre har det väl blivit. Men hoppas det kommer blir ÄNNU bättre. 

Idag ska jag fixa mitt rum. Har fått hård kritik från herr Björkqvist om att mitt rum är stökigt osvosv. Men vadå det är mitt rum? Jag bestämer väl ifall jag vill bo i en svinstia eller inte. Dock vill jag inte det.. men gillar inte när folk säger till mig vad jag ska göra. Men men jag ska städa rummet.. Lär väl ta några timmar. Sen ikväll blir det nog faktiskt gymmet hehheheheheh!!! Sen kanske sola med. Det hade vart skönt :) 

Få helt enkelt se. Jag ska iallfall uppdatera "bra" idag :)



Just det, jag har ju en blogg!

haha! Så fullt upp har jag haft de senaste dagarna. Tror det var i tisdags jag uppdaterade sist och det som hänt de följande dagarna är

Onsdag: Jobbade, HÅKAN!
Torsdag: Jobbade
Fredag: Jobbade
Lördag: Jobbade, Lite fest blev det väl

Ja som ni ser roligt liv. jobbjobbjobb men så det. Nästa vecka ska jag bara jobba måndag, fredag och lördag. Härligt va? Så jag är ledig tisdag, onsdag och tosdag gött! Sen har även jag lite sommarlov innan skolan börjar. Ifs går jag bara i skolan 1 vecka sedan åker jag ju utomlands. Förjävla härligt rent ut sagt :)


En söt bild på mig från igår när vi åkte nercabat på E22:an

snyggis

Sitter på min rosa söta dator idag. Brukar egentligen sitta på vår stora laptop men inte idag. Så jag kollade igenom lite bilder och hittade denna söta på min vän svanberg haha


RSS 2.0