http://www.uggsinfashion.com

Någon som handlat från denan sidan? Tycker priserna är väldigt billiga för att vara uggs..? Sen är det ingen frakt heller och de kommer från usa. Känns lite mysko? Men en blogg (juicygossip) hade en tävling i samarbete med denna hemsidan så det borde väl vara pålitilig eller? Någon som vet?
http://www.uggsinfashion.com

Kommentarer
Postat av: sandy

Hej ! Jag råder dig, beställ INTE uggs härifrån. Jag gjorde det och fick mina idag, vilken besvikelse! Skorna är så fejk så det skriker om det, världens sämsta kopia!! Dessutom luktar dom äckligt, det är limmrester runt skarven vid sulan, dom är jätteplastiga ( inte äkta päls / skinn). Som sagt superdålig kopia!! Så beställ inte några därifrån. Jag vill inte att fler ska bli lurade som jag, det går nämligen inte att skicka tillbaka skorna även om dom skrivit det på deras hemsida. Sprid gärna ut ordet att det är en väldigt oseriös hemsida så att inte fler blir lurade.



Kram!

2011-10-10 @ 19:20:03
URL: http://sandysweetascandy.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hej!



Jag är grymt nöjd med mina Uggs därifrån, köpte mina på NK förra året och dessa är exakt lika..... Kan rekommendera andra att köpa där och spara några tusen!

2011-11-12 @ 12:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0